Šta je novo?

mtsTV GO

Da i meni je tek danas stigao update(pre tri dana nije kako sam i napisao) od juce je nova verzija i na v52 ne radi.
Ja sam obrisao novu verziju i vratio na v51.1 i zabranio update.
Sve radi savrseno.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Znači neće biti šanse da mtsgo radi na 52 ako sam dobro razumeo? Da znam i ja da se vraćam onda na raniju verziju.

Sent from my E5823 using Tapatalk

Nece da radi, vrati se na v51i zabrani update(po defaultu je ukljuceno da znas).

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Od juce mi nesto ne radi aplikacija mtsTV Go.Kad god udjem na neki kanal da gledam izbaci me i pise neuspesna reprodukcija
Imam android 6.0 i do juce je sve radilo kako treba.Zna li neko u cemu je problem?

Mislio sam da je kao kod SBB-a, da možeš da aktiviraš 3 uređaja pa drugarima da daš korisničko i lozinku i oni koriste D3 GO na svojim uređajima...

tj. da oni aktiviraju.

Poslednja izmena od urednika:
Pa i jeste tako.
Imas pravo na 3 uredjaja da aktiviras, recimo lap top, mobilni i desktop.
I ovde moze neko da ti da njegov user i pass i da koristis ti.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

S tim da mts nalog omogucava da previse toga zeznes nekome:) d3 samo da aktiviras hbo:)

Prvo ovde može jedan uređaj da bude aktivan pri gledanju ne može više paralelno.

Ali maksimalno prijavljenih uređaja može biti do 3 ( telefon, tablet, kompjuter)

Drugo već sam ti objasnio da kod MTS-a imaš jedan nalog za sve usluge on služi i kad želiš da plaćaš račune, kontrolišeš ono što si platio zatim usluge za koje si se prijavio, podneseš prijavu za nešto novo ako si zainteresovan, kontrolišeš potrošnju itd.

Čisto sumnjam da bi ti neko dao taj nalog samo zbog online televizije kad preko njega kontroliše toliko toga

Pa i jeste tako.
Imas pravo na 3 uredjaja da aktiviras, recimo lap top, mobilni i desktop.
I ovde moze neko da ti da njegov user i pass i da koristis ti.

A što mu ne daš kad si toliko pametan pa taman da ti isključuje i uključuje sve moguće usluge i pakete i nabije ti račun da se posle češeš gde te najmanje svrbi. :rolleyes:

P.s.Pitam se da li uopšte nešto razmislite pre nego što napišete javno???

Poslednja izmena:
OK, razumeo: previše se može ući u privatnost kod mts naloga ;)

Jel te neko juri ili bezis i da te iko juri?
Sta bre brate s tobom, aj citaj malko za promenu.
Gde sam ja napisao da cu mu dati?
Neki bas vole da pisu po forumima(nisi jedini ima takvih i na drugim koje posecujem).
Covek pitao tj mislio da je isto dozvoljeno 3 uredjaja aktivirati kao na sbb-u ja mu rekao jeste i da mu niko najverovatnije nece dati jer ovaj user i pass sluze za sam nalog.
Zbogom pameti nekima.
Neku su stvarno pametniji kad nista ne pisu.

OK, razumeo: previše se može ući u privatnost kod mts naloga ;)

Zato što je jedan nalog za sve :)

Koliko se sećam dok sam koristio SBB D3go samo mail pri logovanju je isti kao za portal Moj SBB dok lozinku sam formiraš

I mogao si do tri uređaja paralelno da gledaš

Neznam da li je ostalo isto i danas?

Jeste, za Moj SBB se može odvojeno od mail-a kreirati lozinka ;)

Usput da kažem pošto sam bio kod SBB-a, ostao mi je tamo nalog za D3 GO pa ako nekome treba neka se javi ;)

Jedan sam ostavio za sebe, jedan dao drugaru i ostao još jedan.

Postoji mala caka za aktiviranje HD kanala ali o tome na PP onome ko bude prvi tražio nalog.

:wave:

Jel te neko juri ili bezis i da te iko juri?
Sta bre brate s tobom, aj citaj malko za promenu.
Gde sam ja napisao da cu mu dati?
Neki bas vole da pisu po forumima(nisi jedini ima takvih i na drugim koje posecujem).
Covek pitao tj mislio da je isto dozvoljeno 3 uredjaja aktivirati kao na sbb-u ja mu rekao jeste i da mu niko najverovatnije nece dati jer ovaj user i pass sluze za sam nalog.
Zbogom pameti nekima.
Neku su stvarno pametniji kad nista ne pisu.

Nemoj onda da pričaš da može kad ne može.

I džabe prijava za tri uređaja kad ne može da se gleda paralelno već samo na jednom uređaju

@xiaomi1983: Proveri ti (ponovo) tu tvoju tvrdnju u praksi. Upravo sam pustio paralelno Arenu 1 na kompu (Firefox) i RTS2 na Android aplikaciji. Radi i kad su oba uređaja na istom Telekom VDSL netu tj istoj IP adresi, i radi kad sam "force close"-ovao Android app i prebacio se na Telenor 3G net i ponovo startovao MTS aplikaciju.

Ali i dalje važi to što je rečeno, nalog možeš dobiti od uže rodbine ili baš baš bliskih prijatelja koji mogu da ti veruje da ti nećeš prčkati gde ne treba po MTS nalogu a ne da ti da random internet osoba. Pametan ne bi dao ni u trampu "MTS Go za D3Go" a kamo li za džabe.

@xiaomi1983: Proveri ti (ponovo) tu tvoju tvrdnju u praksi. Upravo sam pustio paralelno Arenu 1 na kompu (Firefox) i RTS2 na Android aplikaciji. Radi i kad su oba uređaja na istom Telekom VDSL netu tj istoj IP adresi, i radi kad sam "force close"-ovao Android app i prebacio se na Telenor 3G net i ponovo startovao MTS aplikaciju.

*****avaš???

Meni nikada ni u jednoj kobinaciji nije prihvatio paralelno uvek izbaci onu poruku da isključim prethodni uređaj

Baš ću da probam

Jeste, za Moj SBB se može odvojeno od mail-a kreirati lozinka ;)

Usput da kažem pošto sam bio kod SBB-a, ostao mi je tamo nalog za D3 GO pa ako nekome treba neka se javi ;)

Jedan sam ostavio za sebe, jedan dao drugaru i ostao još jedan.

Postoji mala caka za aktiviranje HD kanala ali o tome na PP onome ko bude prvi tražio nalog.

:wave:

Ubicu te [emoji23][emoji23][emoji23]

U svakoj si temi :p

Ja poklanjam nalog za SBB D3 GO, niko neće :)

Uzecu ja i taj drugi. Dostavicu ti mts go... ajde otislo znaci meni. Pozzzzz

Varijanta sa Mozilla Firefox ne radi ni sa verzijom 50 ni sa 51. Prikazuje da treba da se instalira WebTVPlugin koji je vec instaliran.

Safari isto prikazuje.

Proverena je IP adresa da ne bude da je sa 7xxxx.

Aplikacija na telefonu radi najnormalnije i sigurno nije do naloga.

Ne znam da li je neko od vas jos pokusao ovih dana da gleda na kompu.

Da i radi normalno na FF v51, nakon te verzije nece.
Obrisi kes, kolacice...

Edit:
hajde da to dokumentujem i slikom jer govori vise od 1000 reci.
2017-03-20_180600.png

Poslednja izmena:
Hvala, nije morala i slika, verujem na rec :)

Obrisan je kompletno Firefox sa svim ostalim ali ne zarezuje dva posto :D

Jednostavno nece da proradi :D Safari je default (macOS Sierra). Nijedna verzija Firefox-a ne radi i ocigledno je negde na mom kompu greska posto kod ostalih normalno radi.

Hvala svima :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno