Meni se isto desavalo, zvao, ne umeju da rese, koji magisk imas? 17.1 ili 17.2?Ja sam ponovo aktivirao tv go na androidu juce zbog arena u toku juna sam odjavio servis zato sto mi 1rts nije radio nisam mogao da gledam world cup poludeo sam. Sad mi radi samo arena 1 neradi ni rts1 izbaci mi greska 105401 prosto neverovatno da nisu resili te probleme. Posto ima mnogo strana unazad nisam mogao da nadjem kako se problem resava, isto se desava i na sbb netu i na mts mrezi. Zanima me dal zeza sto je tel rootovan, imam magisk. Hvala na pomoci.
Da li neko zna kako mogu da proverim kada sam aktivirao ovu uslugu?
Naravno.Da li se još nekome dešava dok gleda na laptopu ili pc - da samo odjednom nestane player, a sa njim i taskbar sa desctopa?
da plaćam IPTV i uzdam se u Telekomove krš servise.
Radi i sa Vipom sve.Izvinjavam se ako je već bilo reči o tome, ali da li neko može samo da kaže da li MTS TV GO radi preko Telenorovog ili VIP mobilnog interneta, odnosno da li mogu da se prate prenosi utakmica na MTS TV GO preko Telenor ili VIP mobilnog interneta? Pretpostavljam da ne, ali da proverim. Hvala.
Pozdrav, da li radi MTS TVgo na SBB internetu? Sta je potrebno za instalaciju na PCu....ne mogu da ga instaliram kod matorog jer ima Win XP. Stalno javlja da nema neki fajl ili je los. Da promenim na Win7 ili Win10?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari