Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Па пише на слици - подржава све HDR формате.

Нису ми ништа рекли, само да је у производном процесу и да шаљу један на тест.
А шта, кад, како...? Чим добијем информације - јављам.

Jel moguće da smo došli do toga da se stavlja brži bežični nego LAN adapter? Koliko može da košta taj 1000M lan hebemu sunce u 2025. godini?!?

Jel moguće da smo došli do toga da se stavlja brži bežični nego LAN adapter? Koliko može da košta taj 1000M lan hebemu sunce u 2025. godini?!?
Da ***, moraju negde da osakate box, i ja to isprva nisam primetio. Iako imam wifi 6 ruter, moracu da mu uzmem adapter. Sve ostalo je na mestu, dobar procesor, najnoviji android, rama bi mogli malo vise, ali verovatno hoce da ga distanciraju od SK1. E videcemo cenu, ja mislim da ne bi smwlo da ide preko 150$.

Moguće da kinezi imaju neki sistem praćenja podataka i da im statistika boxeva koji su u upotrebi kazuje koji procenat njih koristi LAN a koji WLAN, te na osnovu toga cene šta da metnu od opreme i gde da ušparaju. Msm ne znam koje bi objašnjenje bilo za ovo višegodišnje trpanje 100M adaptera u ogromnu većinu uređaja, ako i stave LAN.

Моје мишљење је да неће бити скупљи од 100$... Мада, X5M pro је око 90$ са гигабитним мрежним, али нема DV.

Poslednja izmena:
Jel ih Google uslovljava da svi prave iste daljince, ili su prosto nemaštoviti? Neverovatno da je numpad sad egzotika.

Da li ima neki dobar daljinac bez dugmića za netflix, amazon itd.

postoji posebna tema za daljinske upravljače

Моје мишљење је да неће бити скупљи од 100$... Мада, X5M pro је око 90$ са гигабитним мрежним, али нема DV.
Ugoos je malo jaci sa cenom, mislim da ide preko 100$ lagano. Moja procena je 130$. Mene je samo strah da me na kraju ne nateraju da uzmem sk1. Ovaj mi odgovara, jedino gigabitni lan, ali i to se ds resiti...

Može mala pomoć? Kako isključiti ovo obaveštenje, pokušao sam da nađem ali nisam uspeo. SlimBox rom je u pitanju.

Prilozi

• IMG_20251108_105316.jpg
    IMG_20251108_105316.jpg
    230 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno