Šta je novo?

Multimedija za auto

• Začetnik teme Začetnik teme dexx01
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepo radi, ne koči, brzo učitava. Drugar platio negde kod nas sa ugradnjom za Audi 270€ , kad probao ovu moju oduševio se, kaže mnogo bolje radi.
Za koji auto je koristis? Kakva ti je izrada? Nije plastikaner onaj krvavi?

U golfu šestici. Tasteri naravno nisu na nivou fabrike, ali nisu ni katastrofa. Realno, ne pamtim kada sam ih poslednji put koristio. Jedino što mi smeta je ekran koji je malo uvučen nekih 10-ak milimetara, bolje bi bilo da je potpuno ravan.

U golfu šestici. Tasteri naravno nisu na nivou fabrike, ali nisu ni katastrofa. Realno, ne pamtim kada sam ih poslednji put koristio. Jedino što mi smeta je ekran koji je malo uvučen nekih 10-ak milimetara, bolje bi bilo da je potpuno ravan.
Kad stigneš,pusti neku fotku u PM,čisto da vidim na čega liči tako ugrađena...

Ima li neko iskustvo sa ugrađenom multimedijom i dijagnostikom? Koju aplikaciju za dijagnostiku instalirati? Jer one što sam instalirao nude samo wifi ili blutut vezu, a valjda je povezana kablom na Obd. Pokazuje napon akumulatora, te se na displeju animacija promjeni kad se upali svijetla na autu (znači povezano je).

Ima li neko iskustvo sa ugrađenom multimedijom i dijagnostikom? Koju aplikaciju za dijagnostiku instalirati? Jer one što sam instalirao nude samo wifi ili blutut vezu, a valjda je povezana kablom na Obd. Pokazuje napon akumulatora, te se na displeju animacija promjeni kad se upali svijetla na autu (znači povezano je).
Nije povezana kablom, te informacije ne dolaze sa OBD2 porta. Vjerovatno imas canbus decoder pa uzima info sa canbus mreze. Mora wifi ili bluetooth. Sto se tice aplikacije mozda Car Scanner, zavisi od auta.

Informacije o naponu dostupne su preko OBDII
Otsalo ne bih komentarisao, nemamo pojma ni koji auto ni koji uređaj ni kako su povezani

Golf 4, multimedija sa Temua 7 inča, ne znam koja je, a još manje kako je povezano. Nije moj auto.

Mislim da je ova.

S541c266a3ac94742801b2bf0b29834dcq.jpg

4242.jpg

Znate li bre da koristite spojlere za preglomazne slike, aman

G4 koristi K-Line, a ako je uređaj tipski moguće je da je povezan i na OBDII i na K-Line. Ako vlasnik auta ne zna kako bi mi mogli znati
Veliko pitanje je šta se može očitati direktno iz sistema, ali probaj, koštaće te malo truda. Možda ima sreće. Instaliraj najklasičniji Torque Pro

Nazad
Vrh Dno