Šta je novo?

najbolji signature?

Preuzeto sa elitesecurity foruma:

Tema:iskustva u elektrotehnici
Post Guja011
Meni su suze isle :D

efekat "plavi horizont":

popravljam nekom ******u-dokoličaru TV. kvar prost, rele za uključenje stb/on ima prljave tj nagorele kontakte. izvakumiram štampu i rele ispadne (pcb malo izvučen iz
naglavce okrenutog tv-a. i dok rasturim i očistim kontakte, navalentni vlasnik se zeza i uključi tv onako par puta na prekidač. dovoljno da nabije elko na 300 volti.
šta ja vidim šta on spreda "majstoriše".. e, sad kad je trebalo vratiti glupavi rele
odozdo, jednom rukom pridržavam rele u štampi, u drugoj je velerka . fali kalaj, naravno. odložim velerku ,parče kalaja u zube i prinesem.. šta je leva ruka dotakla od tv-a dok sam pridržavao relej, nemam pojma, ali kad sam pipnuo pad onim kalajem, tako je zaplavilo pred očima. ****** je krepao od smeha, al je zato prso dvaput više šuški za popravak. nije se smejo posle.

Pogled na izraz lica majstora kada ga je drmnula struja neprocenjivo.
Za sve ostalo tu je MASTERCARD. :d

[off]

...Vidim ja Kutija promenio sig, odem na link...i ubijem se od smeha :d:d:d:bottle::laugh:
Hoćemo i mi ostali takve sigove :d

[/off]

[off]

...Vidim ja Kutija promenio sig, odem na link...i ubijem se od smeha :d:d:d:bottle::laugh:
Hoćemo i mi ostali takve sigove :d

[/off]

I ja sam se danas pokidao od smeha kad sam video. A ima u toj temi još dosta materijala za potpise :D

Najbolji sig:
"Za moj vecerasnji izgled pobrinula se Apatinska pivara"
:d

Ima zanimljivih stvari i sa video sigom, evo jednog sa drugog foruma. Npr da sam admin definitivno bih drzao ovo
RESPECT MY AUTHORITY :D

wrz8rr.jpg

Kutija je imao vrh sigove, najjaci mu je bio onaj sa Diablo 2 :d "U kom gradu si sad?" "Pa u Beogradu" :d :d

meni je mocan onaj nickname-ov..
nesto u stilu : kome ima svrhe objasnjavati,nema smisla...:D

evo citata.

Kome ima smisla objašnjavati, njemu nema potrebe
Kome ima potrebe... njemu nema smisla...

lepsa je ona narodna : pametnom ne treba, budali ne vredi :D

Ovaj prvi mi je najjaci.

Tehnologijom dominiraju dva tipa ljudi: oni koji razumiju ono cime ne upravljaju, i oni koji upravljaju onime sto ne razumiju.

Budite dobri prema streberima. Vjerovatno ce vam jedan od njih biti poslodavac.

Tehnologija je destuktivna samo u rukama ljudi koji ne razumiju da su oni i univerzum jedan te isti proces.

Kad nista drugo ne uspijeva, procitajte upute.

Zamislite skolu u kojoj djeca znaju citati i pisati, ali ucitelji ne znaju, i dobit cete metaforu Informacijskog doba u kojem zivimo.

Ako nekom date jedan program, bit ce frustriran jedan dan. Ako ga naucite programirati, bit ce frustriran cijeli zivot.

Programerska dokumentacija je kao seks: kad je dobra, onda je vrlo, vrlo dobra; a kad je losa, onda je bolja nego da nemate nista.

Poslednja izmena:
uvek se nasmejem kad procitam tvoj..:D

SuperStarr-ov potpis jeste jedan od najboljih na forumu :)

Vrh Dno