Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Zvali ma danas iz TNT-a. Volan je stigao. Nadam se da ce do mene stici u ponedeljak,a onda zbogom pameti.

Ajde pa se vidimo!!!
Na kraju pameti tj na crti!
Poz...

FIN - S2 05:23:87
AUS - S2 03:45:65 (uzgred sta mi sa Markovim vremenom na ovoj stazi; kojim cudom je uspelo da se poveca za 15-ak sec???)

Hvala sto ste obratili paznju!
Zadnja vremena koja sam postovao (onaj spisak svih staza!) ispostavilo se a i secam se da nisam sacuvao profile , tako da mi vreme te S2 staze nije ostalo upamceno vec neko staro!Kada sam citao vremena iz igre doslo je do zabune!
Naime vreme je Australija S2 3:28.53!!! (vec postovano negde)
Tako da je doslo samo do zabune!(zar bi ja prijavio prvi put 15sec bolje a kasnije 15sec gore vreme??? I DON'T THINK SO!!)
Poz...

Pod utiskom Rally Monte carla koji se skoro zavrsio, malo sam se vratio na dobru staru Francusku, i postavio jedan rekord:
France, S3 4:32:47
Skroz sam zaboravio koliko je dobra ova Francuska...!

Poslednja izmena:
Svaka cast Borise!(izazivash...???)
Sta je sa ostalima , vozite rbr 24/7 i nista nejavljate!
Da niste mozda odustali???
Ili ce mo ....?
Poz...

Borise , novi rekord France S3 4:19.32!!!
Poz...

MarkoJ. je napisao(la):
Borise , novi rekord France S3 4:19.32!!!
Poz...

Moras ti biti bolji pa to ti je....
Pusti da bar malo uzivam... ;)

Ok!
Ajde bicu fer!
Odvozi neku drugu stazu koju ja nisam vozio i drzi malo pace!
Pusticu te ajde!I meni vise postaje dosadno , pa ajde onda malo ti da vodish!

Nemoj sad tu da mi se lozis ;) , kao pustas nas, samo ti vozi... evo ti mala pretnja.. (privremena)
France S3 4:20:22....

Bas sam hteo da kazem evo i zadnjeg vremena za S3 , kad ono ???
Borise ti si skroz ok , nego oni vampiri sto voze rbr 24/7 i nista ne javljaju su mi cudni!!! :trust:
I moje zadnje i najbolje vreme u France S3 4:08.82!!! :D
Poz... :wave:
P.S. probao sam citroen-a i mnogo mi je stabilniji i malo okretniji , ali ipak sam se vratio na micu!(mica mi malo bolje skrece oko nosa ali je daleko nestabilniji(zadnjica kad krene , seta gde hoce))

Poslednja izmena:
Sad ga stvarno pretera... ;) 4:08 cccc.......

Boris Lozac je napisao(la):
Sad ga stvarno pretera... ;) 4:08 cccc.......
Udario sam na dva mesta u ogradu!tako da je moglo jos bolje , mozda jos koja sec!Oces replay?
Poz..

Air Jordan je napisao(la):
Stigao je LOGI!
E sad cemo da vidimo sta Air Jordan ZNA! :trust:
Poz.. :wave:

Poslednja izmena:
Prva iskustva sa volanom su mi traumatična.
Koliko je vama trebalo da se naviknete?

Pa jeste u pocetku malo teze, ali probaj bas polako da vozis, znaci cisto ono da steknes osecaj, da vidis kako ti se krece auto, da izvezbas reflekse, kad treba skrenuti i tako to.., odvozaj malo RBR skolu...
Ja sam se naviko za 2-3 dana...

Air Jordan je napisao(la):
Prva iskustva sa volanom su mi traumatična.
Koliko je vama trebalo da se naviknete?
Znaci odma ili za pola sata!Izasao iz auta stigao mi volan montirao i vozio i iznenadio se kako lepo docarava ono pravo!Normalno bilo je malo frke oko 220 stepeni slobode okretanja!

Jedno pitanje : Da li samo da ispisem vremena ili ih treba poslati i ako treba gde? Nisam hteo da vozim dok ne kupim volan a to sam juce uradio. Nije momo ali ce dobro posluziti za pocetak .

Vremena posalji meni na mail (iskucaj u Wordu ili Excelu) na Davor.Mirkovic et gmail . com

Ajde ljudi saljite vremena!
Boris presao na gtr,pola vas samo cuti , pricajte nesto umrecu od tisine!
Bar govorite brm,brm,brm,maaaa,maaaaaaa,maaaaaaaaa,....

tatatatata... tiraaaa..... tatatatatataaaaa.... tiraaaaaa ;)
Nisam ja presao na GTR, samo sad uzeo i njega malo da vozim, kako bre da odustanem od Richarda, naravno da se to nece desiti.... ;)

Tako je ljudi!
Takve vas volim!
Veliki POZDRAV!

Cu jedini nemas volan!!! Na nesrecu, ja jos nisam nasao Engleza koji bi mi poslao tako da i dalje ditnujem na tastaturi (ditn,ditn.....)!!!

Uzgred evo Tanner popravio (3:04:48), da nekazete da neigram! I da dodam da je stvarno mnogo lakse igrati kada se covek malo uigra i stekne osecaj. Cujemo se.

Evo ljudi nakon mog mucenja sa sistemom i isprobavanjem drajvera za moju graficku postigao sam moje najbolje vreme u RBR(pogledao sam na bhmotorsportu i spao bi na 13-14 mesto!)
Naime FRANCE S3 4:04.81!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ako mi neko od vas ili bilo ko ovo obori svaka mu cast! ;)
Pozdrav! :wave:
p.s. vreme bi ishlo i 1sec dole da mi auto nije bezao na nekim mestima!
komentari!?

Poslednja izmena:
Dosta dugo vi igrate , tj. trebace mi dosta vremena da bih mogao da vam pariram . Ali ipak evo nekih vremena posle 2 dana igranja :
JPN - S4 TANNER 3:13 , JPN - S3 PIRKA MENOKO 5:31:07 , FRA - S1 COTE D'ARBROZ 2:49:18 , FRA - S2 JOUX VERTE 5:44:77
Al nisam toliko los?

ps. nema svrhe slati ova vremena za tabelu
pss. Air Jordan se izgleda sprema da udje na velika vrata

Nazad
Vrh Dno