S obzirom da jos uvek testiram,interesuje me,kada brisem app,da li one hoce da ostavljaju repove kao na PC-u (ne u tolikoj meri),ili ne?
Doduse ionako planiram clean install SL,cim zavrsim testiranje vecine programa i odabir onih koji meni odgovaraju.
Steta sto je mucommander java aplikacija. Inace je stvarno ok.
Koristi li neko RarMachine od verzije 2?
Program je mnogo koristan ali i nestabilan pa me zanima "puca" li još kome osim meni?
Sa verzijom 1 ne sećam se da je bilo problema.
djjeevi obicno koriste itunes....verovali ili ne.... bio na dj patifeu (koj je btw kao poznat) i baja pici itunes na mbp. inace itunes je odlican program - koji ako imas dobro organizovanu muziku cini cuda.... ljudi ga ne vole - jer uglavnom nemaju organizovanu (tagovanu) muziku - a on to zahteva.
ofk nije ti dovoljan samo on (ali je dobar kao second program)
Koristiti iTunes za DJ-ing bi bilo podjednako glupo kao i da koristis Paint za graficku pripremu! Postoji masa softvera za to na Mac-u, i konkretno svi na njemu bolje rade. Virtual DJ, Traktor, Serato, Ableton su ti neka 4 glavna, a uz sve njih imas i propratni hardver u vidu zvucnih kartica i MIDI kontrolera koji rade emulaciju CD playera. Serato i Ableton su konkretno najozbiljniji i na njima se najvise radi.
Znam - i meni je bilo *****ski - ali to videh ?? A celo vece smo bili iza dja - na 2m od kompa - i vrlo sam jasno video itunes... Mozda preko njega bira muziku koju ce da koristi... Ili nemam pojma? Ajd neko (ti?) ko se razume nek objasni??
open ofis se otvara uzasno sporo, cekam novu verziju koja ce nadam se usled novih vlasnika biti brza bar u startaupu...ili, da li mozda postoji metod da se ubrza otvaranje oo-a? i da li moze da se izdvoji precica do word aplikacije?
ima li nesto slicno gnumeric-u sa linux-a? munjevito se otvara i odlicno barata sa tabelama.
Odavno probo i krenuo da trazim neki bolji TC klon![]()
Finder mi je taman toliko upotrebljiv kao i windows explorer. Ni na jedan ni na drugi necu moci da se naviknem nikada, a jos manje imam zelju da radim sa njima u bilo kojoj situaciji osim kad bas moram. Jednostavno nije to to, vec decenijama radim sa boljim alatom (NC pa zatim i TC, na linuxu krusader) i za mene je prica o privikavanju na obogaljeni finder zavrsena.
Nisam siguran da moze ovo sto jojopo pita - da se ne startuje springy vec da se iskopira ponasanje TC-a odnosno da se udje u arhivu i lista kao svaki drugi folder bez otvaranja posebnoh springy-jevog prozora
edit: probao, ne radi, jednostavno otvori springy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari