Da li je neophodno formatirati bateriju? Kupio sam 5530XM pa cisto da proverim...
3 x 12 sati, uvek bilo i biće.
Kada telefon javi da je završio sa punjenjem, dalje držanje na punjaču je besmisleno, a u zavisnosti od izvedbe logike punjenja konkretnog modela, može biti i štetno po bateriju (ne kritično štetno, ne neće ništa explodirati, neće niko biti povređen, baterije neće iscureti niti totalno propasti, štetno je više teoretski, praktično zanemarljivo...)
Posle može kako 'oćete. Nemojte robovati baterijama.
ima neko neki predlog za futrolu.... i jel vrede chemu one folije do 500 kinti ?
ima neko neki predlog za futrolu.... i jel vrede chemu one folije do 500 kinti ?
ja sam dobio u paketu onu original (jedan jedini model je orig.za 5800), ali me posle nekog vr. smorilo ono guranje prstima sa jedne str. dok tel.ne izađe dovoljno da ga možeš normalno uhvatiti i izvući, pa sad koristim neku kožnu s tezge koja ima onu traku za izvlačenje...naravno da je zaštita ekrana kod originalne mnogo bolja.
što se folije tiče to sam kupio 2 dana nakon što sam uzeo tel. delom zbog toga što mi je prvi touch screen, delom što mi je posao takav da su mi ruke stalno na volanu, tj.onoj oblozi koja je prljava,pa koristim nekad i trzalicu (ako sam recimo proveravao ulje neposredno pre upotrebe telefona), i da te od par stotina din.obavljaju posao.
svu tu dodatnu opremu imaš OVDE tu sam uzeo foliju od 300 din. bluetooth ,vakum držač za kola i sve je pristojnog kvaliteta.
Kad ti to koči fw40, u radu se freez-uje ili prilikom boot-a?Možda da apdejtuješ na fw50?
@King James, 24h nije nikako normalno za novu bateriju, ako se nisi igrao sa telefonom za tih 12h dok je bio na 1.punjenju reklamiraj bateriju, šta drugo!?
@King James, 24h nije nikako normalno za novu bateriju, ako se nisi igrao sa telefonom za tih 12h dok je bio na 1.punjenju reklamiraj bateriju, šta drugo!?
hvala na brzom odgovoru...pa tokom koriscenja... npr pokusao sam da posaljem sliku preko bt-a i tu zakoci..... da se konektujem na wlan i tu zakoci.... otvorio neki program za merenje pretrcanog puta... zakoci....... jednom na garminu....bas uzas....
a jel ti haknut tel. ako jeste možda ti neki patch pravi prob.npr. patch za 3 ikone na hs može da napravi haos u tel.ovo je potvrđeno od nekoliko best cfw makers! ako nije onda neka aplikacija...ako je pre radio dobro pokušaj da povežeš s nečim npr. ako si inst.Garmin, pa počelo posle toga ili tako nešto...u sv.sl.imaš par opcija:soft reset, hard rest (90% pomaže) i apdejt fw na 50.
@King James,ponavljam iste postove al šta da radim kad vas mrzi da koristite search, za bateriju obično daju kraću garanciju zato žuri u servis (predhodno pročitaj garanciju) i tamo nemoj da kažeš da si je formatirao već formirao...inače nije nemoguće da se posle 2,3 punjenja sama "popravi" tj.počne da drži 3,4,5 dana.
A i progooglaj malo o tvom tipu baterija, ima tamo o određenim ciklusima koje treba da ispuni da bi se dobila max.iskorišćenost.
Pozz
@King James,ponavljam iste postove al šta da radim kad vas mrzi da koristite search, za bateriju obično daju kraću garanciju zato žuri u servis (predhodno pročitaj garanciju) i tamo nemoj da kažeš da si je formatirao već formirao...inače nije nemoguće da se posle 2,3 punjenja sama "popravi" tj.počne da drži 3,4,5 dana.
A i progooglaj malo o tvom tipu baterija, ima tamo o određenim ciklusima koje treba da ispuni da bi se dobila max.iskorišćenost.
Pozz
ako ti nije problem daj mi kodove i za sofr i hard reset![]()
e ne znam ih napamet, uglavnom samo za soft reset imaš ono *#7307# (nisam siguran da je ta kombinacija !!!), ali se pominjalo u ovoj temi pa kao što rekoh koristite ljudi search nije to toliko komplikovano, a mnogo olakšava stvari + ne bilo ovoliko strana sa manje više istim pitanjima i odgovorima,znam da zvučim kao neki džangrizavi moderator,stvarno uvek hoću da pomognem, ako mogu, al veruj da i nama dosadi da pišemo iste stvari po 100 puta :-devil-:
za hard reset nema nikakvog koda već se drže zajedno dugme za kameru, crveno, zeleno i paljenje...takođe za tačan postupak pretraži temu jer sam davno to radio pa se više i ne sećam...a ako ni tako ne rešiš prob.trebaju ti tutorijali za promenu prod.koda i apdejt fw-a, to imaš OVDE a ako koristiš JAF prod.kod Balkan Red je 0559299, a Balk.Blue 0559395. Pozz
jel neko instal neki program za smajlice .... cisto bar da postoje vec spojeni kao na starijim nokijama nprbez slicica i sl... da se ne smaram da unosim : pa ) i sl....
Ovo je sada skoro izaslo? Bas cu da probam da vidim kakav je...
A šta se dobije promenjenim firmwerom, osim nepotpisivanja aplikacija? Daj malo detalja za nas neupućene![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari