verovatno si u pravu! više i ne znam koliko mogu da dobijem za svoju 5800 (inače je perfektno očuvana) ali u sv. sl. bi doplata za smartphone "korak, dva gore" bila najmanje 150 -200e...pod tim podrazumevam da uzmem tel. sa displeyem od bar 3.7" (4" bi bilo realno), proc. od 1 Ghz, ali pitanje je koliko mi sve to treba !!?
Tačnije od svih mogućnosti koje tel. pruža koliko sam sve to koristio i koliko bih koristio u budućnosti, kad pogl. najviše sam koristio Garmin, a za to je mogao da mi posluži i pda uređaj ! jedno je sig. sledeći tel. sigurno neće biti N8, a vrlo je verovatno da ću i ja svoju 5800icu koristiti dok bude trajala. Neko je rekao (pročitao sam mislim baš u nekoj temi ovde na benchu) "kupovinom ovakvog uređaja (misli na smartphone više klase), dobija se 1% mob.tel. i 99% notebook" i ja se u potpunosti slažem s tim. btw. za fw60 nnisam baš sig. da li će uopšte i izaći, tj. mooguće je da izbacivanjem fw51 Nokia završila sa 5800!
i da jeste i da nije i ja sam jeda od onih koji jos uvek veruju u nokia telefone