- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Prelistaj zadnjih par strana, tu vec imas odlicne predloge.
Ove Philips su odradile svoje, salji ih u penziju
Ove Philips su odradile svoje, salji ih u penziju
Hvala drug na javljanju i savetu...Ako je to samo nosac za rajf koji se ne pomera zalepi ga sa epoksi smolom ili epoksi glinom i zdravo djaci.
Edit:
Da, definitivno. Pogledao sam kako su napravljene.
Jedan plasticni pin moze da se vadi, drugi je fiksiran.
Taj kroz koji prolazi kabl je fiksiran.
Zalepi ga epoksijem bilo kog tipa i zdravo djaci.
Samo oprezno da ne skenjas kabl, ili da ga ne zalepis za plastiku pa prilikom pomeranja ili namestanja rajfa da se pokida.
Ima neko predloge, HITNO JE ...?Hitno potrebne detetu (11g) slusalice za komp sa mikrofonom, za igre i za online nastavu jezika i druge online video razgovore.
Poželjno da imaju 3,5mm dva konektora (za zvuk i mikrofon) ili usb konektor.
Treba da se dobro cuje u slušalicama sagovornik i još bolje da mikrofon radi, da ga dobro i razgovetno cuju sagovornici.
Da nisu baš skupe, poželjno jeftinije ili umerenije cene.
Koje valjaju, koje dobor rade, koje imaju dobar mikrofon da ga dobro čuju, koje imaju pristojan zvuk...
Zamoliću da predlozite 3-4 modela.
Da.Da li je se ovde na linku sa alija prodaje kabl koji s jedne strane ima u svim verzijama fiksno 4-pin za HD599(SE) a sa druge strane po zelji konektor (pa i 3,5mm stereo)?
Da li je naziv za 4-pin sto ide u slusalice "4Pin XLR" od 2,5mm ?
Ima li neko da da neki predlog?Hitno potrebne detetu (11g) slusalice za komp sa mikrofonom, za igre i za online nastavu jezika i druge online video razgovore.
Poželjno da imaju 3,5mm dva konektora (za zvuk i mikrofon) ili usb konektor.
Treba da se dobro cuje u slušalicama sagovornik i još bolje da mikrofon radi, da ga dobro i razgovetno cuju sagovornici.
Da nisu baš skupe, poželjno jeftinije ili umerenije cene.
Koje valjaju, koje dobor rade, koje imaju dobar mikrofon da ga dobro čuju, koje imaju pristojan zvuk...
Zamoliću da predlozite 3-4 modela.
Ne mora 3-4k din al ne mora da budu bas ni 100e.^ Nisi napisao do koliko para, ili ja to ne vidim.
^ Nisi napisao do koliko para, ili ja to ne vidim.
Stigle 900 Pro X, 95% veoma pozitivni utisci, ali i još jedan (pretežno) sidegrade u životu
Moraću izgleda da pravim neku policu za slušalice. Plan mi je bio da ih imam sve manje ali ne vredi, nijedne nove do sada još uvek nisu uspele da izbace iz upotrebe 10 godina stare/40€ plaćene HD7.
^ Asus H3 ili malo skuplje Redragon H510.
H3 sam probao na kratko kod drugara i ok su, ali za trenutnu razliku u ceni, mislim da je Redragon bolja opcija.
Zvuk vise nego korektan za gejmerske slusalice a mikrofon odlican. Uz to se i kabl menja, a to uglavnom prvo strada kod klinaca.
Nemoj samo da se izradis da uzme H510-x verziju, ona je na usb i ne moze da se menja kabl..
Polu otvorene?nijedne nove do sada još uvek nisu uspele da izbace iz upotrebe 10 godina stare/40€ plaćene HD7.
Važi, napisaću ovih dana. Rano je još za utiske ali generalno su malo udobnije, izrađene od robusnijeg metala i plastike u odnosu na HD 650 (istovremeno nekako prefinjene izrade), a u tehničkom smislu su ipak malo bolje.Podeli utiske u odnosu na HD6**, nebilo ti zapovedjeno.
Bas, srednji, visoki, stejdz i to.
Za koje zanrove je bolje/losije/isto itd itd itd.
U najmanju ruku bi trebalo da su ti udobnije.
Zatvorene HD7 bi bile Monoprice Retro/Samson SR950/Superlux HD 669 sa plavim plastičnim detaljimaPolu otvorene?
Edit: zabrljao mi amazon pa prikazao da ima i zatvorene HD7![]()
Mana je što (kao i X2) nemaju original zamenske jastuke, a aftermarket primetno menjaju zvuk, od bass light do bass heavy. Takođe su jako izbirljive što se tiče aftermarket kablova, a sa X3 stižu 2 kabla od po 3m, koji su pritom tek prosečnog kvaliteta.
Mada, ovo se verovatno odnosi na DT 1990 Pro sa analytical jastucima.I prefer the bass of the DT 900 PRO X, the DT 1990 PRO has less bass, optimized for being played much louder where our ears are much more sensitive to bass.
While the DT 1990 PRO is more revealing and makes you work even harder to get things to sound good through it (better for music production), the DT 900 PRO X is smoother and sweeter with better bass at home listening levels then the DT 1990 PRO.
If you're a music lover rather than a music pro, skip the DT 1990 because they are very dry and bright and lack the sweet Hi-Fi sound we want as music lovers. The DT 1990s are built to make you work hard to get the recording you're making to sound good through them so your professional recording will sound great through anything else.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari