Šta je novo?

mtsTV GO

@Mare problem rešen - vaša ideja o blokiranju me naterala da proverim kako ruter prosleđuje DNS... kad sam postavio ručno DNS servere na računaru, sve proradilo. Hvala još jednom i izvinite na smetnji. Pozdrav.

Danas izbacili update za aplikaciju, kazu unapredjena je ista, a sta su unapredili ne pise.
Videcemo.

Ja jedino primećujem odabir jezika u gornjem desnom uglu. Očekivano se nisu setili da poprave full screen, pa da zaista bude preko celog ekrana.

To sto vidis je vizuelno, misli se na performanse i stabilnost :)
Kod mene full screen radi normalno kad zarotiram telefon.

Sent from my Tapatalk

I dalje ne radi fullscreen.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Pustiše novu verziju za iOS, za sad radi fino.

Da li se još nekome dešava dok gleda na laptopu ili pc - da samo odjednom nestane player, a sa njim i taskbar sa desctopa?

Meni se desava drugacija stvar.
Ulogujem se normalno i prodje logovanje. Kada startujem neki kanal, pojavi se onaj plejer i ako u njemu bude 4x onih 720p i 1x auto onda radi kanal, a ako ima samo jednom da pise 720p i jednom auto onda samo vrti kruzic i nemam signal. Ne izbacuje nikakvu gresku a tako crn ekran moze da stoji satima. Da ne pominjem cuvenu gresku 10000.
Bas im je nedovrsen ovaj projekat. Ovo nije ni beta verzija

Lol, geniji su opet "popravili" probleme korisnika sa Arena 1 streamom tako što su deaktivirali AES enkripciju :D

Znači ajde da se svi žalimo na sve preostale Arena kanale :-devil-:

Poslednja izmena:
Nema trika da pokrenem u ovom momentu na PC ovu uslugu, non stop vrti onaj krug, pa onda traži ažuriranje koje sam obavio, pa kad se ponovo ulogujem opet se besomučno krug vrti sa opet prokletim obaveštenjem o ažuriranju, nisam par dana uključivao na PC.

P.C Ako ima neka dobra duša da mi na PP objasni kako da skinem link za Arenu 1 da bih gledao na vlc, obrisao sam negdašnje linkove koje su pre mesec-dva ''skremblovali''.

Meni na android boxu,posle updatea aplikacije radi samo arena 1,na sve ostale programe samo vrti kruzic i izbaca gresku,jel zna neko u cemu je problem?

Ja sam ponovo aktivirao tv go na androidu juce zbog arena u toku juna sam odjavio servis zato sto mi 1rts nije radio nisam mogao da gledam world cup poludeo sam. Sad mi radi samo arena 1 neradi ni rts1 izbaci mi greska 105401 prosto neverovatno da nisu resili te probleme. Posto ima mnogo strana unazad nisam mogao da nadjem kako se problem resava, isto se desava i na sbb netu i na mts mrezi. Zanima me dal zeza sto je tel rootovan, imam magisk. Hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
Koju oni smešnu ponudu kanala imaju

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam ponovo aktivirao tv go na androidu juce zbog arena u toku juna sam odjavio servis zato sto mi 1rts nije radio nisam mogao da gledam world cup poludeo sam. Sad mi radi samo arena 1 neradi ni rts1 izbaci mi greska 105401 prosto neverovatno da nisu resili te probleme. Posto ima mnogo strana unazad nisam mogao da nadjem kako se problem resava, isto se desava i na sbb netu i na mts mrezi. Zanima me dal zeza sto je tel rootovan, imam magisk. Hvala na pomoci.
Meni se isto desavalo, zvao, ne umeju da rese, koji magisk imas? 17.1 ili 17.2?
Na 17.1 mi tako izbacivalo gresku, kad sam stavio 17.2 proradilo je sve.
Eto, mozda i tebi proradi.

Sent from my Tapatalk

Ponuda kanala MTS - koji oksimoron :d

Meni su najzad, poslali obaveštenje u kome me ne zadužuju za prethodna dva meseca (promo je tri). Videćemo za dalje. Ali, ovakvo seckanje i bufferovanje (trenutno na TV Prva i RTS 1 za vreme Dnevnika), ne znam kako oni misle, da će me opredeliti da nastavim da plaćam uslugu (499 dinara bez u.o.).

Ovo su odlični servisi i mts i sbb i hbo go, ali u budućnosti, dok preleže sve dečije bolesti. Tamo negde oko 2020 godine.

Trenutno se osloniti na isti i koristiti samo ove servise u kući, stanu, je besmisleno. Jednostavno i dalje treba imati kabal ili stb box. Ili antenu.

I kome je bitna televizija sigurno se na ovo neće osloniti barem još par godina.

Da li neko zna kako mogu da proverim kada sam aktivirao ovu uslugu?

Opet ne radi đubre, a taman sam hteo da pogledam Inter - Milan. Tačno mi dođe da pitam Reddit kako njima da uplatim neki dinar, a ne da plaćam IPTV i uzdam se u Telekomove krš servise.

Istina, ali retko gledam TV i hteo bih da pustim preko mts tv:go ono što me zanima na Areni, a vrlo često ne mogu.

Izvinjavam se ako je već bilo reči o tome, ali da li neko može samo da kaže da li MTS TV GO radi preko Telenorovog ili VIP mobilnog interneta, odnosno da li mogu da se prate prenosi utakmica na MTS TV GO preko Telenor ili VIP mobilnog interneta? Pretpostavljam da ne, ali da proverim. Hvala.

Preko Telenorovog radi sve. Vip nemam da probam.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Izvinjavam se ako je već bilo reči o tome, ali da li neko može samo da kaže da li MTS TV GO radi preko Telenorovog ili VIP mobilnog interneta, odnosno da li mogu da se prate prenosi utakmica na MTS TV GO preko Telenor ili VIP mobilnog interneta? Pretpostavljam da ne, ali da proverim. Hvala.
Radi i sa Vipom sve.

Sent from my Tapatalk

Pozdrav, da li radi MTS TVgo na SBB internetu? Sta je potrebno za instalaciju na PCu....ne mogu da ga instaliram kod matorog jer ima Win XP. Stalno javlja da nema neki fajl ili je los. Da promenim na Win7 ili Win10?

Radi na SBB, Win 7, Chrome. Za xp ne znam.
Pozdrav, da li radi MTS TVgo na SBB internetu? Sta je potrebno za instalaciju na PCu....ne mogu da ga instaliram kod matorog jer ima Win XP. Stalno javlja da nema neki fajl ili je los. Da promenim na Win7 ili Win10?

Vrh Dno