- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Homatics Box 4K Pro - Android TV Guide
lako mogu, ako je verovati ovoj temiKako mozete da koristite taj ziroskopski daljinski

Ja sam preko browsera učitavao hotelsku stranicu i logovao se kao sa bilo kog drugog uređaja.Mislim kod nas u nekoj radnji.Imam Mi box ali me zeza wi fi hotelski guest mod.Moraću da zaobiđem AP ,pa sa lan kablom da rešim net.
Ne, to je bio Thomson...a i nije cilj da samo razvrstas sve po temama tek da bi razvrstao, nije cilj 500 tema za 500 boksova, sve to spada u generalnu temu pored ostalog.lako mogu, ako je verovati ovoj temi
Posto se cesto ovde trazi preporuka za daljinac za box...
Mislim da zasluzuje posebnu temu.
Najcesce se srece onaj G10 generic, koji se dobiju uz Vontar W2 i stvarno super je kada ga dobijete dzabe uz uredjaj.
Njegova najveca mana je sto nema lepo ispupcene tastere pa svaki put morate gledati sta pritiskate.
Sledeci puno bolji od njega sada vec cuveni po ceni je BPR1S Plus koji ima BT i RF i IR podrsku, voice komande, google like jednostavni minimalni dizajn, i lepo oblikovane dugmice, i super cenu
Svaka preporuka za njega.
trenutno najsavrseniji daljinski za...
- bakara
- Odgovora: 68
- Forum: Kućna multimedija
Homatics beše evropski onn?
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?
- milirad
- Odgovora: 229
- Forum: Kućna multimedija
Legalno sem Mi boxa koji nema lan port, a da je dobar chip, recimo Amlogic S905A, imas Gembird X96 M200,a za te stvari 2/16gb ce ti zavrsili posao i 1Gb port je.Šta ima kod nas da se kupi od Android boksova da sigurno radi Iris tv bilo kao smart ili kao mobilna app i da ima lan port.
Da li mu je Google licenciran?Legalno sem Mi boxa koji nema lan port, a da je dobar chip, recimo Amlogic S905A, imas Gembird X96 M200,a za te stvari 2/16gb ce ti zavrsili posao i 1Gb port je.
Нема потребе. Кућиште је 100% метално.Neka je sa srećom prinova, da bude dobar i da nema visoku temperaturu... 😀
Khm Shield Tube khm😂😂😂Нема потребе. Кућиште је 100% метално.
А била би срамота да бокс од 200 € има проблем са хлађењем. 😉
U principu retko koji android box ima gigabitni port, a da je uz to i google sertifikovan i da ima procesor S905X5M. Ja sem Homaticsa ne mogu da se setim da sam video neki da je google TV, a ima 1gigapitni LAN. U glavnom prave kompromise, tj zakinu nesto na racun neceg drugog.....a Homatics svakako ne moze da se poruci sa zvanicnog sajta za Srbiju, jedino neko iz Nemacke recimo da donese. A svakako preko 100Mbps i ne treba za te servise koje google tv nudi, a ciljaju one kojima treba IPTV, Netflix, HBO, Disney, Primevideo, itd. U obzir nismo uzeli wifi, koji je skoro kod svih 1Gbps, jer je čovek pitao za povezivanje kablom.Pa nije loš, ali opet nema gigabitni port. A 130e.
U principu retko koji android box ima gigabitni port, a da je uz to i google sertifikovan i da ima procesor S905X5M. Ja sem Homaticsa ne mogu da se setim da sam video neki da je google TV, a ima 1gigapitni LAN. U glavnom prave kompromise, tj zakinu nesto na racun neceg drugog.....a Homatics svakako ne moze da se poruci sa zvanicnog sajta za Srbiju, jedino neko iz Nemacke recimo da donese. A svakako preko 100Mbps i ne treba za te servise koje google tv nudi, a ciljaju one kojima treba IPTV, Netflix, HBO, Disney, Primevideo, itd. U obzir nismo uzeli wifi, koji je skoro kod svih 1Gbps, jer je čovek pitao za povezivanje kablom.
Nije tema za Xiaomi, ima posebna sekcija, ali brzi odgovor to je takođe legalna radnja, dobijaš fiskalni i bodove na tvom Mi nalogu.Jel ok kupiti ovde box?
Možda glupo pitanje, ali na Mi Srbija je 8500. Odakle se šalje ovaj? Piše rok dostave 7 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari