Imam poprilicno bizarnu situaciju.
Mokka 2014 uzeta od prodavca, naglaseno da postoji neki "problemcic" sa multimedijom, da ponekad zna da zabode pa se otkravi.
Na dijagnostici je izbacivao gresku:
can-sabirnica male brzine smetnja u finkcionisanju.
Vremenom je to bagovalo sve vise, znaci upali se auto, zabode po par puta u nizu na minu i vise. Ili zabode na 10 minuta sve (vidim po satu koji je ostao zamrznut). Pa je onda pocela i da puca, da se ekran i muzika ugase po nekoliko puta tokom jedne voznje.
Otisao kod majstora, skinuo taj uredjaj iza navigacije (u pitanju je navi 950 europe), zamenio je taj neki fleš, vratili je nazad sutradan i naravno nije htela da se upali. Covek mrtav ladan kaze nista, trazi po ovom broju istu na otpadima.
Nista u medjuvremenu nasao istu, porucio iz nemacke. I sinoc mi djavo ne da mira, uzmem sam da vratim tu originalnu koja je delovala mrtvo kad je on montirao. Na moje iznenadjenje pali se ekran, pali se muzika. Naravno zabolo je opet par puta dok se skroz nije otkravila (obicno nakon paljenja zabada).
Tako da je ima neko nesto pametno da mi kaze vezano za tu gresku, svakako cu montirati i probati novi radio kad stigne, ali se plasim da nije problem dalje u instalaciji negde....