Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

5800

ljudi uzeo sam u telenoru 5800 i zvakala kore desno... znaci gornji desni ugao i popizdeo otisao da zamenim kad...
otvarali su 4 kutije dok nisu nasli jedan koji manje zvace !!!!!!:wall::wall::wall:

grdno sam se posvadjao sa njima tamo jer su s*s*.

pa bih molio ostale koji su uzeli iz telenora da provere svoje primerke telefona, dal zvacu, je sad ova serija tako tupava ili su generalno losi (ovi iz telenora) posto sam video crveni kupljen u radnji nezvace u opste ! ! ! !

Poslednja izmena:
zvace ? mislis da seta na sastavu ili ?

i ja planiram da uzmem,pa da se preslisam na vreme...

.....

pazi zvace gonja maska... ona se skida na zabice imas na YOUTUBE kad neke baje menaju zvucnik, e ona ne leze dobro !! !!!
Ali ne mogu da verujem da su ovde na benchu testirali tel i rekli KVALITET IZRADE + znaci da je do cele serije u telenoru jer uzimaju krseve koje niko nece pa zavaljuju ovde narodu.
da sam na tvom mestu uzeo bih ili E71 ili 5800 ali u radnji nekoji, a ne kod ovih slepaca
Nego sva sreca pa nisam prodao N95 :-devil-:

Nemojte da se zavaravate svaki telefon ima po*eb*nu masku.. desi se da neki nema, ali 95% su takvi.

Mislim da preterujes.
Video sam vise 5800 iz telenora, imam ga i ja, istina je da gornji desni ugao za nijansu losije prijanja od ostatka, medjutim to nije vredno ni pomena, ko ne zna to, tesko da bi i primetio.
Sta da ti kazem, vrati se na N95, ne znam samo kako ces se sad vratiti na njegov ekran.
Koga zanima los kvalitet izrade, nek se poigra malo sa N96, e to je zaista sramota i za mnogo jeftiniji telefon, a ne za onoliko koliko on kosta.

....

to sa N96 si upravu telefon je tragedija.
moj komsija (advokat citaj: 200 poziva dnevno) je ima N96 2 meseca, znaci posle 2 meseca ona se sama otvarala na dole :smash::smash::smash: stvarno je bila katastrofa za tel koji je tad kostao 500e+
Ali mene nervira to sto zvace ali nema veze ako se pojavi ima da skinem gornju masku pa da je zalepim i zavrsim pricu.
U poredjenju sa P900,P910, P990 koji imaju izradu extra svaki cosak je spojen, nekrcka i ostala ******. :wave:

Ja oduvek tvrdim da je nokija najnekvalitetniji telefon. Uzasno su uradjeni stvarno ali zato softverski i po funkcijama odlicno. Do sada sam koristio samo se i bio prezadovoljan kvalitetom. Znao sam sta kupujem i ne bunim se...

ne/\/\ke, verovatno si kupovao (ili video/koristio) pogrešne serije/modele telefona ;)

Što se tiče "žvakanja" :d, ne znam koliki je problem, ali ako neki ugao mora da bude lošije pričvrćen zbog sklapanja kućišta, idealno je da to bude sa gornje strane.

Imao sam 3200, sada 5800. Primetio sam da i sledeci telefoni imaju uzasno los kvalitet proizvodnje:
n95, n95 8gb, n81, n70 itd :)

Jer je neko stavio novi FW V21, da li je i dalje hack-abilan...? :)

ne znam odakle vam taj v21 jer nokia nista ne prijavljuje. upload manager ne nalazi noviji update od v20 :)

Jel ima nagovestaja o novom firmware-u , ali stvarno :)? Konacno bi mogli da srede malo kameru, moja stara nokia n73 je slikala mnoooogo bolje slike nego 5800...

Uh, ako je N73 pravio bolje slike onda je kamera na 5800 stvarno krš...

Pa, da , ali stvar je u tome sto je izgleda kamera ugradjena u 5800 hardverski bolja nego u n73, ali softver za obradu slike je katastrofa ...
Da se razumemo, slike po danu, suncu itd kad ima puno osvetljenja su dobre da ne kazem odlicne za tu klasu telefona, ali cim zafali malo svetla sve pada u vodu , slike postaju jako zrnaste, morate se dosta igrati sa podesavanjima da bi dobili pristojnu sliku, naravno tu ne pomaze ni dual led blic :(.

Poslednja izmena:
Jel zna neko mozda gde ima da se kupi screen protector za 5800 i koliko kosta pocele su da mi se pojavljuju sitne ogrebotine po ekranu?

N73 pravi bolje fotografije nego 5800, nista preterano ali razlika postoji. Otprilike N73 > N78 > 5800.
Nravno nikad mi nece biti jasni likovi koji ocekuju od kamera na moblinim telefonima cuda. Ako hocete savrsen kvalitet, kupite foto aprat. Kamere na telefonima su namenjene za druge stvari.

Hardver (senzor, optika) sigurno nije lošiji nego što je bio instaliran u uređaju pre tri godine. Dok se ispegla SW, proći će još vode Dunavom ...

Mene je najviše iznerviralo što mi je iznenada nestao kalendar sa home screena. Neveorvatno, i nigde u opcijama ne postoji način da ga vratim.

Neozbiljno nema šta, pošto sam na netu našao da nisam jedini kome se to desilo.

Jel video neko mozda ponudu u Telekom za Nokia 5800 za 13.999 din za bel,fresh i mix tarife? I ako je neko pazario preko Telekoma tu Nokiu da li je zakljucana na Telekom mrezu?

Poslednja izmena:
Nemaš kod Telekoma, al' imaš kod dilera (Tehnomobile, CT, AlphaCopy-jevi nezavisni dileri).

99% nije zaključana ... kao nijedna druga NOKIA kod Telekoma ...

Nisu baš svi tako tech-savvy, kao što smo mi ovde ... verovatno ne update-uju baš sve svakodnevno ... vidi na MONDO forumu, oni bi trebalo da su ažurni, ili okreni par telefona, možda ti se posreći ...

Moze li se, ako na laptopu imam kablovski internet i podrzava Wi-Fi konekcije , bezicno spojiti nokia 5800 sa laptopom u Wi-Fi mrezu i koristiti kablovski internet na telefonu da se ne trose paketi mobilnog interneta?

Moze li se, ako na laptopu imam kablovski internet i podrzava Wi-Fi konekcije , bezicno spojiti nokia 5800 sa laptopom u Wi-Fi mrezu i koristiti kablovski internet na telefonu da se ne trose paketi mobilnog interneta?

Ako sam shvatio, hoćeš da povežeš kablovski modem na laptop i da preko onboard wirelessa na lapropu bacaš net na 5800. Ako si to mislio, naravno da može. ;)

Da, upravo to, razumemo se odlicno, hvala a odgovoru, malo surfanja na terasi, u dvoristu, pod tusem, u podrumu, na wc solji, u krevetu, itd..:smoke:

Nazad
Vrh Dno