To je vec stara vest, samo sto nema mape za SrbijuVelika pohvala za Nokia-u. Kompletan Ovi Store je fino zamisljen (zapravo preslikan od konkurencije, Apple...) i nadam se da ce se siriti ponuda, pre svega free aplikacija
![]()
Evo, sad sam pogledao i postoji Ovi Maps 3.0 mapa za Srbiju, doduše velika je samo 3,8 MB, tako da nisam siguran koliko je detaljna.
ljudi koji garmin da instaliram na nju ??? imam na kompu "garmin mobile XT S603rd Edition_50050 " dali moze ta ili da skidam nesto novije ? zahvalan u napred !
ako ne moras da menjas product code, evo linka kako OVI to objasnjava u video fazonu...http://europe.nokia.com/support/dow...suite/howto/download-and-install-new-softwaremoze li mi neko malo detaljnije objasniti ili uputiti kako da apdejtujem tel na V40 ???
@ sprinter Odes na sajt nokia-e skines Nokia Software updater i odradis to sa par next-ova![]()
Ali prvo, da li imas srpski u podesavanjima za jezik telefona? Jer ako je sa neke druge lokacije telefon onda postoji mogucnost da nece updateovati i da moras da menjas product code sto donekle komplikuje proces.
A mene interesuje kako su se pokazale one folije za ekran, da li se tu gubi ostrina slike, preglednost...?
Juce sam kupio telefon...bio je vec updateovan na v40 ali sam promenio product code zbog srpskog jezika...odnosno slova čć...i onda reinstalirao firmware.
Umro sam dok sam namestio drivere koji rade na NSSu...I kad izbrisem sve vezano za nokia-u na kompu ono ostane...i tako jedno 2 sata. Jedina stvar koja mi je pomogla je pc suite and driver uninstaller...I onda sam instalirao samo neke cable drivere. Haos, ako neko ima slican problem neka se javi da pomognem. Telefon je odlican, sve pohvale...Sve aplikacije koje sam instalirao za sada rade bez problema, garmin odlican...sa prozora vec nadje satelit....
Velika preporuka za one kojima je potreban svestran a relativno pristupacan telefon.
imali su mnogi !!! neki su se cak zalili i da im je telefon zavrsavao u servisu...ali kad saberes utisci su ipak pozitivni, meni realno vredi taj K.S i nesto poboljsan odziv touchscreen-a, za ostalu "kozmetiku" ne znam.Da li je neko imao problema sa update-om na fw 40. iako je Product Code promenjen na Balkan Red ?
Proveri ti još jednom da li si zaista uspeo da promeniš product code. Ja se iskreno ne bih igrao sa zamenom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari