Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Sve bliži sam odluci da uzmem Zidoo Z9X 8K plejer, interesuje me jel neko poručivao sa futeko.com, vidim da navodno dostavljaju i u Srbiju?

Pokušavam da izboksujem nekako odakle da ga naručim, jedna od opcija je da kupim u DE, pa da mi prebace paket momci iz DEPrevoz, ali gledam da li postoji možda neka efikasnija varijanta.
Ja imam pozitivno iskustvo sa njima. Kod njih kupio:
1.Himedia Q10 4K3D 2015g
2.Himedia Q10 PRO 2018g
U oba slucaja preko Nemacke, prijatelj mi tamo zivi, dolazio do mene u Bgd.
Imas njihov forum na kojem dosta stvari mozes da saznas.
Isto na 4PDA imas forum za Zidoo Z9X 8K kurator pavlin67 sa kojim mije bilo zadovoljstvo da komuniciram vezano za obe Himedie.
Pozdrav,
Pedja

Shamel kao klon, rebrand, reskin ili šta već ibo player pro aplikacije je jedino što valja od univerzalnih besplatnih iptv aplikacija

Na domaćem delu veba, a pri tome se misli na regionalni prostor koji govori isti ili sličan jezik i dobro se razume, ne postoji kanal kao Saletov. Što znači da svi iz regiona koji nameravaju da kupe neki boks kao obavezno štivo treba da posete taj kanal i informišu se o proizvodima na koje žele da potroše vlastiti novac.

Takođe, oni koji su u prilici da pomognu radu kanala, mogu da pošalju Saletu svoje boksove za recenzije. Lično sam mu poslao jedan od uređaja koji su bili predmet recenzije, i mogu da kažem da naše poznanstvo traje i dan-danas. Čak i moje blisko okruženje crpi dobre vajbove iz tog poznanstva kad ga pitam za neki savet, tipa šta kupiti i gde to kupiti.

Jednostavno, nikada, ali nikada nisam dobio loš savet, bilo da je to kroz klipove, ili kad ga lično pitam za nešto. I to je svakako samo za pohvalu.

Stigao danas Xiaomi TV Stick 4K 2nd Gen. Nabo sam ga na Tesla TV s906 koji isto kao i stick ima 4gb rama, osrednji čipset.
Na drugom TV-u imam 4k stick prve generacije.

E sad par pitanja i utisaka.
4k 2nd gen dolazi sa android 14 i Google TV launcherom koji je po meni iskreno katastrofa, prenatrpano, sporo, konfuzno... Po pokretanju sačekao me sistemski update od 1+ gb. Da je stick brži od TV-a baš i nisam primetio, zna da zabode na momente.
Slika je bolja, ima nekakav AI upscale i to se vidi na arenama, tereni nemaju više one gadne krzave linije, generalno slika je bolja.

Pitanje, daljinski od Tesle radi ali ne radi numeracija kao ni channel +- li, dodao sam ga pored xiaomi daljinca u uređaje ali ne vredi. Navikao sam na eonu da istipkam kanal koji želim da gledam. Ima li neko rešenje?
Isto tako ako izbacim Xiaomi daljinca, traži odmah da se upari.

A ни тесла ТВ нема 4 GB RAM-a - такође 2GB.

Kako sam isključio sve animacije u programerskim opcijama, uređaj je prodisao. Sad je sve fluidno inače je zakucavao haos kod brzog šaltanja.
Mislim da ću i na njega da stavim Projectivy launcher, nema leva od Google TV launchera.

Одличан је Projectivy launcher!
Него, ово је тема за андроид боксеве и стикове генерално, а ћомиН има своју тему (а и у наслову ове теме стоји тако) ;)

Čak i sa slimbox x88 pro X5M ništa naročito, osim što ima gb lan. HboMax u prodavnici nije ATV apk već mobilna pa guraj premotavanje i ostalo sa mišem bez air podrške. Bolji box je i tanix w2 a i android TV l3 sa androidom 14

X5M, a nije BMW... 😁 Nova Saletova recenzija.

Обрисаше видео због (пази сад) - садржаја који описује како се добија неовлашћен или бесплатан приступ аудио и аудио-визуелном садржају, софтверу, преплатничим услугама и играма.
Па добро... нећу снимати како ради ИПТВ и КОДИ - само ћу напоменути.

А сад поново снимање рецензије БееНвеја Х5М

На каквим ли су ови дрогама? :unsure: :unsure: :unsure:

Цене јаче него поједини zidoo модели, а чипсети за плакање. А тек што их хвале ћубери...

На каквим ли су ови дрогама? :unsure: :unsure: :unsure:

Цене јаче него поједини zidoo модели, а чипсети за плакање. А тек што их хвале ћубери...
Video sam ih nekoliko puta u predlozima na YT i pogledao sam dva klipa.

U principu, reč je o boksu sa nabudženim IPTV listama, filmovima i serijama koji su implementirani kroz razne preinstalirane aplikacije. I sve to fercera, ali je cena tri puta skuplja za njihov premium uređaj u odnosu na situaciju kada korisnik kupi neki od ovde pominjanih uređaja, kupi dobru listu i pretplatu za dobar plejer, kao i RD, za Kodi ili Stremio.

Preporučio bih ga samo nekome ko ne zna ništa o boksovima i servisima, hoće sve na gotovo i ima novca da plati to luksuziranje.

Kako sam isključio sve animacije u programerskim opcijama, uređaj je prodisao. Sad je sve fluidno inače je zakucavao haos kod brzog šaltanja.
Mislim da ću i na njega da stavim Projectivy launcher, nema leva od Google TV launchera.
Podesi apps only ako može u podešavanjima usera. Ne treba projectivy ako to ima.

Ima li mogućnosti da se na neki način izvuče instalirana aplikacija sa android box-a i instalira na drugi?

Nazad
Vrh Dno