Evo resih da se i ja malo ukljucim u diskusiju o ovom misu.
Uzeo sam ga u petak, a danas je utorak dakle koristim ga 4 dana i prvi utisci su sledeci:
1. Softver je dno i tu nemislim na sam interfejs vec na inplementaciju u win, znaci reset setovanja, nevidi ga win, stucanja neka i takve gluposti. Evo koristim i mx310 i njega setpoint 3.3 vidi normalno a mx revolution moram da deinstaliram pa add new hard..... i tako dalje i tek tad ga ugleda. Sve u svemu muka ziva

:wall:
2. Sto se tice ergonomije ona je srednja - kada covek da toliko kesa za misa on ga gleda drugacijim ocima i ocekuje da sve bude perfektno- Mis izgleda fensi i tu nema spora, takodje je odradjen sasvim solidno, ali meni lezi u ruci srednje, palac je mnogo uvucen unutra pa mi se grci onaj misic izmedju palca i ostatka sake pored toga malo mi je visok ja licno volim da mi je ruka malo rasirenija na stolu ali to je sve ok i moze da prodje. Znaci srednje :trust:
3. Sto se tice funkcionalnosti tu je bez premca. Onaj revolucionarni skrol je LUUDILLOOO :wave: i mislim da ce posle ovog misa biti inplementiran na svaki sledeci. Stvarno je udobno njegovo koriscenje al to ipak mora da se proba da bi se dozivelo

Sto se tice ostalih tastera oni su ok i kada se i ako se covek malo skoncentrise na njihovo koriscenje stvarno mnogo mogu da olaksaju rad svake vrste. Pored ovoga mogu da kazem da je donji skrol ok al jos uvek nemogu da se naviknem na njega u potpunosti, taj deo moram jos da proucavam :test:
4. Pored svega ovoga mogu da dodam jos jednu stvar, a to je da meni licno tezina misa predstavlja prilican problem jer jednostavno nisam navikao da radim sa tako teskim misevima, a dali ce se to promeniti - videcemo. :eyebrows:
5. Sto se tice igrica tu nisam previse inpresioniran al jos uvek nisam u stanovio koji je razlog.
Ja licno igram CS na mrezi (bgwireless) i nesto nisam prezadovoljan, verovatno jos nisam nasao prava setovanja za njega. Predpostavljam da se single player igrice s njim igraju bez problema. Mozda je razlog mog nezadovoljstva i njegova tezina (kad ga zaletim nemogu da ga zaustavim na vreme jer u Kanteru igram sa jako malim sensitivitijem)
6. Bateriju sam napunio jednom i jos uvek mi drzi
Sve u svemu podeljeni su mi utisci al mislim da me MIS POLAKO OSVAJA i ako ga budem koristio jos jedno nedelju dana mislim da necu moci da se odvojim od njega tako lako posle. toga. Nadam se da ovi koji imaju misa imaju slicna vidjenja kao i ja, a da ovi koji ga nemaju mogu neku korist da izvuku iz ovog mog posta. :wave: