Šta je novo?

najbolji signature?

Ja se dvoumim izmedju:
1. ....posto u svakoj lazi lezi pola istine,.....limes od lazi je cista istina"
2. cipela: "Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje."
Moram da priznam da ih relativno cesto citiram, odnosno koristim ih u edukativne svrhe!!!

Ja sam jednog lika (prvog ove godine na republickom takmicenju iz matematkie) tom recenicom za laz i istinu!

Ima stvarno dobrih sigova ali ovaj od korisnika amd_mad me je odusevio:
"Postoji 10 vrsta ljudi na svetu:
Oni koji znaju binarne brojeve i oni koji ih ne znaju...
JUST BE!!!"

wtf ?! Sta si ti sad rekao ovde ? :)

Tu nisam nista, htedoh da kazem da sam ga ske*ao (izgleda da forum filtrira) tom recenicom, jer pola sata nije mogao da shvati zbog cega je to tako... Nevermind, klinacka zaje*ancija :)!

Svojevremeno sam koristio signature iz najcudnijeg moguceg izvora. Ako se nekom dopadne signature, nek me pita odakle mi:

There is no knowledge that is not power.

Ja se dvoumim izmedju:
1. ....posto u svakoj lazi lezi pola istine,.....limes od lazi je cista istina"
2. cipela: "Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje."
Moram da priznam da ih relativno cesto citiram, odnosno koristim ih u edukativne svrhe!!!

Copyright! :D :D :d

Leks Lutor, mozda?

Svojevremeno sam koristio signature iz najcudnijeg moguceg izvora. Ako se nekom dopadne signature, nek me pita odakle mi:

There is no knowledge that is not power.

Mortal Kombat 3 i 3 Ultimate :eyebrows:. (Ne secam se da je bilo u kasnijim verzijama...)

Sa drugog foruma:
I dont need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives !

Ovaj sam nedavno vid'o i dobar je.
User: *P*A*B*L*O*
"Ako vam ide previshe lako pogledajte bolje, mozda vam ide nizbrdo....:) "

Mortal Kombat 3 i 3 Ultimate :eyebrows:. (Ne secam se da je bilo u kasnijim verzijama...)

There is no knowledge, there is no power... зар не иде овако ил сам се ја истриповао?

There is no knowledge, there is no power... зар не иде овако ил сам се ја истриповао?

Pogledaj ovde. Skroluj do sekcije "Miscellaneous" odmah ispod "Game" pise "There is no knowledge that is not power." :p :smoke:
Kad se setim Sege i tabacina... :exploder:

Meni je jedan od boljih Kutijin primer matrematicke indukcije sa lazi i istinom ,)
A mislim da je najbolji SuperStarr-ov:
A GOOD friend will come bail you out of jail
A TRUE friend will be sitting next to you saying, "Damn we fucked up!!"

kUdtiHaEX:

Jos jedan obican dan na Benchu...Pitanje : Koji GF4 da uzmem, Inno ili Prolink ?
Odgovori : Aca: Uzmi Leadteka Muzzy: E da, Leadtek je straavaaa borab: Uzmi Atija...Simpson: Ma da vidis rezultate kad se klokuje Mister No: Treba ti jak procesor ctp; Magick: Sacekaj jos godinu dana da Matrox napise drajvere i uzmi Parfeliju, ima i DM Student: Ma Inno ima 30 poena manje u 3d marku, ja bih razmislio :cool: Max: Uzmi Atija, ne, Matroxa, ne, GF4, ne...Broz: Ma i Hercules je dobar Luka_l: Ne bih da pravim offtopic ali da li paradajz cveta 2x godisnje ? Gedza: Prolink. Sad Smirela - da ne banujem

znachi umiro sam dok sam chitao, ali paradajz me ne oborio s' nogu :d

Poslednja izmena:
e stvarno dobar potpis...svaki dan isti, samo druga tema...:D

Tu nisam nista, htedoh da kazem da sam ga ske*ao (izgleda da forum filtrira) tom recenicom, jer pola sata nije mogao da shvati zbog cega je to tako... Nevermind, klinacka zaje*ancija :)!

I lik je prvi na Republickom... zanimljivo :)

Nego, kako Kutiji stane toliko slova u potpis ? Ja jos 2 reci napisem i ispunio sam bonus :)

Zato sto postoji ogranicenje vezano za broj karaktera i redova u potpisu. Ovi duzi potpisi su ili 'stari' od pre 'reforme' ili ih koriste ljudi koji imaju moderatorske ili admin privilegije.
;)

Zato sto postoji ogranicenje vezano za broj karaktera i redova u potpisu. Ovi duzi potpisi su ili 'stari' od pre 'reforme' ili ih koriste ljudi koji imaju moderatorske ili admin privilegije.
;)

Nja. Mene su terali da "reformisem" moj stari.

"There is no knowledge that is not power."

Svaka cast Danilo! Bio si pazljiv na casu. Ja sam ovu recenicu sasvim slucajno nasao u MK4 isprobavajuci razne kombinacije u one-on-one. Mislio sam da sam samo ja to pronasao. Dakle, "I am not alone" :banana:

Ni ovo nije loša fora:
(\__/)
(o_O )
(> < ) <-- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Erlik, yumetal forum.

@Principal Skinner: "Real eyes realize real lies" - Prvi album Machine Head-a "Burn My Eyes".
Deseta pesma na albumu, vrlo bombasticna, ali ima ljudi ovde koji se nisu ni rodili '94. kada je album izdat. A inace je signature ok i prilici vremenima u kojima smo ziveli i zivimo jer ovaj topic povucen pooodaaavno. :) Pozdrav svima, odavno se nisam javio.

silverov novi :D

Diablo 2 kako na istok? svetionicar: Moze Li Neko Da Mi Kaze Kako Da Prodjem, Tj. Da Odem Na Istok ? Ne Znam Sta Vise Treba Da Uradim Da Bi Mi Se Otvorio Portal Za Taj Novi Svet. bojsa: odes kod Warriv-a i kazes mu da oces na istok, on je uvek oko logorske vatrice svetionicar: Lave i to sam uradio, ali nece da mi se otvore vrata za zapad, ne znam iz kog razloga ? bojsa: cekaj u kom si gradu sada? svetionicar: Kako to mislis u kom sam gradu ? Pa u Beogradu...

by kUdtiHaEX

:d

Nazad
Vrh Dno