Jel' se nakon updatea zadrže sva podešenja, instalacije, kontakti?!?
Moze i bez bekapa ali je uvek rizicno. Ja svejedno bekapujem sms i ostalo na telefon redovno. Nije problem 10 minuta posla nego onaj jedan slucaj u milion kada prorade gremlini i pri flesovanju zeznu podake u telefonu.
imam verziju 50. i ocu rekoh da je updatujem i dobijem poruku kao da ne moze da se updatuje k na 51 i ne moze ja ne mogu vise da je upalim kad pritisnem zeleno dugme i crveno i dugme za (hd reset) kameru i dugme of/ON trebala bi mi jos jedna ruka da sve to popalim ,i nema zivota nece da se upali samo se cuje vibrator bzzzzzz i nema nista na ekran sta da joj uradim fala ljudi na odgovoru
@Simeon, tvoje je pravo da update fw telefona, to ne bi smelo da uti;e na garancije, pročitaj faq za software update..ukratko, na srpskom, "redovno ažurirajte software svog uređaja, kako bi dobili maximun od njega"imam verziju 50. i ocu rekoh da je updatujem i dobijem poruku kao da ne moze da se updatuje k na 51 i ne moze ja ne mogu vise da je upalim kad pritisnem zeleno dugme i crveno i dugme za (hd reset) kameru i dugme of/ON trebala bi mi jos jedna ruka da sve to popalim ,i nema zivota nece da se upali samo se cuje vibrator bzzzzzz i nema nista na ekran sta da joj uradim fala ljudi na odgovoru
odnio sam ga na servis rekli su zvace me kad bude gotov za 2-3 dana reko sam im da ga nemogu upaliti ,mogu li oni vidjeti da sam z,,,,o nesto sa tim updateom pa da mi poniste garanciju
Rotacija sad radi savrseno! Mozda cak i brze nego ranije (ili mi se to cini zbog ovih meseci patnje). Kinetik deluje tecnije, vibracija sada normalna, i to mu dodje to. Ja zadovoljan!
Ni jeftinijeg telefona sa svim potrebnim igračkama, a ni izdržljivijegJuče mi je sa nekih 2m zveknuo na pločice, baterija otišla u jednu stranu, poklopac sa olovčicom još u njemu, na drugu, a tel lepo odskakutao i otklizao... Mislio sam da mu je tu kraj, međutim... Sklopio i radi
vidi se samo malo da je na jednom ćošetu zveknut.
Prednosti platike. Amortizuje udare.
Ja sam stavio da bekapuje svake nedelje u 4 ujutrutako da... ne razmisljam vise o tome.
bogami nesto smrdi oko ovog updt-a...
Android je zamisljen i po meni jedino realan za kupovinu uz neki od paketa.
slažem se tobom, oko Androida...al "robija" od 2 god. za tel. tipa Desire ili HD2, uz neki paket koji bi mi bukvalno izbacio fixni tel iz upotrebe, ako hoću da potrošim sve free minute..."mnooogo je kume!"
Ako si već 4 godine na vipu onda ti neće smetati još dve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari