Šta je novo?

mtsTV GO

Rođak od moga druga genije oko jave, on ga je samo malo usmerio.
Inače koji god imaš nalog od tv servisa online može da izvuče i da se gleda. Espn go, foks go, astro go, bt sports,
Naručio sam beelink ultimate gt1 nadam se da će dobro raditi, stoji već 5 dana na carini u Sarajevu.

Inače koji god imaš nalog od tv servisa online može da izvuče i da se gleda. Espn go, foks go, astro go, bt sports,
Naručio sam beelink ultimate gt1 nadam se da će dobro raditi, stoji već 5 dana na carini u Sarajevu.

Blago tebi kad imaš rođaka sa sela ...

Do jula kada sam poslednji put gledao mts go na android box-u (mobilni i tablet app) sve je bilo normalno a danas nece ni da pokrene ni mobilni app a ni stari tablet app. Dali je bilo nekih promena jel neko upoznat...Inace radi na mobilnom i kompu normalno...

Poslednja izmena:

moze i sa mts go? daj neki vodic?

I dalje ne radi u FF Nightly, pa ovo koristim samo preko Edge-a.

RTS planeta više ne radi u Edge-u, ali konačno opet radi u FF.

Ja sam otkazao uslugu, pre par dana. Sada koristim "Daljinac', Kopernikus-ovu uslugu. Prati se preko sajta 'Telegrafa" i app. Sedam dana za 180 din. Registracija samo preko Telenora ili Vip-a. MTS za sada ne. Mnogo bolje radi, a i izbor kanala mnogo bolji. Fali Arena, ima Eurosport. Nema premotavanja unazad, samo može da se pauzira. I izbor kanala je mnogo bolji.

700 i kusur dinara mesečno, nema premotavanja unazad, nema Arena, nema praćenja sadržaja bez da se troši mobilni internet...
What's the point?

Ja internet i onako trošim, jer koristim kao nezavisnu uslugu i nikakvih privilegija od strane MTS-a ni do sada nisam imao. Bitno mi je da ne bufferuje nikada, za razliku od MTS-a. Ono je bilo iritantno! Izbor kanala je mnogo bolji. Ko hoće, može da proba. Fali i meni Arena, ali ne toliko. Na neke kompromise, nekad moraš da prihvatim. Dok mi bude odgovaralo, do tada ću i da koristim. To su moji utisci.

Šta mu znaci greška došlo je do greške prilikom reprodukcije sadržaja 107011

Instalirao sam na android boxu i ne radi, na telefonu radi normalno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Lol, geniji su opet "popravili" probleme korisnika sa Arena 1 streamom tako što su deaktivirali AES enkripciju :D

Znači ajde da se svi žalimo na sve preostale Arena kanale :-devil-:

Opet ''zaključali'' Arena 1 ;) posle nepuna dva meseca...neće večeras da otvori.

Opet ''zaključali'' Arena 1 ;) posle nepuna dva meseca...neće večeras da otvori.
Nista nije zakljucano, sve radi.
Upravo probao AS1
98504aa6977ffa47e7ff69073fe3f207.jpg

Nisam se možda dobro izrazio u mom prethodnom postu, nije Arena 1 ''zaključana'' za gledanje u aplikaciji preko moba ili preko sajta nego za gledanje van toga, konkretno mislim na VLC plejer, ponovo su izgleda aktivirali AES enkripciju ili već šta.

Jel ovo s.... radi samo sa mts netom ili bilo kojim ,nikako da aktiviram,javlja pogresnu sifru.

Nema veze dal imas optiku, vdsl ili bilo sta drugo radice ti, a i optika i ostalo sto sam naveo je samo nacin pristupa internetu, tj. tehnologija pristupa.

Izinjavam se pomalo, ali nisam uspeo nigde da upratim. Korisnik sam BOX 3 paketa, da li se TV go usluga dodatno placa, da li ima neki free period ili stogod.

Jedno upozorenje za korisnike koji koriste Box 4:

Mobilni internet saobraćaj koji pridruženi brojevi ostvare korišćenjem mts TV GO aplikacije se greškom OBRAČUNAVA - umanjuje se količina zajedničkih GB.

Proverite potrošnju i tražite ispravljanje greške od mts-a.

Jel mts tv go funkcionise na prepaid karticama, tj jel tamo skida internet?

• Like
Reagovanja: M J
Šta mu znaci greška došlo je do greške prilikom reprodukcije sadržaja 107011

Instalirao sam na android boxu i ne radi, na telefonu radi normalno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jesi li uspeo provaliti sta je problem i meni prijavljuje istu gresku na boxu.

Prema mojim iskustvima (nekoliko pripejd brojeva i kontrole troškova) korišćenje mts TV GO skine po par dinara ili MB po svakoj konekciji, a kada pripejd kartica dođe do toga nema kredita (npr. 0,02 din) onda više ne skida ništa i radi bez greške.

Isti slučaj i kod mene. Nema veze koji je Box. Ja sam Box 3. Na računaru normalno radi

Послато са SM-G9650 уз помоћ Тапатока

Ne mogu da gledam preko laptopa stalno izbacuje ovo, a plug-in je instaliran

5c350798b67c7425a971d40f16bce0f1.jpg

Poslednja izmena:
@ Kenparker

Očigledno nisi čitao prethodne stranice, ja sam imao sličan problem pa mi je korisnik ShamanNS pomogao...ne može da se gleda u browserima koje koristimo, iz nekih razloga neće pa onda instaliraj ovu verziju Chrome pa probaj, kod mene radi - portable verziju Chrome v69 (imaš na strani 102).

Poslednja izmena:
Vrh Dno