Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

ljudi koji flash player da skinem ,i jel postoji nesto sa pustanje avi fajlova ?

za zakljucavanje aplikacija poruka imenika ma sta hocete odlican program webgate advanced device lock :)) samo treba ta se potpise :))

Poslednja izmena:
Preporučite mi neku free stopericu za 5800.

ako hoces zadnju verziju fw50 verovatno moras da promenis produk kod u Balkan Blue ili Red zavisi koje ti je boje tel. npr. mada to nema neke veze fw je isti....sto se toga tice imas sve lepo objasnjeno OVDE a wlan ides u Connectivity/wlan/settings i tu imas da podesis zavisno jel imas kuci mrezu ili neki hot spot blizu...
za gps moras da da otvoris prvo neki program koji koristi interni gps npr. Ovi maps ili google maps. pa ako krene da trazi satelite to je to...inace postavke gps-a su ti u My Locations. moj predlog je da prvo apdejtujes fw jer je 31 fw iz 2009 imas posle njega jos fw40,pa 50.

evo 1 copy/paste jer me mrzi da prepisujem, lepo je neko, nekom objasnio sta je prod. kod. i za sta sluzi."citiram" tog nekog :)
"Product kod određuje kom regionu je konkretno tvoj telefon namenjen. I na osnovu toga se neke stvari u firmveru telefona mogu razlikovati od regiona do regiona. Obično je razlika samo u raspoloživim jezicima na telefonu i možda po nekoj dodatnoj aplikaciji, ali mogu biti i veće. Npr. negde je zakonom zabranjen FM transmitter, negde je zabranjeno isključiti zvuk kamere, itd. I onda kada se detektuje određen product kod takve stvari se blokiraju. Srećom pa se lako menja "

fala ti na odgovoru sad idem da probam :)

ja nadjem slobodnu mrezu i pise mi conect i odem na options select start web browsing i pita me conneection to server needed ja potvrdim jes i onda cekam malo i dobijem upozorenje
web
no gateway reply ili izadje 2poruka wlan network not find ne mogu izaci na net

kada otvorim google map pise mi eror network unavailable this aplication reguries a data conection plise contact your carier ispod pise change conection retry exitna ovi map skinem mapu i kada otvorim kartu ne vidi se nista sve bijelo na i my position samo pisu kordinate i nista vise i treperi ona crvena lampica gore u cosku

Poslednja izmena:
fala ti na odgovoru sad idem da probam :)

ja nadjem slobodnu mrezu i pise mi conect i odem na options select start web browsing i pita me conneection to server needed ja potvrdim jes i onda cekam malo i dobijem upozorenje
web
no gateway reply ili izadje 2poruka wlan network not find ne mogu izaci na net

kada otvorim google map pise mi eror network unavailable this aplication reguries a data conection plise contact your carier ispod pise change conection retry exitna ovi map skinem mapu i kada otvorim kartu ne vidi se nista sve bijelo na i my position samo pisu kordinate i nista vise i treperi ona crvena lampica gore u cosku

treba da definises access point...probaj da stavis supl.noki.com i treba onda da ti otvori nokia homepage.to je za wlan. a google maps bi isto trebale da ti prorade kad dobijes konekciju, inace ako ti pise nadm. visina i ostali podaci, treperi crv.lampica znaci da ti gps radi!

@gordan84, e ne znam al i meni treba neka dobra, npr. od OffScreen bio sam se zjb. pa skinuo Egg Timer :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
zahvaljujem se puno @nebabgd-da ti se zahvalim puno kad sam stavio ovu verziju fw50 sve radi perfekt fala vam jos jedanput zivjeli:bottle: i budite mi pozdravljeni

ljudi dajte neki dobar program za kompresiju u mp4, koristio sam format factory i prebacio u hq mp4 medjutim velicina fajla je od 700avi---->810 mp4 file sto je po meni previse....jel ima nesto bolje kao i koja podesavanja tacno da namestim za isti.....

ljudi dajte neki dobar program za kompresiju u mp4, koristio sam format factory i prebacio u hq mp4 medjutim velicina fajla je od 700avi---->810 mp4 file sto je po meni previse....jel ima nesto bolje kao i koja podesavanja tacno da namestim za isti.....

Pa smanji kompresiju!!!

Je'l ti koristis default podesavanja u FF-u za 5800?

Jeste..meni je fajl od 466MB rekompresovao na 413MB mp4..to je to :)

Any video converter previse smanjuje bitrate, pa su ti zato mali fajlovi..a ipak primecuje se razlika izmedju njega i FFa..meni je po kvalitetu bolji FF :)

Imam jedno pitanje u vezi 5530, a on je slican kao i 5800, pa da ne bauljam sad po forumu. Da li se mogu oni widgeti skloniti sa ekrana i za wallpaper postaviti neka slika, da ide preko celog ekrana?

Any video converter previse smanjuje bitrate, pa su ti zato mali fajlovi..a ipak primecuje se razlika izmedju njega i FFa..meni je po kvalitetu bolji FF :)

Nisam probao sa FF ali sam zadovoljan sa Any.Canon nije bas za blize kadrove ali veruj mi slika je ostra.

Prilozi

• X-man.jpg
    X-man.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 51
Imam jedno pitanje u vezi 5530, a on je slican kao i 5800, pa da ne bauljam sad po forumu. Da li se mogu oni widgeti skloniti sa ekrana i za wallpaper postaviti neka slika, da ide preko celog ekrana?

ne znam tacno kako je kod 5530, ali bi trebalo da u Settings/HomeScreen...imas vise opcija za izgled HS-a, npr. basic, contacts...skoro sig. da se wdgets mogu skloniti

Nisam probao sa FF ali sam zadovoljan sa Any.Canon nije bas za blize kadrove ali veruj mi slika je ostra.

Ma znam..probao sam skoro sve te free video convertere i FF je jedini koji gura veci bitrate :) Imam 8GB memorije, nije mi problem da stavim fajl od 600 i kusur MB :)

Nije problem oboriti bitrate...FF gura po default-u 768, ostali su tu do 512...mada kada gledam film na TV-u vidi se razlika :p

U svakom slucaju za dobar kvalitet videa za N5800 potreban je bitrate veci od 700 :)

Ma znam..probao sam skoro sve te free video convertere i FF je jedini koji gura veci bitrate :) Imam 8GB memorije, nije mi problem da stavim fajl od 600 i kusur MB :)

Shrek 3 113 MB,a How to train..119MB ne znam sto bas tako malo ali opet je slika cista i uglavnom zavisi od torenta.

Nazad
Vrh Dno