- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
totalni non-sequitor
ja koristio google translate al mi on izbacio neke gluposti
p.s. molim za prevod
totalni non-sequitor
Pardon, nonsequitur.
Nonsequitur, n.: skroz nebitna i nepovezana stvar u celoj prici
Што значи ... коме је бокс спор, решење је да не користи бокс. А шта да радим ја ако ми уговор траје још годину дана? Где је ту одговор за мене?
Hteo farmaciju/biohemiju, i tim smerom sam isao kroz skolovanje, ali nekako se u ovoj zemlji IT nametnuo kao jedini put za meneauuu bre brate ovo na latinskom
sta si ti neki doktor? :eyebrows:
Nepovezano je da li njemu treba mobilni sa time kako Telekom da napravi bolji Box paket.p.s. a sta je nepovezano ja sam ti odgovorio da vise nije na box-u vec da mu odvojeno naplacuju IPTV i ADSL tj.VDSL
Trazi telefon za dinar, ako ga vec nisi uzeoДобра идеја, мораћу да размислим.
Добра идеја, мораћу да размислим.
Hteo farmaciju/biohemiju
Nepovezano je da li njemu treba mobilni sa time kako Telekom da napravi bolji Box paket.
Mogu oni VDSL, IPTV, fixni i mobilni da ponude kroz VBOXNix' problem, samo NECE

Isao bi odmah van zemlje, jos od studijaTi bi u mafiju?
A, super, znaci dajes sledece godine VBOXoce al ne pre 2015god.
Isao bi odmah van zemlje, jos od studija
A, super, znaci dajes sledece godine VBOX
Pa ovako, box koji sadrzi fiksnu, bazni iptv, adls od 6mbps i mobilni je 3.112,88 dinara na ugovor od 24 meseca. Ja placam 1899 za internet 20/1, 1000 za bazni iptv i mislim oko 300 za fiksni. Znaci izadje otprilike isto, samo sto umesto mobilne tarife dobijem brzi net. Sve zavisi kome sta treba. Naravno placam I doplatu za HD, ali to je zasebni paket koji bi se placao dodatno I u box-u.
Obican LAN kabl? To nemaju, moraces sam da kupis.
Doduse, ako dobijes HG532e, mani se kablova, i koristi WLANSto ti preporucujem u svakom slucaju, ako mozes.
Da li je moguce povecati brzinu dok sam pod ugovorom?
Zato uvek potpises ugovor sa brzinom vecom od one koja ti je potrebna u tom trenutku, ako imas teh. mogucnosti naravno. Jer za dve godine apetiti porastu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari