Ako kad kucaš šifru, stoji tastatura sa slovima, nećeš moći da ukucaš kod. Drži pritisnutu # i kad se prebaci na brojeve, kucaj![]()
sve čestitke, pošto si sad član grupe srećnika...ljudi odradio sam update na v40, promenio product code sa NSS , sve radi odlicno i srpski jezik sam dobio i hvala svima na pomoci a narocito "VLADIMIRDNS"
sve čestitke, pošto si sad član grupe srećnika...
ja nikako da stignem, a kad si se već pohvalio da te smorim s par pitanja, ako budeš raspoložen da odg. naravno...
na koji si p.c. menjao, jel 0559299 Balkans Red, ili onaj drugi (ako ti je tel. plav ili crn)?
i jel si update radio preko pc-ja (NSU?) ili direktno s fona?
Hvala
Uspeo sam da updatujem na fw v40.
Ono što je zanimljivo je da sam telefon updatovao preko NSU, a da mi pre toga OVI nije pokazivao da je moguć update. Malo čudno, zar ne?
mislim da za update fw-a ne bi trebalo da ima veze kod kog operatera, tj. ili mozes da odradis uodate sa onim prod. code-om koji ti je napisan na telefonu (ispod baterije) ili ne...u ovom 2. sl. moras da ga promenis o cemu je ovde bilo reci u najmanje svakom 2,3 postu, pocevsi od 1.strane...Zanimljivo... Ja ni preko OVI ni preko NSU ne mogu, tj ne nalazi noviju verziju od 31. Inace sam uzeo preko Telenora, mozda to ima veze?
Ima veze...ko je uzeo preko Telenora telefon taj ima 0577229 product code (Telenor Serbia RS B). E sada, moze da ceka da mu se pojavi update za taj prod.code ili da ga menja.
Da, evo sada nađoh 14.01. I pošto je prošlo malo vremena, u principu sam zadovoljan, ništa revolucionarno, ali daleko od toga da imam nekih problema koji se pominju...Prođe i kod mene UpDate bez ikakvih problema, odradio ga preko Ovi-ja. Za prvi utisak se slažem sa vidorom, videćemo sa vremenom kako će dalje da radi...
pa obrisi ih "rucno" tj. pomocu X-plorera ili Y-browsera, naravno ako znas gde si ih snimio ili bar kako se zove temaKako obrisati-deinstalirati teme koje se ne vide u "installed apps"?
U cemu je fora... kada na sajtu napisem product code, javi mi da postoji update i to onaj 4.0xxxx a kad idem preko telefona javlja mi da ne postoji update, a na telefonu je neki 2.xxxx znaci ne javlja da postoji ni onaj 3xxxx... :wall:![]()
1.јеси ли сигуран да прод. код на телфону није већ промењен (ако си га можда узео половног) или нешто сличо ,тј. немој баш 100% да верујеш ономе што пише на налепници има доста телефона који су ушли у земљу на овај или онај начин, неки су нпр. били кодирани, па није немогуће да је продукт код мељан због тога или због убациваља језика, нарчито ако си га купио у некој маљој радњи
2. јеси пробао да спојиш телефон са омпом, па да покренеш Немезис или неки други програм, то је по мени сигурнији начин да се види који му је СТВАРНО п.ц ?
ево још једног линка где има детаљно о свему и NSS i JAF (JAF је доле у при дну стране посебном линку) http://nokia5800.net/nokia-5800-help-guide-change-your-phones-product-code-with-nss/
pa obrisi ih "rucno" tj. pomocu X-plorera ili Y-browsera, naravno ako znas gde si ih snimio ili bar kako se zove tema
1.јеси ли сигуран да прод. код на телфону није већ промењен (ако си га можда узео половног) или нешто сличо ,тј. немој баш 100% да верујеш ономе што пише на налепници има доста телефона који су ушли у земљу на овај или онај начин, неки су нпр. били кодирани, па није немогуће да је продукт код мељан због тога или због убациваља језика, нарчито ако си га купио у некој маљој радњи
2. јеси пробао да спојиш телефон са омпом, па да покренеш Немезис или неки други програм, то је по мени сигурнији начин да се види који му је СТВАРНО п.ц ?
ево још једног линка где има детаљно о свему и NSS i JAF (JAF је доле у при дну стране посебном линку) http://nokia5800.net/nokia-5800-help-guide-change-your-phones-product-code-with-nss/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari