:trust:
Jedino ako radis pored glodalice ili cirkulara...
Meni cak ni ne stoji na najace "volume", vec 2 crte ispod....
Kod je *#7370# i uspelo je sa njim bez ponovnog instaliranja fw-a. Hvala za ideju koja re resila problem.:type:
Te dve stvari su kontradiktorne,update ubacuje novu verziju softvera,prepisuje staru,cemu onda odradjivanje formata kad ce opet isto da uradi,totalno nepotrebno nista ne postize time,nemojte da pravite bekapove i vracate posle update-a jer vracate i stare repove koji prave probleme posle i sve ce biti u redu!praksa je da se posle svake reinstalacije software-a uradi opsti reset.
ako se reinstalacija radi preko nekog od ``BOX-eva`` opcija factory reseta se samo stiklira u tvom slucaju reset je jedino moguc na sifru.
sifra *#7370# vazi za sve simbian Nokia i cesto resava neke od problema...
pozz
Ni tačke, ni zareza ... ako sam te nešto razumeo ... eee ...
Ako ne radi *#7370#, uvek može i * + 3 + zelena slušalica + power dugme.
Ll Toro, jel si ti video kako izgleda 5800? Objasni, molim te, kako na ugasenom telefonu sa touchscreen-om da pritisnes i drzis * i 3.
Ni tačke, ni zareza ... ako sam te nešto razumeo ... eee ...
Kupio sam pre neki dan telefon, odusevio sam se kvalitetom video snimka i playera.
Telefon ima par mana, gps ne radi uopste, baterija mi je riknula posle par dana, a i software je jako lose odradjen.
Sem toga je ok, wifi radi perfektno, kao i 3g.
Koje probleme resava novi software??
poz
Baterija traje 3-4 dana, gps ce ti proraditi savrseno tek kad ubacis npr. Garmin, softver daleko kvalitetniji sa verzijom 2.0
Ll Toro, jel si ti video kako izgleda 5800? Objasni, molim te, kako na ugasenom telefonu sa touchscreen-om da pritisnes i drzis * i 3.
To ne pali bas kod svakog telefona (od ovih novijih), a i kako to uraditi na telefonu cija je ovo zvanicna tema...
Ok *#7370# radi ali zbunjujuc je drugi deo.Znam da se kombinacijom tastera *+3+zelena slusalica+power dugme formatira symbian telefon ali kad je telefon prethodno iskljucen pa treba da ga ukljucis sa navedenom kombinaciom tastera.Na ovom telefonu je to neizvodljivo.Zbog toga sam te pitao ,kako, ako si vec dao predlog.Ima ljudi koji posle instalacije nekih tema uopste nemaju virtualnu tastaturu, kako oni da ukucaju *#7370#?Ako ne radi *#7370#, uvek može i * + 3 + zelena slušalica + power dugme.
Verovatno moraš da ideš preko njihovog proxy-ja da bi te pustili na WAP stranicu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari