Ja sam prošle godine ugradio multimediu u jednoj firmi u BG koja se bavi naširoko sa tim (da ne reklamiram, na instagram se non stop reklamiraju). Iako se busaju profesionalizmom i da su oni najbolji i da ugrađuju najkvalitetnije multimedie - djelimično sam zadovoljan.
Za ono što meni treba to radi - Android auto + Spotify, radi ok. Ali ono čime nisam zadovoljan a što su mi prećutali da dosta komandi sa volana neću moći da koristim, npr kad mi zvoni telefon i hoću da se javim, ne mogu da pritisnem slušalicu na volanu već moram da kliknem na touchscreen od multimedie - glupost. Onda, ako hoću radio da slušam, ne mogu da koristim neki interfejs na novoj multimediji već moram da ulazim u fabrički prikaz koji je dosta niže rezolucije od postojećeg novog sistema pa to sem što nije praktično - izgleda užasno.
I možda i najveći problem mada tu moguće i da tripujem, tek treba da se nakanim da testiram to pošteno - zvuk mi je degradiran iako su oni tvrdili da će biti poboljšan. Nije mi trebao ništa bolji, nadao sam se da će ostati barem isti ali 99% sam siguran da je zvuk degradiran.
Kada sam im se obratio, prave se mutavi, tipa multimedia je samo extenzija fabričkom sistemu (pa ako je tako zašto neke komande na volanu rade tipa smanjivanje i pojačavanje muzike i slično) + kada sam ih pitao da mi potvrde je li ovo multimedia koju su mi ugradili (99% sam siguran da jeste), iskulirali su me. -
https://www.mekede.com/MN-X/3475.html Mislio sam da sam malo istražim jer sam ubijeđen da se mogu napraviti sve komande da rade na volanu.