Ma jok, ne vredi. Ni jedna arena, rts i sos ne mogu da se pokrenu.Probajte da idete full screen, nazad na obican ekran i opet full screen.
Ja sam imao slican problem na fonu nekada, ovo je pomagalo kada nesto lupi za pristup ili kada nece strim da se ucita.
I probajte Phone vs. Tablet verziju.
Koji WiFi tj koji internet je u pitanju? Telekom VDSL/ADSL? I kako konkretno "neće"? Ako imaš Telekom kućni net i ako ti na mobilnom (znači MTS TV Go aplikacija) izbacuje nešto u stilu "usluga trenutno nije dostupna probajte kasnije" a kad se prebaciš na 3G net onda momentalno "proradi", i ako ti istovremeno na kompu ne otvara https://mtstv.telekom.rs/ sajt onda vidi koja ti je trenutna dodeljena javna IP adresa, ako je neka iz 79.x.x.x opsega onda je do toga. Onda ugasi ruter na 15-ak sekundi pa ga upali, i kad proradi net ponovo proveri koja IP adresa je dodeljena da li je neki drugi IP opseg Telekoma. Onda bi trebalo da "proradi" MTS TV Go.
Jasno mi je za pravo al mi i dalje nije jasno što na PC ne rade svi kanali :-D Ma i ja gledam samo Arene na mtsGO-u al' baš one ne rade. Instalirao sam Android emulator pa gledam preko njega i Arene al' me zvuk nešto zeza. Šta je tu je. Valjda će ovi nešto preduzetiImaš bre "pravo", bot iz MTS-a ti je odgovorio da nemaš pravo tj nemaš mogućnost na tom postpaid paketu da koristiš "onu drugu uslugu" koja se zove isto kao i Android aplikacija (koju koriste obe usluge! razlika je u količini kanala samo), koja je namenjena za MTS postpaid korisnike ta 4 paketa za koja je to kao bonus usluga, koji nemaju IPTV/Box ne moraju čak ni ADSL/VDLS da imaju, uz te mobilne pakete dobijaju tih 10 kanala da prate preko iste te Android aplikacije preko koje ti pratiš "multiscreen" kanale.
Multiscreen ili ti "tv na više uređaja" podrazumeva komp i mobilne i tablete.
Znači da imaš neki Box bez IPTV-a ne bi mogao ništa da gledaš![]()
Ne znam što ti ne rade neki kanali, ja sam probao danas par puta i rade Arene i RTS 1. Ja na tom čudu gledam samo Aba ligu na Areni.
Proradili svi kanali na mtsGo TV platformi za PC
Edit: RAdili su čitavih pet minuta
Jel je besplatno da se aktivira mts na više uređaja pošto mi je bratko dao podatke za mts nalog ali nije aktiviran mts na više uređaja a piše da se samo koristi besplatno do avusta 2016?
Ovu sjajnu TV funkcionalnost možete besplatno da koristite do 27. oktobra 2016. godine.
Kad bi neko mogao da dešifruje zašto je baš 27. Izabran bio bih mu zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari