E to nisam znao, hvala![]()
Postoji puno prostora da popravite situaciju, a da li ćete to i uspeti, u velikoj meri zavisi od pripreme i pristupa.Pa vako, hmm odakle da pocnem....izgleda da si radnik telekom jel? Imam ti ja net 5 I to fercera lepo godinu dana, sa downloadom od nekih 4 nesto mb I konstantnim protokom od nekih 4-5mb.Onda se desi neki kvar I ostanemo bez neta 2dana, zovi, kukaj, placi I nekako ga osposobise.Joj srece....ali net jedva radi.Ajde opet zovi, kukaj, placi....ali ovog puta bez efekta.U medjuvremenu zove radnik telekoma da nas pita jel hocemo box2 I protok 10/1mb....ja sav happy[emoji12] ....ocem bre kaki da necu, pitam ja njega lepo jel imam uslove, dal to moze, usput ga upoznam I sa problemom koji imam.Kaze tip ma moze bre, opusteno, zato vas I zovemo da biste dobili stabilan net I vecu brzinu.Odlicno, samo mi recite gde da dodjem da potpisem ugovor.Uradim aneks ugovora I dobijem brzinu od 1mb koji jedva da nekad radi I tako, uglavnom je na nekih 0,50mb....komsija ostao na net5 I I dalje ima dobar protok I stabilnu vezu....ja kukam, zovem, placem, saljem imejlove I dalje ali dzaba....kazu da nemam uslove, da sam daleko, bla, bla....kontam ja da sam daleko od centrale, ali vi iz telekoma ne kontate da sam imao net5 koji je radio savrseno, a kod komsije radi I dalje.....jel te zanima jos nesto oko glupavog telekoma[emoji15] ?
Hm, itekako bi pomoglo, za početak, da razumete značenje reči - "uputiti zahtev pismenim putem" ... ;-).Tako da stvarno neznam sta da pokusam vise, nazalost.Razmisljam da raskinem ugovor I da probam orion, neverujem da gore od ovog moze.Najvise me pogadja to da telekom uopste nema sluha za nas potrosaca I krajnje bahato ponasanje[emoji35]
http://open.telekom.rs/internet/Content.aspx?temp=0&sid=1918&id=1924
Ovo im je ponuda, mada da bas svih tableta nema to mi je neverovatno jer tako nije bilo ni kada su tablete delili za jedan dinar a kamoli sada da je nestasica kada su im nasvirali cene. Nego lepo ti odaberi sta ti se svidja pa u ponedeljak ujutru nazoves telekom pa da cujes sta ce da ti kazu. Veruj mi jedno kazu u poslovnici a drugo preko telefona, nista te ne kosta da nazoves i kazes zelim taj tablet i vecu brzinu ako si na menjem paketu. Pa kada dobijes sve informacije javi se ovde da cujemo sta je na kraju bilo.
Hvala na savetu, sve sam to vec fino I kulturno uradio ali dzabe....nece da se cak ni potrude da pokusaju da otklone problem, nece uz svo moje insistiranje ni da vrate parametre rutera na brzinu od 5mb iliti bivsi net5 paket, ponudili su mi upravo ono sto mislis da nece, raskid ugovora.Tako da stvarno neznam sta da pokusam vise, nazalost.Razmisljam da raskinem ugovor I da probam orion, neverujem da gore od ovog moze.Najvise me pogadja to da telekom uopste nema sluha za nas potrosaca I krajnje bahato ponasanje[emoji35]
Promeni pristup podhitno - nije inteligentno da strani od koje očekuješ da ti reši problem govoriš, u više navrata, u najmanju ruku u već prvoj korespondenciji, da su te navukli!
Pokupi parametre iz modema i daj nekom da ti napiše zahtev za novo setovanje linije, pročitaj moju poruku ponovo, ako hoćeš da ostvariš svoja prava uopšte...
zmajcek: Tebe to izgleda još uvek drži.. Da, oni u telekomu ne znaju ništa o adsl-u a nisu bili svesni toga dok im ti nisi to objasnio... Daj ne drami...
Dal ces da im das 1500 din da ti povezu 2 kabla, namesti sam :-DKoliko se odprilike čeka na tehničku podršku da dođe da namesti IPTV? Naručio sam ga prošli petak i još niko nije dolazio.
Izvini molim teKontam da je jasno pitanje?
Zar se placa i za prvo namestanje? Mialio sam da je samo za drugi+
Izvini molim tejasno je
![]()
zavisi koliko su zauzeti, tj koji si im na redu. Ako ih nema par dana, zovi ih opet. Ali meni su uvek dolazili dan-dva posto pozovem telekom centar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari