A kakve su ovo kontakt i kontakt+ tarife? :trust:
Nego, ja imam problem...
Malo cu oduziti, ali sta da se radi.
Naime, ja sam na bel200 vec duuugo. Uz to, imam aktiviran [uvek znaci] eksta 60 min u mrezi dodatak, jer mi to dosta smanjuje racun, primetio sam.
Situacija je sledeca:
Kod:
[b]Novembar 2007[/b]
[i][COLOR="SeaGreen"] Razgovori: Broj Iznos u din [/COLOR][/i]
U mrezi 196 0.00
Van mreze 159 790.58
[i][COLOR="SeaGreen"] SMS: Broj Iznos u din [/COLOR][/i]
SMS 280 68
[b]Ukupno 2.321 din[/b]
[b]Decembar 2007[/b]
U mrezi 194 15.06
Van mreze 160 837.40
SMS 230 0.00
[b]Ukupno 2.501 din[/b]
[b]Januar 2008[/b]
U mrezi 167 0.00
Van mreze 130 479.87
SMS 253 0.00
[b]Ukupno 1.961 din[/b]
Kao sto vidite obavezno prekoracim van mreze, i to dobro.
Ova tri poslednja su jos dobra, nadam se da ce tako i ostati, bude i po 3500-4000 din cesto...
Ovo za sms ne razumem, nije mi jasno kad posaljem 250-80sms-ova... Znaci da saljem dnevno desetak sms-ova... sto je neverovatno. Ali dobro, neka bude.
Pretplata je 900 bez poreza i to meni razuni za 1500 vise.
Da se razumemo, ja zovem, i ne mislim na racun, i da li sam prekoracio besplatne minute ili ne, i koliko je ostalo... Zabole me za to. Postapaid sam uzeo jer mi treba da zovem kad mi se zove, i ne zalim se na cifru na kraju meseca ma kolika bila, ipak sam je ja napravio.
Mene interesuje da li da prelazim na neki drugi paket ili sta, jer je ovo najmanje sto mogu da potrosim, ovaj poslednji me je iznenadio

Znaci, ne mislim da manje pricam, normalno, ako mi treba da cu da zovem, pa da vidim ako moze da se ublazi koliko toliko ipak sam ja razumno i racionalno [

] bice, nisam bahat [toliko

]
Inace, zvao sam veceras operatera... Izmedju ostalog, pitam ga za
MIX 325 minuta...
Rekoh, jel to
opet neka promocija ili sta, da znam sta da radim, da li da prelazim ili ne.... Dramska pauza, pa kaze "verovatno"... Rekoh verovatno ili sigurno? "Najverovatnije" Aha, lepo...
Kaze i to, da oni ne znaju za te odluke samo dva dana pre nego sto pocnu, i isto tako pre zavrsetka kad se salju sms-obavestenja...
Tako da se ne nadate preterano za taj 325 mix paket...
Kljucno pitanje: Da li da predjem na
BEL400 ili
MIX 1000?
Ja mislim da mi se nekako vise isplati BEL400 i da iskljucim tih ekstra 60 min dodatak u mrezi...
Mislim, nema sanse da prodjem ispod 1500-2000 dinara mesecno, na sta sam i navikao i nije mi mnogo...
Ne znam ni sam...?