Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

Postoji li mogućnost da miner sam prebaci na najveci pool sa liste? Nekad mi se desi da samo stignem da pokrenem miner po izlasku valute, a da ne budem tu da ispratim da li mozda kopa sam na nekom poolu i da nema sanse blok da nadje.

Pogrešio sam sa ACH. Trebalo bi malo vi iskusni da budete aktivniji na ovoj temi. Moglo bi se na ovaj način zaraditi nešto više para ali ljudi slabo ovde dele informacije. Neznam u čemu je problem?! Šaka ljudi iz Srbije nemože ugroziti ničiju zaradu! Evo ja na primer, naivan poverujem konju i pustim lošu informaciju. Dosta sam stvari ukapirao u zadnjih par dana pa ću se truditi da informišem ljude što bolje. Mineri Srbije ujedinite se!!!!!!!!!!!

Ovde ljudi takve informacije prokomentarišu sa ironijom, cinizmom i sarkazmom pa se trudim da ne trošim uzalud energiju. A i na dosta postova dobijam brdo nezrelih pitanja jer ljude i pored serviranog koina treba da im tražim poolove i šaljem batove za već vrlo uhodane algoritme što stvarno nema smisla. Ako ste uložili pare i želite zaradu treba bar oko tih osnovnih stvari malo da se potrudite...

Trošio si reči na nepotreban komentar. Za to vreme si mogao pomoći nekom ko nije uhodan! Cinizam se vidi samo u tvom komentaru!

Ako ti tako kažeš :)
Pomažem ja onima koji hoće pomoć, al onima što hoće da umesto njih sve odradim nek nađu drugog pacijenta :)

DADE, ne treba da obracas paznju na ovakve provokacije. Podelio si sa nama neke jako korisne informacije i ima ljudi koji to cene.

Evo pomoc od mene, nije cinizam niti ironija. Vecina odgovora na pitanja koja imate su vec na forumu, postoji opcija search i to je to. NAravno da smo tu za pomoc ali banalna pitanja ne treba ni postavljati.

Izvinjavam se možda moje reakcije nisu bile na mestu jel sam od skoro tu i neznam kome i dali si pomagao. Očigledno da jesi. Ja sam samo to zamislio ovako, na primer:
Ja postavim pitanje: Sutra izlaze četiri nova coina Zero, Bitore, YellowLion, Eutopiam. Šta kopati? E tu bi nam značilo vaše iskustvo, vi znate možda programera ili šta su već, koji ih lansiraju i upozorite nas ako je prevarant... To je tako i bilo, samo sam mislio da to bude malo češće. Čini mi se da smo dosta toga propustili ovih dana!? Još jednom se izvinjavam.

Teško je kod tih sa kalendara očekivati zaradu, al nikada se ne zna. Za procenu dosta pomaže iskustvo, al sreća ti puno znači. Obavezno prvo gledaj dal je ipo i veliki premine, takve preskačem. Bitno je i vreme powa, što je kraće obično se više naivnih ulagača upeca jer bi svi brzu zaradu. Veoma je bitna inovativnost coina. Na primer napravio sam dve teme pre koji dan i oba koina su se pokazala kao veoma uspešni, doom i cryptonite. Oba coina imaju nešto novo naročito cryptonite. Šteta samo što još nema gpu miner, al za taj coin očekujem svetlu budućnost...
Malo kasnije ću proučiti za ta četri coina kada imao vremena pa javim.

Od ta cetri tesko je izabrati koji je gori, zero je scam teski i povukli ga, yellowlion pored groznog imena ga neki novi napravio samo da digne pare pa nezna ni zastitu da napravi, bitore 95% premine... zbunjujuce, al previse se pominje ipo i premine. Samo ovaj eutopium donekle uliva malo poverenja iako ga ne bih kopao, po grafiku minerima skoro nista ne ide i predugo se kopa za nista inovativno, cini mi se da nece doziveti kraj kopanja :)

Poslednja izmena:
nema pravila, trebas sam istrazivati, to svi radimo i ako naletimo na nesto super po gore navedenim kriterijumima onda objavimo

Zaboravih pa da dodam, yellovlioncoin ni nema gpu miner i ko zna kad će ga napraviti, znači prvo će se iz walleta kopati to malo uliva poverenje, al i dalje mislim da dev nema iskustvo i da je budućnost valute izuzetno neizvestna. Možeš upecati sam start i probati solo kopanje sa cpu...

PoW Algorithm: SHA2-384

Za ovo ce da naprave GPU miner i da ga iskoriste na samom pocetku, kao sto to uvek biva :) Mislim, ako novcic iole obecava sad.

EDIT: Vidim da nije veliko interesovanje, vredi probati solo na startu, ja uvek takve novcice "zajasem" sa cpu od 0-tog bloka pa sta mi Bog da. Npr, Whirlcoin - vise sam iskopao sa cpu za sat vremena nego sa GPU za 3 dana.

Poslednja izmena:
Moram dva post-a za redom:

Pivce nam se razocarao :d Ako se "dev" ne pojavi uskoro, pocnite bez mene :D Ali da znate da treba da bude sad launch ovog "novog" algoritma.

Jel govoris o ovom YellowLionCoinu ili je nesto drugo u pitanju?

dajte link za taj koin na bitcointalku

Link

Fail launch. Nema dev-a uopšte. :D

Pazite se zip coina, wallet instalira mnoštvo programa kojima je jedini cilj da vas pokradu.

Pa ne mogu svi coini bez walleta, na primer neki poolovi kratko zive i zarobe ti coine... A neki ko moreno na primer su svi morali imati do dwarfa...

Vrh Dno