Šta je novo?

mtsTV GO

Gde piše?
Ja juče pitao u telekomu, rekoše- kraj

Hvala na informaciji!

Super, eto dzabe vodismo diskusiju ovih dana i pričasmo o ceni od 250 dinara. Shvatili su da je mnogo. Ko zna koliko je ljudi isključilo...

Lepo sam rekao, nema sanse da naplacuju od 1.09, kao sto su mnogi pisali.
Da li je neko to namerno radi ovde na forumu da pusta lazne informacije ili ovi u poslovnicama ne znaju nista pitanje je.
Nema leba da se to naplacuje pogotovu ne toliko.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ljudi pa nije realno da bude skuplje od 100 dinara čak i da se naplaćujue! Pa moraju gledati šta radi konkurencija! Plus št kod te konkurencije imaju svi kanali. Mislim na SBB tj. na d3Go. Mts još uvek nema recimo National Geographic a ni Discovery kanal. O HD kanalima da i ne govorimo. Verovatno su pustili probni balon sa cenom od 250 dinara da bi videli kako će korisnici reagovati.

Nemaju Discovery i NG na MTS Multiscreenu?

Дерби практично не може да се гледа са 1.1 Mb иако у исто време тест према Телекомовом серверу иде 67 Mb/dl i 2 Mb/up (speedtest.net). Ето срећом па ми није битно... тако да чим се буде плаћало.. ћао... не вреди ни 1 дин. Ионако не видим када бих користио услугу осим у оваквој ситуацији.

Počeh danas da koristim ovo.

Slika mrljava, kao na onom WEBTV plejeru i Telekom by loshmij aplikaciji, dosta tanko.

Dobro je što nema seckanja, kočenja i razmišljanja o tome kad će da pukne stream, mada ne znam kako je kad mnogo ljudi koristi za isti program (tipa kad je derbi ili tako nešto).

Bolji je kvalitet od WebTV-a, moras samo da biras 1.2M stream, auto je izgleda na 360.

Ume da zastaje kada su utakmice, tako barem kazu - nisam gledao tekme nikada ;)

Дерби није могао да се гледа, а ни да се прати резултат... Али уопште... За остале утакмице, емисије не знам..
Ја овако кад сам први пут пробао све ради на макс квалитету и може да се гледа... Чак је и на ауто моду после пар секунди мењао на макс... Али пробе су трајале по 2-3 мин... Кад сам хтео да пратим дерби... Цврц...

Derbi gledao najnormalnije, u auto modu nakon 2-3 sekunde stavi na max.

using TT

Ja sam Beo Hroniku pustao koji put, i VH1 dok sam raduckao kuci. Nisu to stvari gde se gleda kvalitet slike, ali sve je bilo OK, i nije bilo seckanja uopste.

Za utakmice ono sigurno nije! Ne samo sto verovatno seckaju, vec i sto nije to kvalitet za utakmice. Nisam uopste fen bilo kog sporta, ali ni meni (slabovidoj osobi) nije to za gledanje utakmica :)

Jel se desava nekom da zvuk nije sinhronizovan sa slikom tj. da malo kasni? Meni se desava i na telefonu i na laptopu.

Meni jok.
Što se derbija tiče, kad već pomenuste, ja gledao bez ikakvih problema dok matori, u drugom gradu, nije mogao koliko je seckalo, prekidalo i učitavalo.
Verovatno neko preopterećenje lokalnog karaktera

Ja sam od skoro poceo da koristim, sa prekidima nemam problema, mozda je za vreme derbija prekinulo 4-5 puta na sekundu. Ali kasnjenje zvuka me ubija, prvo krene sa vecim kasnjenjem, pa ima dva mikro stajanja gde se priblize slika i ton ali uvek malo kasni ton...

Pa to je pesma u odnosu na to kada ti slika kasni za zvukom.

Aj kad smo kod tog derbija da i ja kažem - gledao sam ga bez ikakvih problema. Kao i utakmice Lige šampiona pre neko veče. Dešavaju se prekidi ponekad ali su oni, bar u mom slučaju, vezani i za prekide na Internetu. Ali to se zaista retko dešava

Aha, dakle zbog toga kasni slika za svukom u WEB TV plejeru (onom divljem).

Tamo je kašnjenje brutalno, na Areni 3 9.4 sekunde, čini mi se, samo što može da se podesi da se otvara u npr. GOM-u, pa se ručno sinhronizuju slika i zvuk.

Да ли сте нпр. дерби гледали са телеком интернетом или неки други провајдер? Јер мени нет није сигурно у питању, провао неке хд стримове од 10-12Mbps и није било проблема (acestream) а тест ка телекомовом сееверу је био скоро макс...

Derbi gledan na Telekom adsl-u. Mada nije bilo problema ni na mts mobilnom netu ili sbb-u.

Imam čudan ptoblem sa ovom uslugom poslednjih nekoliko dana. Na PC-ju mi ne rade svi nekoliko kanali, uglavnom Ponkovi rade i još po neki. Arene mi ne rade na primer. Na mobilnom telefonu sve normalno. Ima li neko isti problem na OC-ju? Restartovanjem rutera nisam ništa dobio.

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Drugaru isto, na telefonu ima sve kanale, na android boxu ne rade arene i još po neki kanal, takođe od pre neki dan.
Kad pokuša da pokrene neki od tih kanala, javlja se greška, rekao mi je koja ali nisam zapamtio

E hvala ti druže na odgovoru1 Da znam da nije do mene. Sad ú da ih priupitam o čemu se radi. Čim dobijem odgovor za 10-tak dana javiljam ti >D >D

Opušteno, neće ni kod mene, upravo sam probao :)
Isti problem...

Probajte da idete full screen, nazad na obican ekran i opet full screen.
Ja sam imao slican problem na fonu nekada, ovo je pomagalo kada nesto lupi za pristup ili kada nece strim da se ucita.

I probajte Phone vs. Tablet verziju.

Nazad
Vrh Dno