Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Spb shell je stvarno must have. Bio sam se odusevio home screen mogucnostima.

svako ima pravo na misljenje ali meni je to cista glupost...jos kad mi ode u - sa ramom....opera je neupotrebljiva..

Instalirao V 52 pr 5 dana i gle cuda..baterija mi ulazi u 4 dan.Nikada nije se to desilo.Punio sam dnevno ili na 1.5 dana.Tac je brzi i rotiranje nikada bolje a do sada sam ga ubedjivao cvrgom.
E vala sad je ok i ne diram i ne update-ujem dalje.

(pao mi je pre neki dan na parket ....:d da nije to bio downdate verzija 1 pa od tada radi kako treba :D)

Poslednja izmena:
Instalirao V 52 pr 5 dana i gle cuda..baterija mi ulazi u 4 dan.Nikada nije se to desilo.Punio sam dnevno ili na 1.5 dana.Tac je brzi i rotiranje nikada bolje a do sada sam ga ubedjivao cvrgom.
E vala sad je ok i ne diram i ne update-ujem dalje.

(pao mi je pre neki dan na parket ....:d da nije to bio downdate verzija 1 pa od tada radi kako treba :D)

Ti kao da si imao pre v52 imao v10 pa ti sada traje 4 dana... :D

Meni zavisi od koriscenja, dok nije bilo Telenor klik-a trajala mi je 2 dana, sada samo jedan izgura, mada i star je imam ga skoro dve god... :)

Meni traje u proseku 4 dana uz osvetljenje ekrana stavljeno na minimum :D. Nego je l' može nekako da se otvara flash u operi?

Takodje apdejtujem redovno sve verzije i uvek je bilo nekih poboljsanja... Sa poslednjom verzijom V52 osim jace vibracije dobio sam neverovatno nestabilan i spor telefon... :smash: Srecom uskoro istice dvogodisnji ugovor sa norvezanima...

Ja sam zazalio jedino zbog, koji ono bese, 4.2, koji je unakazio rotaciju, vibraciju i sta sve ne. S ostalima sam (manje vise) bio zadovoljan. Mene (licno, naravno), nije tangiralo bagovanje RDS-a, al verujem da je gomili ljudi dosta smetalo.

Meni traje u proseku 4 dana uz osvetljenje ekrana stavljeno na minimum :D. Nego je l' može nekako da se otvara flash u operi?

I meni drži 4 dana, sa brightnes na 0.U operi mini ne, a u opera mobile treba da može iako ja koristim mini(ku), imam Youtube app pa ako baš hoću nešto da gledam radim to odatle. Skyfire je bio o.k. dok je radio kod nas, što se tiče fleša, mogao si čak da igraš Maf.War na fb-u. :)

Nego da apdejtujem na 52 ili ne!? Mnogo bre različitih utisaka o tom fw ! od toga da je naj do toga da je spor i nestabilan...jel ima neka fora da se uradi clean instal npr. sa formatiranom m.c ili hard resetom pre,da bi radio dobro 100% ili je Nokia po ko zna koji put izbacila minoran update, neki zadovoljni neki ne! fw51 mi inače radi o.k ne baguje, nije spor...a namučio sam se da to postignem, pa ne bih sad da she**m uloženi trud i minuli rad :p

I meni drži 4 dana, sa brightnes na 0.U operi mini ne, a u opera mobile treba da može iako ja koristim mini(ku), imam Youtube app pa ako baš hoću nešto da gledam radim to odatle. Skyfire je bio o.k. dok je radio kod nas, što se tiče fleša, mogao si čak da igraš Maf.War na fb-u. :)

Nego da apdejtujem na 52 ili ne!? Mnogo bre različitih utisaka o tom fw ! od toga da je naj do toga da je spor i nestabilan...jel ima neka fora da se uradi clean instal npr. sa formatiranom m.c ili hard resetom pre,da bi radio dobro 100% ili je Nokia po ko zna koji put izbacila minoran update, neki zadovoljni neki ne! fw51 mi inače radi o.k ne baguje, nije spor...a namučio sam se da to postignem, pa ne bih sad da she**m uloženi trud i minuli rad :p

neba ....radoznalost je ubila macku....veruj mi da ako ti vec radi kao sto kazes da radi nikada ali nikada ti ne bih preporucio update......nema nista bre....i meni se opet javio bug sa onim vibracijama dok kucam poruku ....udari vibraciju toliko jaku da pomislim da mi je stigla nova....v52 veze s vezom nema....i meni rds jos uvek ne radi...

Ja guram vec neko vreme, prvo fw od c6, sad od n97, i mogu reci, odlicno odradjuje, kao nijedan od 5800 (zadnji koji sam koristio je .51):D
Mada mi je 5800 sekundarni fon vec mesecima, od kad sam uzeo HD2, ipak preporucujem da se stavi jedan od ova 2 fw-a. Mnogo manje bagova, brzina na nivou i generalno bolji rad aparata:)

Ja guram vec neko vreme, prvo fw od c6, sad od n97, i mogu reci, odlicno odradjuje, kao nijedan od 5800 (zadnji koji sam koristio je .51):D
Mada mi je 5800 sekundarni fon vec mesecima, od kad sam uzeo HD2, ipak preporucujem da se stavi jedan od ova 2 fw-a. Mnogo manje bagova, brzina na nivou i generalno bolji rad aparata:)

ovo je sigurno bolje resenje nego v52 .... mada iskreno ja jos nemam nameru da flesujem fon iz razloga sto ovakvim potezom gubite pravo na garanciju...

Imam pitanje vezano za GPS. Burzer ima ovaj fon pa me pitao koji gps program(garmin?) da instalira i kako. Ja nemam ovaj fon pa ne znam a i ovde ima previse strana da bih mogao da nadjem. Izvinjavam se na smetnji i hvala unapred.

Imam pitanje vezano za GPS. Burzer ima ovaj fon pa me pitao koji gps program(garmin?) da instalira i kako. Ja nemam ovaj fon pa ne znam a i ovde ima previse strana da bih mogao da nadjem. Izvinjavam se na smetnji i hvala unapred.

http://cafe.mobil.hr/threads/58055-Tutorial-Garmin-Mobile-XT-Instalacija

http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f179/garmin-europe-nt-2010-10-unlocked-img-mapsource-36409/

http://cafe.mobil.hr/threads/60969-...XT-5.00.60-(50)-Mapsource-i-karte-instalacija

Ova tri linka imam jos od vremena ;) kad sam ja ubacivao Garmin... mozda ima (i verovatno ima) i nesto novije...

Ta tema je jos onomad apsolvirana. Ako se ne snadjes javi da ti posaljem pdf sa uputstvima.

Može li mala pomoć. Koji firmware preporučujete da se stavi na 5800 v50.0.0.05? I koja je metoda? Hvala unapred.

Ja sam moju uvek update-ovao preko WIFIja direktno iz telefona.
Nijednom nisam imao problem.
Kada budes proveravao update, on ce sam staviti najnoviji.

Osim ako neces C6 fw :)

Hoću c6, naravno.

Još stoji pitanje kako da ubacim c6 firmware i koji.

Imas u ovoj temi uputstva i linkove za fleshovanje

Koliko je pozeljan c6 na fw52, umesto fw52 i spb shella ?

Pored battery drain-a... I don't know. :)

ajmo kolege ....urgent help,trebaju mi narodne mape (garmin) za madjarsku i austriju :)) pvt ako vec ne moze ovde :(

Torrent trackeri imaju sve sto ti treba.

tapatalking

Nazad
Vrh Dno