Ne mora, ja nisam dao radi savrseno oduvek.Jel potrebno MTS TV GO aplikaciji dati pristup Usluzi Lokacije na telefonu i sl..?
na tablet androidu mi radi normalno, na iPhone 6s baguje nece da radi, verovatno jer na iPhoneu nisam omogucio uslugu lokacije za tu app.. da li je to problem ?
Ne mora, ja nisam dao radi savrseno oduvek.
Nov sam na forumu i izvinjavam se ako sam nepristojan sto odmah pitam ali kako sa Mts Go Tv instaliram na EON boxu?Radi na EON boxu provereno. Menjanje kanala ide uz pomoć bežicnog miša.
Hvala lepo na informaciji.Kao i bilo koji drugi app koji ti ne ponudi na Play Store-u. Odeš na net i skineš apk fajl, prebaciš na box i pomoću file Explorer aplikacije (koju skineš sa Play Store) pokreneš instalaciju.
A pošto MTS TV Go app nije zvanično podržan app za AndroidTV OS trebaće ti u nešto tipa "Sideload launcher" da sa njim vidiš i startuješ sve te "nekompatibilne" aplikacije.
Nov sam na forumu i izvinjavam se ako sam nepristojan sto odmah pitam ali kako sa Mts Go Tv instaliram na EON boxu?
I ja sam isto saznao. Ne razumem sta im tolko treba da srede app da radi na iOS 14...Saznao sam problem je nastao posle iOS update na verziju 14..
Od tad ne radi app tj ne pusta kanale..
A ko zna kada ce se setiti da apdejtuju aplikaciju, pffff ;(
Ovako im piše na sajtu:Moze li tv go apk da se instalira na vise uredjaja, ima li nekog ogranicenja? Trazio sam po njihovom sajtu, ali ne nadjoh. Ovo djubre od aplikacije ne radi na jednom telefonu, zakuca na onom "mts tvoj svet" logo-u, pa bih da probam na drugom.
ne mogu da nadjem gde da promenimOvako im piše na sajtu:
"TV sadržaj možete da pratite na telefonu i tabletu, s tim što maksimalno možete da koristite 3 uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja. Ukoliko to želite, uvek možete da zamenite uređaje na kojima ćete gledati TV sadržaje. Na svakih 30 dana imate mogućnost da 4 puta zamenite uređaje koje koristite, s tim što period od 30 dana teče od trenutka prve zamene uređaja."
Kod mene je aktivan na tri uređaja (2 telefona i tablet).
Koji su to slepci, neverovatno, hvala za odgovor svakako.Mts tv go za PC ne radi, ne trenutno kao sajt, već dugo.
Ako nije problem,napisi kako si to izveo?Ja sam uspeo da sa daljincem od EON box-a rasirim sliku na ceo ekran mada slika utakmice na Areni secka,
Druže shamanNS natera starijeg čoveka da se upusti u ono što mu nije baš poznato ili je donekle poznato na mobilnom.O čemu se radi ovaj postupak sa instalacijom Magisk Hide izveo sam uspešno radi prokletog mts tv go i sve je dobro prošlo na fabrički rutovanom tv boxu A95X ANDROID 9.0 S905X3 4GB Ram do momenta kad je ponudio REBOOT prihvatio sam i ostao zaglavljen u BOOT režimu .Svi pokušaji na daljinskom kombinacijom power -/+ nisu pomogli do 2 ujutro sam pokušavao pa ne tražim savet već nekom ko se razume da pošteno platim jer sam ostao bez televizije.Znači ko se razume da ga vrati u radni režim neka se javi na 0641164089 Dejan radi dogovora ni Novi Sad nije daleko ako si shamanNS ti voljan . PozdravNa Eon Smart Box radi 100% sigurno.To sam lično testirao. Verovatno da bi radila i na drugim "google certified" AndroidTV uređajima (Mi Box, Mi Box S, nVidia Shield, MECOOL KM3, ...) ali to bi već drugi ljudi morali da potvrde. Ako neko već i nije pisao zaključke za Mi Box koji dosta ljudi sa ovog foruma koristi....
Dakle uređaji koji nemaju budžen Android za telefon i često dolaze u "pre-rooted" stanju već uređaji koji dolaze sa AndroidTV OS i imaju zaključan bootloader i ne ostavljaju lufta za bilo kakvo čačkanje.
Verovatno da bi i uređaji iz "random kinez" kategorije mogli da se nameste da rade na stari poznati paradoxalni fazon "rootuj da bi sakrio root i ostale modifikacije".
I ovo bi neko trebalo da ti potvrdi sa najnovijom verzijom MTS aplikacije i sa aktuelnijim "box" uređajima.
Ja sam pre par godina koristio MTS app na "kinez box" uređaju koji je furao Android 4.4.x i bio rootovan i imao instaliran Xposed frameworkInstalirao Xposed modul za "hide root" namenu i sakrio root od MTS aplikacije i radila mi aplikacija bez problema.
Ali pitanje je kakva je sad situacija... Sad bih koristio Magisk za root i "Magisk hide" za sakrivanje root i uspešnu SafetyNet proveru.
Na temu sakrivanja root-a sve što mogu sa sigurnošću da napišem za moderniji hardware i nove verzije Android je da Magisk + Magisk Hide na mom telefonu (koji je naravno root-ovan) omogućava da se na Eon aplikaciji gledaju i kanali koje ne dozvoljava da rade na uređajima na kojima detektuje root i ostale izmene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari