Ja sam jutros poludeo zbog "New screen alarm, but only when the screen is locked", pritiskaj stop, snooze, ne reaguje, alarm besni skroz me razbudi :d, pospan nisam ni provalio da treba da se sliduje, a ne samo pritisne.
Tek sam kod prvog poziva jutros provalio u čem' je caka :wall:
Uglavnom ne izdrži ni jedan dan uz konstantno drndanje (kad se ne šalju poruke ili ne zove, ili ne surfuje, onda služi kao mp3), što mi deluje OK?
...
Jutros mi je zvonio telefon skoro pet minuta i probudio sve po kući dok nisam provalio kako da ugasim alarm. :S:
Uradio update i sada telefon ne može da se startuje. Piše "Phone start up failed, contact the retailer".
Probao sam ponoviti update ali ga sada ne prepoznaje Nokia Software Updater, kao da nije prikačen za PC.
Šta da mu radim?
Ja sam uspeo samo sa NSU ! FOTA jako kasni u poslednje vreme,izgleda da su to previse razdvojena 2 servisa! Meni ni OVI nije hteo...nekome hoce.
Znaci USB kabel i NSU !
Tak'i uredjaj.... dok nije jos bio povisen radni takt procesora drzao je meni i po 3 dana (cca sat vremena price dnevno) + poruke !
A sada bukvalno 14 sati![]()
Od koje verzije je povisen takt procesora? Ovo sa baterijom je cinjenica ili pojedinacno iskustvo? :trust:
Ako je tako nemam nameru nista da upgradujem, vaznija mi je sustina od kozmetickih promena :S:
A koji ti je regional code na tel ? Stavi na Ballkans Blue ili Red
Prebaci na 0559395: Balkans BLUE
Upustvo imas svuda,samo kucaj u google "nokia 5800 regional code change"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari