E ovako,sem ovog sto me nervira oko razlicite brzine pointera,nervira me i sto se posle svakog restarta resetuju i odredjena podesavanja!!
Na primer podesim pointer da mu Windows poveca preciznost sto dovede do povecanja brzine pa je onda moguce koristiti ga normalno jer vise nije prespor,ali posle restarta se to opet vrati na staro i treba mi cetiri-pet prelaska preko touchpada da bih presao preko celog 17" ekrana!!
Zatim kada koristim search taster OBAVEZNO mi otvori po dva taba,nikad jedan i to me nervira a i ta dva koja otvori uopste nisu podesena kako treba jer sam Google search podesio da bude na Srpskom i da trazi rezultate samo na Srpskom i Engleskom a ovde je sve na defaultu,tj jezik je Engleski a trazi rezultate na svim jezicima pa dobijam milione rezultata od kojih su ogroman deo beskorisni!!
A kad u SetPoint-u podesim da bude ukljucen Smart Move (nekad mi zgodno dodje ta opcija) ono se opet posle restarta vrati na staro,a za sve to je ocigledno kriv SetPoint jer se ne vraca sve na default samo od sebe,a sumnjam da je neki konflikt u pitanju sa XP Home,pa ima li neko resenje,posto sam sa misem dobio v3.1 a mislim da noviji nema!?
Pozdrav ,)