Šta je novo?

najbolji signature?

Dizemo temu iz mrtvih :)

GTA IV starivuk: Nemate vi pojma ni jedan igra ne koristi sva 4 jezgra pa ni gta 4 kod quad procesora sva jezgra rade na 25 posto aj tako da kazem to je jedno celo jezgro jel tako ,a kod dual radi dva po 50 posto to je opet jedno jezgro da gta 4 koristi sva 4 jezgra od quada pa on bi letio ,ne samo 1 jezgro se koristi maximalno tako je i kod svih drugih igara e to je problem danasnjih procesora realno bolje jedan na 6ghz nego 4x2ghz

Evo jos jednog dobrog (check my sig) :D

Poslednja izmena:
Meni je najsmešniji bio onaj tvoj prethodni, gde su liku umesto municije iz puške izletale kokoške. :d

A meni je smeshno shto niko nije znao da je u pitanju Leonard Cohen u tvom potpisu : ))
Ja mogu da se kladim da 99% članova foruma ni dan-danas ne znaju ko je uopšte Leonard Cohen, a kamoli još da prepoznaju stihove iz njegovih pesama.

Nikakvo čudo, kad je on počeo ja sam imao 3 godine, a pritom je uvek bio neka vrsta ezoterije. Prosto je neverovatno koliko ima Amerikanaca koji u svojim 50-im godinama tek otkrivaju Cohena, bukvalno nikad ranije nisu čuli za njega, mada je gro njegove karijere (uključujući početak) bio u USA.

Interesantno je pak posmatrati tu scenu njegovih fanova... Postoji fan site u Hrvatskoj, postojao je ranije i u Srbiji, ima ih širom sveta. Postoje sajtovi sa snimcima koncerata uživo skidanih sa mikseta ili čak snimanih mikrofonom iz publike. Sve se to čuva isključivo kao lossless, kao neki rariteti, apeluje se da se ne kompresuje itd.

Poslednja izmena:
Ja mogu da se kladim da 99% članova foruma ni dan-danas ne znaju ko je uopšte Leonard Cohen, a kamoli još da prepoznaju stihove iz njegovih pesama.

Nikakvo čudo, kad je on počeo ja sam imao 3 godine, a pritom je uvek bio neka vrsta ezoterije. Prosto je neverovatno koliko ima Amerikanaca koji u svojim 50-im godinama tek otkrivaju Cohena, bukvalno nikad ranije nisu čuli za njega, mada je gro njegove karijere (uključujući početak) bio u USA.

Interesantno je pak posmatrati tu scenu njegovih fanova... Postoji fan site u Hrvatskoj, postojao je ranije i u Srbiji, ima ih širom sveta. Postoje sajtovi sa snimcima koncerata uživo skidanih sa mikseta ili čak snimanih mikrofonom iz publike. Sve se to čuva isključivo kao lossless, kao neki rariteti, apeluje se da se ne kompresuje itd.

Je l' to sve materijal za novi signature ili šta? :S:

Nisam bas siguran al:
"nVIDIA u problemima, gx-x kupio ATI"^^

Je l' mogu ja :d

Kutijini potpisi su nesto najjace sto se moglo citati na forumu, kao da je covek unajmio skauta da mu trazi gluposti po forumu.

Najjaca je tema vezana za koji G-force da se kupi, a ni problematika u diablu nije daleko :D

ya(pazi sa ipsilon,hahahhaah) mislim da je moj nekako mocan ako se dublje zagledas,ali mi se svidja i
"The Man in Black fled across the land(desert) and the Gunslinger followed" - Stiven King..

Poslednja izmena:
ahahahahaha!

Ubedljivo najjaci sig koji sam procitao na forumu, ali ne znam autora, ako se prepozna nek se javi:

"E imam i ja isti taj beli Panasonic, samo sto je crn i pise Siemens na njemu."

Kutijin onaj gde je objashnjavao josh jedan dan na benchu mislim da je nenadje*iv... Svaki put kad se setim suze mi krenu :)

:wave:

Pa to je ovo za gf4 sto kaze proday, najjaci ubedljivo!

Ja cekam da Marko kupi nV. :D

Ne bih da se turam gde mi nije mesto, al sam poprilichno ubedjen da je sig "There is no knowledge that is not power" bio moj sig dobrih 5-6 meseci, kako sam se pojavio ovde ... :)

nije smeshan, ali je pouchan, i dalje ne mogu da pohvatam od koga je:

Winston Churchill :

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.

Serpentov je koliko zanimljiv, toliko i istinit. ;)

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."

Za mene je definitivno najaca moja provala,kad sam pitao u koju boju da okrecim zidove u sobi :d Odmah me neko od moderatora napusio :d Benchmark bot :)
=======================================
Sutra krecim sobu,hteo bih svaki zid da bude drugacije boje i da budu jake
Mnogo bi mi znacilo ako bi okacili neke fotke,ili url od istih.(a i predlog bi dobrodosao)
Tipa tamno kajsija sa jarko zelenom itd...

The admin/moderator who warned you, entered this comment:

Pa nije ovo Madzone forum....

Your total Warning Level at the moment is: 1 point(s).

Poslednja izmena:
Meni je najsmeshniji Rajkov sig :):

" Od*ebi od kazana, rakija se josh peche ! "

Preuzeto sa elitesecurity foruma:

Tema:iskustva u elektrotehnici
Post Guja011
Meni su suze isle :D

efekat "plavi horizont":

popravljam nekom ******u-dokoličaru TV. kvar prost, rele za uključenje stb/on ima prljave tj nagorele kontakte. izvakumiram štampu i rele ispadne (pcb malo izvučen iz
naglavce okrenutog tv-a. i dok rasturim i očistim kontakte, navalentni vlasnik se zeza i uključi tv onako par puta na prekidač. dovoljno da nabije elko na 300 volti.
šta ja vidim šta on spreda "majstoriše".. e, sad kad je trebalo vratiti glupavi rele
odozdo, jednom rukom pridržavam rele u štampi, u drugoj je velerka . fali kalaj, naravno. odložim velerku ,parče kalaja u zube i prinesem.. šta je leva ruka dotakla od tv-a dok sam pridržavao relej, nemam pojma, ali kad sam pipnuo pad onim kalajem, tako je zaplavilo pred očima. ****** je krepao od smeha, al je zato prso dvaput više šuški za popravak. nije se smejo posle.

hahahaha :D sta je 300 volti za duplu kintu :D

Preuzeto sa elitesecurity foruma:

Tema:iskustva u elektrotehnici
Post Guja011
Meni su suze isle :D

efekat "plavi horizont":

popravljam nekom ******u-dokoličaru TV. kvar prost, rele za uključenje stb/on ima prljave tj nagorele kontakte. izvakumiram štampu i rele ispadne (pcb malo izvučen iz
naglavce okrenutog tv-a. i dok rasturim i očistim kontakte, navalentni vlasnik se zeza i uključi tv onako par puta na prekidač. dovoljno da nabije elko na 300 volti.
šta ja vidim šta on spreda "majstoriše".. e, sad kad je trebalo vratiti glupavi rele
odozdo, jednom rukom pridržavam rele u štampi, u drugoj je velerka . fali kalaj, naravno. odložim velerku ,parče kalaja u zube i prinesem.. šta je leva ruka dotakla od tv-a dok sam pridržavao relej, nemam pojma, ali kad sam pipnuo pad onim kalajem, tako je zaplavilo pred očima. ****** je krepao od smeha, al je zato prso dvaput više šuški za popravak. nije se smejo posle.

Bilde :d

Nazad
Vrh Dno