Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Dobrojutro Kolumbo ... jesi pogledao datum na tom komentaru? Ovo se odnosilo na prvu seriju telefona iz januara meseca.

Deo je stigao i z Srbiju, preko Telenora, a pošto je sve prodato za manje od nedelju dana, ili ih je bilo samo par hiljada, ili je i u toj seriji tek svaki treći bio sa tim problemom. Kako god - javljali su se ljudi sa tim zamerkama, ali su uredno u servisnom roku popravljani vrlo brzo ...

Tvrdim, nepobediv sam! (NOKIA 5800 citira Kristijana) :D

Vracao sam se danas busom, bas sam kod merkatora starog video neku reklamu za prodavnicu, gde je uz potpisivanje za MTS za onu tarifu sto je 1000 dinara mesecno (+pdv) 5800 13 -14 000 dinara, a zasto je u Telenoru 23 - 24 000 !!!! ? Obecao sam sebi da cu sacekati da prodje jun i odmor, tj more , ali ova cifra deluje pristojno za ovaj telefon ;)

Tako sam ja pazario moj.Za 14K cena vise nego primamljiva uz mix1000.Inace fon kupujes u nekoj od prodavnica partnera i tu vezujes ugovor.

ljudi kad izadje verzija sa kapcitativim ekranom, oce li mocu uz neku simbolicnu doplatu da se na starom telefonu samo unapredi ekran ???

N00bovsko pitanje: da li kod 5800 display klika kad se dotakne (kao na BB storm). :)

2. Da li vrijedi čekati verziju sa capacitive touch screenom, i da li se zna kad će ista izaći. :)

Hvala. ;)

BB Storm ti je prvi sa takvim displejom ;)

A stvarno me interesuje zasto su svi zapeli za ovim ekranom ? Jel izgleda dosta njih ni ne zna sta je to, vazno je samo da dolazi, kao i ovaj momak sto ce da ga dogradi na svoju 5800 kad izadje ekran ! :)))

A tvoje pitanje, da li vredi cekati, pogotovu za kompaniju kakva je NOKIA koja stancuje telefone i nove modele istih na 3 meseca, je filozofsko :) pozZ

pozdrav svima, novi sam ovde pa izvinite unapred ako pitam nesto sto ste vec objasnili... danas sam uzeo fon i vidim da mu je sw v20.0.012 i kada probam update on mi kaze da je to najnoviji sw koji postoji... probao sam i direktno na fonu i preko software updater-a
prvo pitanje jel to ok? po vasim postovima izgleda da nije... ako jeste sorry...

i drugo pitanje, kako se instalira garmin i odakle mogu da ga preuzmem... unapred hvala na razumevanju

Naravno da displej "klika"
moze i da vibrira, ili oba... Sve moze da se podesi

Aj hev a kveščn, ne tiče se toliko 5800 koliko mobilnog interneta, al' će mi značiti da li da uzmem dotični telefon:
LM, pitanje je, uzmemo li u obzir ne previše skup internet za mobilni ovde gde se nalazim, a i činjenicu da mi treba za telefoniranje sa Srbijom, pa me interesuje, da li je moguće koristiti Skype preko interneta? Ali ne Skype accountom da telefoniram, već jednostavno, kao program, da li 5800 podržava takve programe (koji god da je, whatever), znači, da samo prebacim skype.exe na mobilni i da to funkcioniše? :)

E to mi je trebalo! :)
Zapravo, tvoj odgovor mi je delimično pomogao da pretražujem, i našao sam par programa, koliko vidim, za razgovor preko skajpa nije potrebno imati samo skype.sis (što sam ja mislio da može) već zavisi i od interneta, tj, ne funkcioniše GPRS (jer mreža ne podržava VoIP), ali preko WiFija ne bi smelo biti problema, tako da, da, definitivno će mi to postati novi telefon :)
Hvala

Naravno, pronašao sam ga.
Još samo negde da pronađem fon i to je to :)))
Hvala.

Sad pročitah celu temu i ostade mi nejasno najbitnije... gde da se nadje screen protector za 5800??

Znam da je u startu rečeno da je "scratchless" (by kUdtiHaEX) i da dolazi sa folijom (by Markosmi) ali me zanima gde bi mogao da nadjem screen protector. Jednostavnije mi da kupim negde klasično 3-pack screen protector nego da mislim da li će se pojaviti ogrebotine (i šta da radim sa istima :) ).

Fala... skoncentrisao sam se na "zvaničnu temu" i nisam gledao okolo. Moja greška.

danas mi je zabagovao telefon sam od sebe,nestale su mi one 4 ikonice tj.precice a one dve opcije u donjem delu su blokirane,mislim na tastaturu za pozive i imenik.ne reaguju na dodir.pokusao sam da resetujem telefon ali mi trazi neku sifru.ima li neko neki savet?

danas mi je zabagovao telefon sam od sebe,nestale su mi one 4 ikonice tj.precice a one dve opcije u donjem delu su blokirane,mislim na tastaturu za pozive i imenik.ne reaguju na dodir.pokusao sam da resetujem telefon ali mi trazi neku sifru.ima li neko neki savet?
Default sifra za Nokia-u ti je 12345....Probaj sa njom!!!

Uradio sam onu kombinaciju RED-GREEN-CAMERA dok sam ga palio i radi kao nov:))
Hvala u svakom slucaju!

Uzeo ga je kolega sa posla. Strava fon.
Bas bih voleo da ga imam, ali dati ~350€ za fon, za mene je velika lova.

ili uz ugovor za 13-14k din :)

Nazad
Vrh Dno