Vež gai na blootot zvučnike ako imaš i radiće zvuk.Znaci nema pomoći, osim da biram fajl koji radi?
Neko je pomenuo eksterni plejer, probao sam pre par godina ali stremio tad nije prikazivao titlove, ili sam je nešto pogrešno radio? Jel to rešeno?
Probaću i to.Ја користим remote ATV апликацију и немам тај проблем.
Može link, gp mi je ne nalazi pod tim imenom.Ја користим remote ATV апликацију и немам тај проблем.
Ja sam imao slicnu zamisao. Na kraju sam uzeo X96 S905X5M 2/16 i to ovde kod nas zvanicno sa fiskalnim i garancijom 2god. Ovo je prvi box ikada nov da sam kupio ovde. Doslo i to vreme izgleda. Kod kineza cak i skuplje jos carina i PDV. Radi lepo ali mu je njegov OS krs. Procitah i da je pun nekih spyware, keyloggera i cega sve ne. Navodno moze SlimboxTV, nisam probao. CoreELEC v22 alpha radi OK ali ne bi se bas zakleo da je stabilnost na zavidnom nivou.Jel može preporuka za neki box za gledanje 1080p,4k i eventualno ponekad neki remux preko lokalne mreže, sa NAS-a? Treba da ima LAN port (ako može gigabitni). Ne treba mi Google sertifikovani boks, ne treba mi za igrice, tako da ni interna memorija nije prioritet, 16GB je sasvim dovoljno. Ali 4GB rama bi bilo lepo. 🙂 Brzina u radu mi je prioritet. Budžet do 100e plafon.
Mozda je bitniji cipset od branda. Do pre recimo 2 godine Amlogic je bio najbolji izbor za cipset nevezano koji brand. Sad je to mozda nesto malo drugacije ali ja bi i dalje birao samo Amlogic. Generalno je najbolji po stabilnosti. Ubedljivo najsiri "sekundarni" zivot CoreELEC, LibreELEC, Armbian, SlimboxTV, EmuELEC, Batocera, Lakka. Svi ti "alternativni" OS imaju najvise sanse da rade na Amlogic cipsetovima. Dobar brand donosi sigurnost mozda kvalitetnog i nesto duze podrzanog boxa, ali nema tog branda koji ce nadzivi podrsku zajednice.Pa iskreno uzeo bih nesto malo bolje od toga. Ili GX1 ili Ugoos XM 5 Pro (Ili SK4, mada mi deluju poprilicno isto).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari