Šta je novo?

MyIE2 @ ZoNi.Web!

ZoNi je napisao(la):
NA ZALOST, OVA MOJA IDEJA SE NIJE SVIDELA VLASNICIMA MyIE2, PA CU VEROVATNO MORATI DA SVE TO UKLONIM U NEDELJU! ZATO, KOME TREBA NESTO NEKA SKIDA ODMAH (OVO SE POGOTOVU ODNOSI NA PLUGINOVE!)

ps. namerno je koriscen CapsLock...
E bas ti se ne da :(
A nisu ni svesni sta gube...

Kad si pre saznao da im se nije svidela ??!!!!

Sentenced je napisao(la):
Kad si pre saznao da im se nije svidela ??!!!!
Pa kakav je fanatic verovatno im se pohvalio da je okacio odlican program na svoj sajt, pa ga ovi brze-bolje klepili po usima... :(

ZoNi, aj daj adresu za @lite, za nas "Internet osakacene"...

evo najnovije vesti: MyIE2 @ ZoNi.Web! ipak OSTAJE ON-LINE!!!

jedino cu morati da uklonim neke plug-inove, ali cu postaviti linkove za iste

sad sam malo razgovarao (putem Foruma, naravno) o tome sa glavnim autorom MyIE2 i on mi je rekao da je u redu! ono sto sam prvo rekao je bilo misljenje jednog od moderatora foruma (i autora najboljih plug-inova, koje cu morati da skinem, upravo na sopstveni zahtev)

evo i @lite adrese (ali, ona je privremena, i verovatno ce se menjati s vremena na vrema, dok ce myie2.zoniweb.cjb.net biti stalna adresa):
home.drenik.net/zoni/myie
(ako koristite MyIE2, selektujte ovu adresu, pa je drag&drop na adresno polje! mozda niste znali za tu mogucnost...)

Svaka cast zoni!
Kako za trud oko ove stvari tako i za "slicicu" sa leve strane!

ZoNi je napisao(la):
hvala, amone...

koju "slicicu"?????
Pretpostavljam da misli na avatar posto se covek gadi istih, pa je na starom forumu imao iskljucenu opciju prikaza slicica.
Izgleda da ih je sada prvi put video :)

ZoNi je napisao(la):
hvala, amone...

koju "slicicu"?????

Hmmm kako me bre nisi razumeo...:)
A ja taman hteo da izbegnem bilo kakav dodir sa politikom.. pogledaj svoj sajt, pa onda "slicicu" sa leve strane. Ne znam kako drugacije da ti kazem. E svaka ti cast za TO! :)))

Ovo me podseca na onaj "Jos malo download-a":
prica covek sa samim sobom - pomislice neko da nesto nije u redu s njim :)

Mozda malo skretanje sa teme.. (ili vracanje unazad) ali:

ZoNi, zasto su ti uopste bili branili da okacis softver na svom sajtu? I ko je branio sa kakvim argumentima, naravno ako nije tajna?

paaa... sad sam i ja to vec pomalo zaboravio... jedan od moderatora na njihovom Forumu je mislio da je bolje da ne stavljam taj software na svoj sajt... posle su mi rekli da je ok, jer sam im rekao da hocu to da uradim zbog mnogih iz Srbije koji koriste @lite rezim...

na kraju, sad mi i neki autori plugina salju svoja "dela"...

i glavni programer (bloodchen) mi je rekao da je potpuno ok da imam taj sajt (jedino me je zamolio da postavim poneki link na njegov sajt)

eto... sad i ja pomalo pravim pluginove i pomazem drugima oko tih zezalica... pomalo alpha "tester"-isem ;P MyIE2 (za sada, nezvanicno!)

Šta je novo u toj verziji?

Dakle: izasla je nova verzija 0.7.1240 - bolji je od svih do sada!

Download te verzije, skinova i pluginova moguc je sa mog sajta

http://myie2.zoniweb.cjb.net (@lite: home.drenik.net/zoni/myie)

veoma zanimljivo: ova verzija (delimicno) sprecava pad IEa o kome je vec pricano na ovom forumu (link na mom sajtu!)

ko je to radio? jao, bre, sto si me to pitao... ja sam tako skroman... :oops:

ma, evo ako otvoris taj fajl u Notepadu (npr) videces da prvih nekoliko redova izgleda ovako:

;MyIE2
;Serbian language file 0.9a
;translation by ZoNi

[GENERAL]
name=Serbian / Srpski
author=ZoNi http://myie2.zoniweb.cjb.net
version=0.7.1240

:happy:

Nije mi jasno zasto na na zavnicnom sajtu pored svih ostalih i nema tvoje lokalizacije. Ili hoces da ljudi ovde to malo testiraju, pa tek onda da se definitivno postavi tamo.

BTW, i meni si cini da je ovo najbolja verzija do sada, a i vrlo mi se svidja sto se u status baru vidi koliko je adresa blokirano. Mislim da vise i nema problema sa greskom (exception....) koja se povremeno javljala kada se lupi refresh (pa mi se cini da je vrlo doteran&stabilan). Mislim da bi `ladno mogla da nosi naziv finalne verzije.

ZoNi je napisao(la):
ko je to radio? jao, bre, sto si me to pitao... ja sam tako skroman... :oops:

ma, evo ako otvoris taj fajl u Notepadu (npr) videces da prvih nekoliko redova izgleda ovako:

;MyIE2
;Serbian language file 0.9a
;translation by ZoNi

[GENERAL]
name=Serbian / Srpski
author=ZoNi http://myie2.zoniweb.cjb.net
version=0.7.1240

:happy:
Licno sam alergican na srpske prevode (delom stvar navike, a delom stvar loseg prevoda i posrbljavanja opste prihvacenih stranih, a u ovom slucaju engleskih izraza), pa mi nije ni palo na pamet da to gledam - odmah sam bacio na engleski tako da nisam ni znao da ima podrsku za srpski dok nisam video tvoj potpis.
Gledam ja postove, nadjem info o novoj verziji, ali se nigde ne pominje prevod :?: :!:
Pomislih: U, majku mu, tu nesto nije u redu. Cek da ja lepo pitam, jer mi je nekako logicno bilo da bi to bio ili ZoNi ili neki jos veci MyIE Freak (NHF) :idea:

Svaka cast u svakom slucaju...

@DS9: prevod nije potpuno zavrsen... ima nekih manjih gresaka, kao i problem je sto sam prevodio za prethodnu verziju, pa sad treba da vidim gde je sta izmenjeno... a sve primedbe su vise nego dobrodosle!!!

@Crni: ni ja licno ne volim srpske prevode, ali eto... resio sam da probam da priblizim MyIE2 i onima koji su "na ratnoj nozi" sa engleskim ;) mada, evo ja zbog testiranja koristim srpski vec 5 dana i vec sam se prilicno navikao!

inace, nova verzija prevoda - 0.92c - (ispravljeno prilicno gresaka) se nalazi na mom sajtu, pa ko voli nek izvoli!

Vrh Dno