![]()
Eto i od mene nesto.
Ružan ti monitor i pećka…![]()
![]()
![]()
hvala drugari, spravica je stvarno neverovatna... sad sam pravi amer![]()
makina je Vrh....al bre nemoj da si Amer....![]()
Pogledajte prilog 134510
evo da se i ja napokon pridruzim ekipi...
stigao je mezimac posle duzeg cekanja pa da podelim radost![]()
Lepo izgleda meni je u planu da zamenim moj iMac 27 za nov pa sam hteo da te pitam kakva su tvoja iskustva sa famoznom prasinom u displeju posto sam video da se pojavljuje i na novoj generaciji iMac-ova na zalost , da i sam izgled iMac-a sa okolinom je odlican. Pozz
Ne bih da zanovjetam, ja jesam apple fun boy, ali ovo sa prašinom se ne dešava ni na najjeftinijim LCD ekranima -_-
Najjeftiniji lcd ekrani nisu aio kompjuteri, ali ni meni nije jasno kako to nisu resili sa najnovijom revizijom.
Prostom logikom dolazimo do toga da nije ekran problem već prašina jer da nema prašine ne bi bilo ni problema![]()
![]()
![]()
Најјефтинији ЛЦД екрани немају вентилаторе иза панела који би могао да увуче прашину.
Прашина не улази у сам панел, него у простор између стакла и панела.
Моја претпоставка је да је при лепљењу стакла за сам панел остао микронски простор кроз који може да се провуче прашина...
ili ce prase da cucne na panel i tako resi sve probleme sa prasinom... баш ће овакав индустријски дизајн да ми чучне поред штале и свињца! :d
Pogledajte prilog 134510
evo da se i ja napokon pridruzim ekipi...
stigao je mezimac posle duzeg cekanja pa da podelim radost![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari