SPB Shell to ima odradjeno fantasticno.
Alfanumericka je pretraga ali sam nalazi kombinacije.
Npr Alien
jednom 2
jednom 5
jednom 4
i u 99% je nasao,a imam preko 800 kontakata !!!! Ne znam da li ima posebno ovakav program....bez cele teme jer koliko "osecam" dosta optereti tel
Ovo je EXTRA!!! Nego, jel samo meni baguje ili....?
daj neki scrshoot, ne bilo ti tesko ? da vidim jel mi se svidja to cudo, tj. da instal. ili ne ?![]()
Ma nema nista aktivno:wave:
@filip
Pravo da ti kazem snimanje razgovora nisam ni isprobavao, a sa ikonicom nisam imao problema. Doduse ja imam 5530xm v31. Sada sam pogledao, na ipmart-u se za sad niko nije zalio na tako nesto... Ako saznam nesto, javljam. Mozes eventualno da proveris da nemas konflitnih programa, koji imaju istu/slicnu namenu (npr. iSMS...).
Svaki put kad povežem telefon sa kompom kao mass storage tj. kad završim prebacivanje fajlova pojavi mi se garmin xt detected do you want to launch it? Nervira me. Kao neki autorun da ima, šta li?
Ovo je EXTRA!!! Nego, jel samo meni baguje ili....?
Radi ti Background service. Isključi to u opcijama u Garmin: Settings>System>Launch background serviceSvaki put kad povežem telefon sa kompom kao mass storage tj. kad završim prebacivanje fajlova pojavi mi se garmin xt detected do you want to launch it? Nervira me. Kao neki autorun da ima, šta li?
Koji Android telefon je dostojna zamena za 5800, a narocito u domenu navigacije posebno za Srbiju. da bar priblizno dobro radi kao Garmin v.50 ?
Hvala.
S obzirom da sam skoro uzeo X6, što je nešto unapredjeni 5800 (kapacitivni ekran, velika integrisana memorija, bolja kamera), pre kupovine sam razmatrao sve smartphone i OS u toj klasi.Koji Android telefon je dostojna zamena za 5800, a narocito u domenu navigacije posebno za Srbiju. da bar priblizno dobro radi kao Garmin v.50 ?
Hvala.
Koji Android telefon je dostojna zamena za 5800, a narocito u domenu navigacije posebno za Srbiju. da bar priblizno dobro radi kao Garmin v.50 ?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari