Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Date of issuance nije kada je proizveden, nego kada je TAC dodeljen proizvođaču ... na žalost, na novim telefonima *#war0anty# ne daje podatke o tome kada je proizveden. :(

Kažu da se i u prvim serijama problem nije pojavljivao kod svih ... a kao na drugoj seriji i svim sledećima je kao sve OK ... aj' javi ...

Poslednja izmena:
Ako neko hoce |Iphone look, nek uzme lepo Iphone. Ta budzenja, emulacije, trtemrte, nikad nisu, niti ce biti srecno resenje

Svi putevi vode u...iPhone :D

Elem:

1.da li je moguća sinhronizacija 5800 i outlooka?
2.ima li neka mogućnost pretrage reči u word dokumentima?

Meni sinhronizacija radi sa Outlookom. Radila je i sa 10. FW i sa 20. FW.
Search po word dokumentima nisam probao, radi po tekstu poruka, podsetnika, i ostalog sto vec svi znaju.

Ako neko hoce |Iphone look, nek uzme lepo Iphone. Ta budzenja, emulacije, trtemrte, nikad nisu, niti ce biti srecno resenje

Ma nije poenta u budženju ili emulaciji, nego u funkcionalnosti...Na ovoj 5800 nema ništa funkcionalno na home ekranu...kako je HTC napravio funkcionalan home screen ili iphone ili samsung (touch-wiz), mogla je i Nokia nešto slično da odradi a ne ovako (4 prečice i dva dugmeta za tastaturu i kontakte):S:
Pitam zato što planiram da uzmem i ja 5800 pošto Telenor nema ništa bolje u ponudi u tom segmentu (za razliku od njihove e-prodavnice na norveškom :wall:)

Poslednja izmena:
moze li mi iko rec na koju dresu mogu naci neke dobre stvari (teme,igrice itd.)za 5800??????????

Ma nije poenta u budženju ili emulaciji, nego u funkcionalnosti...Na ovoj 5800 nema ništa funkcionalno na home ekranu...kako je HTC napravio funkcionalan home screen ili iphone ili samsung (touch-wiz), mogla je i Nokia nešto slično da odradi a ne ovako (4 prečice i dva dugmeta za tastaturu i kontakte):S:
Pitam zato što planiram da uzmem i ja 5800 pošto Telenor nema ništa bolje u ponudi u tom segmentu (za razliku od njihove e-prodavnice na norveškom :wall:)

Aplikacija handy shell resava taj problem. Izuzetno prilagodnjiv home screen ces dobiti time.

Aplikacija handy shell resava taj problem. Izuzetno prilagodnjiv home screen ces dobiti time.

Koristio sam je na ovom mom E50 i ne sviđa mi se uopšte...ne prikazuje se aktivan muzički plejer kada ga minimizuješ, non stop me nervira kada se zeznem pa pritisnem end call taster a on me prebaci u normalan home screen. Isto se dešava i kada zatvoriš aplikaciju...da su napravili da potpuno zameni standardni screen, pa 'ajde ali ovako je shit, a ima potencijala

pa ti onda batali 5800 i sacekaj n97 :)

Jel za iste pare? :d

Koristio sam je na ovom mom E50 i ne sviđa mi se uopšte...ne prikazuje se aktivan muzički plejer kada ga minimizuješ, non stop me nervira kada se zeznem pa pritisnem end call taster a on me prebaci u normalan home screen. Isto se dešava i kada zatvoriš aplikaciju...da su napravili da potpuno zameni standardni screen, pa 'ajde ali ovako je shit, a ima potencijala

Možeš da podesiš da te ne vrati na standardni home screen kad pritisneš crvenu slušalicu.

Ja pitah jednom al` vidim niko ne reaguje....jel koristite vi zastitne folije...? Ako je neko pronasao neka kaze gde ih ima... ;)

Jok, mori... :)

Kad ga ne koristim tutnem ga u njegovu futrolu i gotovo. Kazu da je ekran dovoljno jak da izdrzi kuckanje olovkom, trzalicom, noktom, tako da nisam ni jurio folije.

za one koji se nisu usudili da dekodiraju telefon.....nokia izbacila fw za telenor 5800

20.0.12.1408.1

Nije to dekodiranje, samo debrendiranje.
Vala, dobro su se setili, mesec dana posle balkan-s update-a. Da sam na njih cekao, brada bi mi porasla.

Pozdrav,
Kako se pokazao u muzickom delu, tj kakav mu je kvalitet zvuka i jacina kad se slusa mp3,
POslednji tel za koji sam smatrao da moze da mi zameni ipod bio je w950 koji je bio blagi uzas i imao je jako utisan volume tj jako slab signal u sluskama, za iPhone nikada nisam imao para :)

Odradio update, pre toga uradio backup svega na telefonu. Sad ne mogu da pustim nijednu pesmu koje sam skidao sa telenora :D Ebeni DRM.

Jel neophodan backup pre update-a...cuo sam da na novijim telefonima sve ostaje...?

Neophodan je backup. Oprosti se od imenika, podsetnika, ma svega, ako ne uradis.
@Mikelle
Ima na prethodnim stranicama Kutijin mini review telefona i jos piskaranja na tu temu

Jel neophodan backup pre update-a...cuo sam da na novijim telefonima sve ostaje...?

nije neophodan backup, nokia ima "User data preservation (UDP)".....Ali ako zelis da sacuvas DRM licencu onda radi backup sa OVI suite.....

@markosmi....nije neophodan backup...sebi sam bez problema update radio na N96 a sinu na 5800.....imenik i postavke ostaju..100%

Poslednja izmena:
Znaci ono upozorenje u NSU za beckup stoji bezveze?
Stvarno su seljaci...
Izvinjavam se na dezinformacijama

Ubacio sam novu verziju softvera pre dva dana i do sinoc je radio kako treba. Sada uopste ne prihvata koriscenje tastera( crvene i zelene skusalice) kao da ne postoje. Kada prebecim pocetni ekran u kontaktnu traku onda mogu da otvaram imenik i tastaturu na displeju, ali kad ga prebacim u Traku sa precicama onda ne mogu da otvaram ni imenik ni tastaturu na displeju. Pomagajte ljudi

Od pre par dana sam ponosni vlasnik ove "aždahe" od telefona...
Dizajn je stvarno odličan, a na touch-screen sam se navikao već posle par sati čeprkanaj po fonu.

Jedina mana, ako se to može uopšte nazvati manom, jeste prilično tih spoljnji zvučnik, kada ga uporedim sa npr. Nokiom N73ME (koja je imala najjači zvučnik koji sam imao prilike da čujem ikada).
Čak mi se jednom desilo da sam na poslu propustio poziv, odnosno da nisam čuo zvono.

Nazad
Vrh Dno