Superlux HD-681 F ili AKG K77, samo za muziku, uključene u dac, ili preporuka za nešto drugo sa sličnom cenom?
Ima li neko ideju kako najbolje nabaviti Sony MDR-7506?
Usput, ako ih neko ima, kakvi su utisci..? Nesto mi se ne daje previse para za sluske, koristio bih uz pojacalo za slusalice.
Povećaj malo budžet i biće ti dostupan čitav niz hi-fi modela (AKG, Sennheiser, Fostex, Beyerdynamic itd.)This HP is famous for video production and LIVE events, and is good for spotting noise in the chain. It's not really for music
Da, 250 verzija. Nisam stigao da probam plitke, ali cim stigne K5 bice jedna duga sesija gde ce to sve da se ispitujeTR-90 su 250Ω verzija? Ako jesu, onda bi trebalo da stižu sa fabrički nameštenim dubokim, angled jastucima, koji i jesu bolje rešenje od plitkih, pre svega u smislu udobnosti i ležanja na ušima ali i veličine stejdža. Jedina mana je to što prilično greju i znoje uši u letnjem periodu. Možeš svakako da probaš i plitke jastuke pa javi utiske.
Na kraju je najbitnije da si zadovoljan slušalicama 🎧 Stvarno su odlična kupovina po aktuelnoj ceni (na početku prodaje su koštale 300$). Po kvalitetu izrade i materijala su bolje od Sennheiser HD 650 koje su zvanično višestruko skuplje od Fostex (koje ni zvučno ne zaostaju za HD 650, mada je činjenica da su HD 650 neutralnije i za nijansu detaljnije). A prelaskom na K5 Pro zvuk će biti još bolji, pisao sam već da su mi TR-90 preko X6 i E10k zvučale pomalo ''dosadno'', da su sa K5 Pro jednostavno oživele kroz ceo frekventni raspon.
Zavisi koliko para si spreman da odvojis za slusalice i da li ti treba ili ne treba noise canceling. Najbolje u toj grupi su Live 650BTNC. Live 400 i 500 nemaju noise canceling 650 i 750 imaju. Kad bih ja trebao da biram izmedju njih prvo bih gledao 650BTNC a posle njih Live 500. Od drugih proizvodjaca razmotrio bih 0Sony WH-XB70.Pozdrav, trazim slusalice koje bi koristio za trcanje i teretanu, koje bi mi preporucili od ovih: Jbl Tune 750 BTNC, Jbl Live 400, 500 i 650BTNC?
Ako imate jos neki predlog pored ovih recite, uslov je samo da ih ima u Srbiji, a ne da narucujem preko, hvala!![]()
Ja sam pre mesec dana uzeo CM MH751. Prvobitno sam hteo Logitech, ali sam na kraju prelomio na CM. U svim recenzijama su naglasak stavljali na udobnost i zaista jesu preudobne. Lagane su, ne pritiskaju mnogo i zvuk je odlican i za muziku i za gejming. Odlicne sluske, samo cemo da vidimo koliko ce da potraju, posto ih sin drnda samo tako.neki savet za slusalice sa mikrofonom,a da ne otpadaju usi posle sat vremena nosenja? hvala
20-21k maksimum. Razmisljao sam da ih uzmem u G***tronu, nisam nikad uzimao sluske preko KP, pa nemam bas iskustva ko je kakav. NC moze i ne mora, nije mi toliko bitan. Vec sam napravio temu u Sta da kupim. Pored ovih sam stavio i Jbl Under Armour Sport Wireless Train, s tim da si one malo skuplje, a da li vrede iskreno ne znam. Osim za trcanje i teretanu koristio bi ih i za klasicno slucanje muzike.Zavisi koliko para si spreman da odvojis za slusalice i da li ti treba ili ne treba noise canceling. Najbolje u toj grupi su Live 650BTNC. Live 400 i 500 nemaju noise canceling 650 i 750 imaju. Kad bih ja trebao da biram izmedju njih prvo bih gledao 650BTNC a posle njih Live 500. Od drugih proizvodjaca razmotrio bih 0Sony WH-XB70.
Kako da ti neko kaze koje slusalice da uzmes? Odes u prodavnicu i probas slusalice, da li ti odgovaraju na glavi, na usima, koliko su ti udobne, kako sviraju za tvoj ukus i onda odlucis sta da kupis. Ono sto je meni dobro ili nekom drugom ne mora da znaci da je i za tebe dobro.Izvinite za dupliran post i znam da gusim temu, ali mi treba misljenje u vezi slusalica koje da uzmem, napisao sam gore za sta mi trebaju i koji je maksimum koji bi izdvojio.. U uzi izbor su: Jbl Live 650btnc, Jbl Under Armour Sport Wireless Train, Panasonic RB-M700BE-K, Sony WH-CH710NB i Sennheiser HD 450BT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari