Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Hvala ti na odgovoru. Imam Omorika i Biznis Libero 19 tarife na Dual SIM.Prvo moras da ih pozoves ili da odes do njih da ti aktiviraju ako vec nisu, drugi korak je da u podesavanjima upalis VoLTE i tek kad se pojavi VoLTE ikonica onda je telefon spreman za VoLTE pozive
I jos nesto, moras da imas neku od omorika ili soko tarifa, na moravama i zmaju nece da aktiviraju
Meni su aktivirali na moju odgovornost i rekli da necu biti dostupan kad je aktivan Volte... Sto i jeste tako u praksi.Mene su odbili za iphone:
Obaveštavamo Vas da iPhone uređaji nisu sertifikovani za korišćenje VoLTE usluge u našoj mreži.
Ukoliko i kada dođe do promene, korisnike ćemo obavestiti putem našeg zvaničnog portala www.mts.rs
Zahvaljujemo na razumevanju.
Za sve dodatne informacije ili pitanja molimo da nam se obratite, rado ćemo Vam odgovoriti.
Naprotiv, ja imam aktiviran VoLTE koji radi, ali nisi pazljivo procitao moj prethodni post u kome sam jasno rekao da mi se pre nego sto sam aktivirao VoLTE servis uvek desavalo da kada god pricam sa nekim, mreza najpre ode sa 4G na 3G, a posle par minuta gubim mobilne podatke skroz kao da sam ih iskljucio. To je verovatno neki problem do moje kartice, jer na telefonu imam i A1 prepaid karticu gde imam 4G uvek bez obzira da li pricam sa nekim ili ne. Dakle nije do telefona, ali me mrzi da se macujem sa MTS poslovnicama jer nikada nista nisu mogli da srede za jedan odlazak, a meni ovo nije veliki problem.Ti ili nemaš VoLTE ili na tvom telefonu to ne radi kako treba. Prebacivanje na 3G u toku poziva ukazuje na CS poziv, a ne na VoLTE.
Nema potrebe da se plašiš naplate VoLTE usluge, to se, jednostavno, neće desiti.
Pozdrav
Zahvaljujemo se na obraćanju.
Proverom sa nadležnom službom, utvrdili smo da navedena opcija jos uvek nije omogucena kod VoLTE poziva.
Ljubazno molimo za strpljenje do omogućavanja opcije .
Hvala na razumevanju.
U mom slučaju je bila takva procedura i tražili su mi korisnički ID onako kako sam opisao. Ja sam samo preneo svoja iskustva i zapažanja od trenutka aktivacije servisa do danas. Nekom ko to bude čitao ću možda uštedeti makar vreme, to je i poenta mog posta. Ne znam da li si primetio da u ovoj zemlji naročito (a, dešava se i u mnogo boljim zemljama) kada komuniciraš sa agentom u banci, kod operatera, internet provajdera, u prodavnici patika, kada ti treba bilo kakav dokument poput pasoša, đačke knjižice, pa do članske karte za biblioteku, tvoje vreme, a najčešće novac i u najgorem slučaju zdravlje zavise od onog ko je sa druge strane paravana, šaltera itd. Dakle, zavisiš u tim situacijama kada ti treba neka usluga koju najčešće plaćaš od profesionalnosti, informisanosti, a često i od samog raspoloženja osobe "preko puta". Tebi su aktivirali VoLTE posle jednog mail-a, meni su za tri dana u proceduri koju sam opisao. Ja sam u banci završio nešto za 10 min., a tebe su za isto to razvlačili nekoliko dana. Ako još uvek nisi naišao na takvu situaciju ovde, onda si ili previše mlad ili imaš mnogo sreće/veza u životu, ali svejedno sistem je takav kakav je, nepromenljiv je i što se pre navikneš na njega, manje ćeš biti oštećen...@m_antic87
U opste nije komplikovana procedura za aktivaciju kako si je ti opisao.
Posaljes mail i trazis da ti aktiviraju i to bude vec sutra zavrseno, ne treba nikakav ID
A to sto smo pricali o problemima je bilo ranije, ako pratis temu znas da je to reseno i vec neko vreme nema problema te vrste.
I juce sam konacno dobio odgovor od MTS u vezi call waiting opcije, da zvanicno jos ne radi.
Da citiram sam sebe, zabagovalo slanje sms poruka tako da sam joj deaktivirao uslugu.Aktivirao uslugu i supruzi na Poco X3 i kvalitet razgovora je osetno bolji.
Isti slučaj i na RN5 Pro, ispočetka trajalo slanje sms-a 20-ak sekundi, posle 5,6 dana ovo se drastično promenilo pa neki nisu nikad ni stigli na odredište. Isključio do promene telefona.Da citiram sam sebe, zabagovalo slanje sms poruka tako da sam joj deaktivirao uslugu.
Isto sam i ja video ali u aplikaciji nema nistaMalopre stigla nova verzija moj mts aplikacije za IOS uređaje i u opisu stoji VOLTE usluga ali ne vidim nigde u aplikaciji tu opciju.. Na novoj Omorici 1 sam, treba da mi bude dostupna ako su je pustili za iPhone
I meni se sada pojavila ali na spisku i dalje nema da su iphone uređaji podržani, a iskreno me strah da ih kontaktiram da pitam..Evo na ios aplikaciji se pojavila opcija za aktivaciju VoLTE-a
Nema nista jos da moze u punom potencijalu da se koristi na iphone-ima, samo su na ios app pustili da moze VoLTE da se ukljuciI meni se sada pojavila ali na spisku i dalje nema da su iphone uređaji podržani, a iskreno me strah da ih kontaktiram da pitam..