- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
totalni non-sequitor
ja koristio google translate al mi on izbacio neke gluposti
p.s. molim za prevod
totalni non-sequitor
Pardon, nonsequitur.
Nonsequitur, n.: skroz nebitna i nepovezana stvar u celoj prici![]()
Што значи ... коме је бокс спор, решење је да не користи бокс. А шта да радим ја ако ми уговор траје још годину дана? Где је ту одговор за мене?
Hteo farmaciju/biohemiju, i tim smerom sam isao kroz skolovanje, ali nekako se u ovoj zemlji IT nametnuo kao jedini put za meneauuu bre brate ovo na latinskom
sta si ti neki doktor? :eyebrows:
Nepovezano je da li njemu treba mobilni sa time kako Telekom da napravi bolji Box paket.p.s. a sta je nepovezano ja sam ti odgovorio da vise nije na box-u vec da mu odvojeno naplacuju IPTV i ADSL tj.VDSL
Trazi telefon za dinar, ako ga vec nisi uzeoДобра идеја, мораћу да размислим.![]()
Добра идеја, мораћу да размислим.![]()
Hteo farmaciju/biohemiju
Nepovezano je da li njemu treba mobilni sa time kako Telekom da napravi bolji Box paket.
Mogu oni VDSL, IPTV, fixni i mobilni da ponude kroz VBOXNix' problem, samo NECE
![]()
Isao bi odmah van zemlje, jos od studijaTi bi u mafiju?![]()
A, super, znaci dajes sledece godine VBOXoce al ne pre 2015god.![]()
Isao bi odmah van zemlje, jos od studija![]()
A, super, znaci dajes sledece godine VBOX![]()
Pa ovako, box koji sadrzi fiksnu, bazni iptv, adls od 6mbps i mobilni je 3.112,88 dinara na ugovor od 24 meseca. Ja placam 1899 za internet 20/1, 1000 za bazni iptv i mislim oko 300 za fiksni. Znaci izadje otprilike isto, samo sto umesto mobilne tarife dobijem brzi net. Sve zavisi kome sta treba. Naravno placam I doplatu za HD, ali to je zasebni paket koji bi se placao dodatno I u box-u.
Obican LAN kabl? To nemaju, moraces sam da kupis.
Doduse, ako dobijes HG532e, mani se kablova, i koristi WLANSto ti preporucujem u svakom slucaju, ako mozes.
Da li je moguce povecati brzinu dok sam pod ugovorom?
Zato uvek potpises ugovor sa brzinom vecom od one koja ti je potrebna u tom trenutku, ako imas teh. mogucnosti naravno. Jer za dve godine apetiti porastu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari