A evo i odgovora Telenora...
U ponudi Telenora najpovoljniji postpejd paketi do sada
Jednostavan i brz prelazak na nove „Prenesi" pakete uz veliki izbor modela mobilnih telefona na popustu
Svi korisnici Telenorovih novih postpejd paketa „Prenesi" od danas će, za nepromenjenu cenu mesečne pretplate, imati na raspolaganju više besplatnih minuta i SMS poruka.
Novi paket „Prenesi” omogućava korisnicima da, za mesečni iznos od 250, 500, 1000 ili 2000 dinara u nacionalnom saobraćaju, iskoriste 60, 150, 325 ili 700 besplatniih minuta i isto toliko besplatnih SMS poruka. Sve nepotrošene minute razgovora i SMS poruke moguće je iz jednog meseca preneti i trošiti u naredna tri.
Odabir i kupovina jednog od četiri „Prenesi" paketa omogućava kupovinu telefona iz Telenorove džinovske ponude, uz veliki broj modela na popustu.
Prelazak na „Prenesi“ postpejd pakete jednostavan je i lak. Više informacija o načinu prelaska nalaze se na sajtu www.telenor.co.yu .
Cene ne uključuju PDV.
Izvor: http://www.poslovnimagazin.biz/vesti/u-ponudi-telenora-najpovoljniji-postpejd-paketi-do-sada-1-1919
jeli to 100% true?A evo i odgovora Telenora...
U ponudi Telenora najpovoljniji postpejd paketi do sada
Jednostavan i brz prelazak na nove „Prenesi" pakete uz veliki izbor modela mobilnih telefona na popustu
Svi korisnici Telenorovih novih postpejd paketa „Prenesi" od danas će, za nepromenjenu cenu mesečne pretplate, imati na raspolaganju više besplatnih minuta i SMS poruka.
Novi paket „Prenesi” omogućava korisnicima da, za mesečni iznos od 250, 500, 1000 ili 2000 dinara u nacionalnom saobraćaju, iskoriste 60, 150, 325 ili 700 besplatniih minuta i isto toliko besplatnih SMS poruka. Sve nepotrošene minute razgovora i SMS poruke moguće je iz jednog meseca preneti i trošiti u naredna tri.
Odabir i kupovina jednog od četiri „Prenesi" paketa omogućava kupovinu telefona iz Telenorove džinovske ponude, uz veliki broj modela na popustu.
Prelazak na „Prenesi“ postpejd pakete jednostavan je i lak. Više informacija o načinu prelaska nalaze se na sajtu www.telenor.co.yu .
Cene ne uključuju PDV.
Izvor: http://www.poslovnimagazin.biz/vesti/u-ponudi-telenora-najpovoljniji-postpejd-paketi-do-sada-1-1919
Više besplatnih razgovora i SMS u Mix-u
jeli to 100% true?
na sajtu i dalje stoji isto http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879
ja sam na prenesi550. jeli to znaci da cu umesto 550 free minuta imati 700 ili je to samo za nove korisnike?
Mobilna telefonija Srbije od 1. marta uvodi za korisnike Mix tarifnih profila novi obračunski interval
Korisnike Mix postpaid tarifnih profila, od 1. marta nagradjujemo sa do 30% više SMS poruka i minuta uključenih u mesečnu pretplatu.
haha nismo dugo cekali
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2117
Ono sto je jos novo pored povecanja minuta u okviru pretplate je da se vrsi zaokruzivanje na 1 min prvi minut a posle po sekundu nakon isteka besplatnih minuta
29.02.2008.
Više besplatnih razgovora i SMS u Mix-u
Korisnike Mix postpaid tarifnih profila, od 1. marta nagradjujemo sa do 30% više SMS poruka i minuta uključenih u mesečnu pretplatu. U tarifnom paketu Mix 1000 korisnik će, umesto dosadašnjih 250 minuta razgovora ka svim mrežama i 250 besplatnih poruka, ubuduće dobijati 325 besplatnih minuta razgovora i 325 besplatnih poruka.
Mobilna telefonija Srbije od 1. marta uvodi za korisnike Mix tarifnih profila novi obračunski interval, tako da će se razgovori nakon potrošenih minuta uključenih u pretplatu tarifirati po sekundi nakon prvog minuta.
Na isti način, za poslovne korisnike tarifnih profila Biznet 5, Biznet 10 i Biznet 20 razgovori će se ubuduće obračunavati po sekundi nakon prvog minuta.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1
Ne znači, jer su zapravo uveli još 4 Prenesi paketa (uz postojeća 4) tako da sada postoji ukupno 8 Prenesi paketa.jeli to 100% true?
ja sam na prenesi550. jeli to znaci da cu umesto 550 free minuta imati 700 ili je to samo za nove korisnike?
Odluke u mts-u se donose na mnogo visem nivou, i nikakve zalbe ovakvog tipa nece proci osim na sudu. A i tu je ugovor potpuno jasan, mts nije ucinio nista protivzakonito.
Pa nije ta provera realtime. Ko zna kad si potrosio te minute, samo su ti ih tokom dana azurirali u izvestaju.Danas je 29.02.2008. i jutros sam (proverio putem 797) imao jos preko 10min u 064/065 mrezi i preko 5 minuta razgovora u nac. saobracaju. Bas sam bio u fazonu da necu da im ostavim ni minut, imam sve da potrosim. Evo sada stoji 0.0 i za jedno i za drugo a nisam imao odlazne pozive od te provere . Znaci ladno su mi smakli i to malo bede sto mi je preostalo ili je neka greska sa ovim servisom, ali da napomenem da je br. sms-a ostao isti (ne kucam sms). Znaci ovo je bezobrazluk prve vrste. Odoh sutra da raskinem ugovor definitivno. Nikada nisam uzimao telefone i onako su nepovoljni. Bel 100 je u pitanju.
Postavlja se i pitanje tarifiranja, izgleda da svi idu na foru da se prvi minut zaokružuje, što je totalno bzvz. Uopšte mi nije jasno po kom osnivu onda naplaćuju odgovro na poziv. Ko da možeš da se javiš i da ti naplate manje od minuta???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari