Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

• Začetnik teme Začetnik teme Broker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na Vontar W2 je pisalo "boot", posle toga se ugasio, ne pokazuje sat, ništa.
Čuje se da zuji ali nije topao kao što je uvek bio.
Probao adapter od Telekomovog boxa, ništa.
Pokušao reset, ništa.
Izgleda to je to?

Вјечнаја памјат.
Мада - пробај да га повежеш на комп па да му флешујеш наново слимбокс. Ако не буде хтело - супер.

Sta se to izmenilo sa Netflixom ili sertifiakcijom na kineskim boksevima ili nesto trece?
Naime danas sam uzeo da nakacim koncano X96 M200 na TV. Jos pre 3 meseca sam otkazao SBB i sad sam na A1 optici bez TV programa.
Updejtovo sam box sa zadnjim kineskim FW. Rekoh da poizbacujem app koje mi ne trebaju. Vidim "nepotrebni" Netflix ATV izdanje. Sad cu ga obrisem, al ajd da probam prvo.
Trazio da se updejtuje, ukucao svoj nalog i gle cuda radi?
Zasto radi 🙂
U samom Netflixu pise da je verzija 1.6.9. com.clap.netflix je naziv paketa.

Poslednja izmena:
Ne znam koji je ovo UI. Nije za mobilni. Nije kao u aktelnom Netflixu za TV, ali radi normlano sa box daljinskim. Moguce da je to stari UI i stara verzija Netflixa. Uspeli kinezi da je naprave da radi i da se ne updejtuje na novo ili ko zna sta je.
Gde li se moze naci ova verzija da se skine, i da li je samo do app ili su nesto dodatno kinezi uhakovali u ovaj FW od boxa.

Prilozi

• 20260913_195644.webp
    20260913_195644.webp
    140.3 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
com.clap.netflix
Mislim da si i sam dao odgovor ( sa nazivom paketa )da je to neka njihova budzevina koja vrv moze samo sa hd kvalitetom jer tvoj box nema sertifikat L1 pa i za Netflix
Jer package id za Netflix je :
Mobile apk (Phones & Tablets) com.netflix.mediaclient
Android TV / Fire TV apk
com.netflix.ninja

Poslednja izmena:
@dj13 tema za Netflix je u podforumu "online servisi" pa tamo možeš da vidiš kako stoje stvari sa pravim aplikacijama. ovo je budževina, kako je lepo primetio @MaxBgd, koja radi na nesertifikovanim uređajima

Nisam u toku sa ovim spravama pa da pitam:

Treba mi box za retro gaming (do PS1/možda N64) a da ima sertifikat za Netflix.

Jel Xiaomi Box S i dalje best buy?

I generalno, kakva je vaše iskustvo izmedju recimo Xiaomi Boxeva i internih rešenja na jeftinijim televizorima tipa Tesla/Vox? Ovako kao laik za tu materiju imam trip da rade na nivou starijih stickova.

Mislio sam da RetroArch i slične zezalice mogu da rade na boxevima manjim od Shielda? 🤔

Mogu, samo zavisi koje sisteme planiraš da igraš. Verovatno sve zaključno sa PS1. PSP već teže.

Shield može da gura do Gamecube-a.

Mogu, samo zavisi koje sisteme planiraš da igraš. Verovatno sve zaključno sa PS1. PSP već teže.

Shield može da gura do Gamecube-a.
Na X96 max mi RetroArch gura i neke igre sa PS2. Sve starije bez da štucne.

Sve zavisi od chipseta. Guraju najnoviji Snapdragoni na Androidu u Switch emulaciju i PS3 ponešto.
Eh kako bi novi Shield kidao emulaciju lepo, ali dal će ga ikad biti.

Nazad
Vrh Dno