Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Pitaš u pogrešnoj temi, ali evo korisnih informacija: ne možeš da koristiš Targo jer ne priključuju nove korisnike, kada će i da li će - ne zna se.

Ako imas stare pakete (ispod 10/1) zasto ne potpises lepo ugovor za 10/1 za 1550 i imas mnogo veci speed up??

Ako imas stare pakete (ispod 10/1) zasto ne potpises lepo ugovor za 10/1 za 1550 i imas mnogo veci speed up??

cekamo 50/2 da stigne do nas, cuo sam neki info da ce do kraja juna biti pokriveni veci gradovi, a tu valjda spada i novi sad :D

@ping1000: nesto su cackali, nema vise 6/1 za 1558.8 :D

@residentevil: koji pretrazivac koristis?

EDIT: meni sad izbacuje da trazena strana ne postoji kad popunim podatke za speed up

COHZ5Gq.png

Poslednja izmena:
Докле год је то њихова опрема, нема везе да ли је нов или коришћен, важно је да ради. Шта мислиш, када неко престане да користи АДСЛ и врати им опрему, они ће то да баце?

Ja kad sam uzimao drugi stb za iptv prvo su hteli da im uvale korišćen, ali na moje insistiranje sam dobio novi. Jednom sam reklamirao daljinski za IPTV, opet su hteli da mi uvale neki korišćen, sav izlizan sačuvaj Bože, nisam hteo takav da uzmem i opet su mi dali novi. Takođe 2x mi je crkao adsl ruter i oba puta sam dobio novi. Ako tražiš novi dobićeš nov :)

Mene interesuje da li ova nova promocija za net brzine važi i za stare korisnike? U Aprilu mi ističe ugovor, pa da li mogu da potpišem novi pre nego što mi ovaj istekne, konkretno za ovu promociju.

pa tebi bi vec trebalo da salju ona pisma da ti nude nov ugovor pre isteka postojeceg...

Ne šalju oni to baš svima.

Evo meni su poslali takodje to net 50 po ceni 10 prosle godine,i pisalo je da vazi do 31.12.2013 medjutim nisam mogao jer sam potpisao sa sbb-om onaj duo gold paket.Medjutim posto oni sada poskupljuju za 100 din od prvog marta,ja otisao i raskinuo ugovor bez penala i uzmem taj net 50.Otisao ja u petak u poslovnicu,potpisao ugovor,dobio HG630 i rekli mi kada dodjete kuci to je vec sve pusteno.I o.k ja dodjem,povezem sve po uputstvu medjutim nece.Zovem podrsku kao ostavite nam kontakt zbog eventualnog izlaska ekipe na teren.A evo i slike iz HG630 :) 21.png 22.png

Ne nerviraj se namestiće ti, mnogo su u tom delu efikasniji nego na šalterima.

Meni su podigli brzinu posle 24 sata(obicno se toliko ceka). Neko je cekao malo duze, imas to napisano u ovoj ili vdsl temi(ne secam se tacno gde). Ali kad proradi...... Ne znam kako cu preziveti kad mi istekne ugovor i kad me vrate na neku manju brzinu :D (1gb skida za nekih 3 minuta)

Ma ja sam imao 25/2 kod sbb-a,tako da cu sada imati ovaj 50/2.Ali planiram da uzmem i upload booster za 250 din da imam lepo 50/5 Mbps i eto.Nego dok mi ovo proradi jer nema neta uopste preko HG-a pa sam jos uvek kod sbb-a.Valjda ce se sutra javiti-doci ekipa da to resi.Ali ne razumem logiku,zovu me po opremu i da potpisem ugovor,ja odem uzmem povezem kad ono nije pusteno :D

Doplatićeš 250 za 3mbs umesto 500 za 8?

Mene bi duša bolela ;)

Mene bi dusa bolela ako neko uzme upload veci od 2 a recimo ne treba mu za posao :D Tj ne uploaduje dnevno nekoliko gb fajlova.

ja sam podneo zahtev preko "moj telekom" za 50/2 18.02 i jos nisam dobio nikakav odgovor, zna li neko da li ce mi uopste odgovoriti ili da idem tamo licno?

Zvace te iz Telekoma ..

E ljudi,trazim savet po pitanju adsl-a
Situacija je sledeca:Trenutno imam stari click 4 adsl,istice mi krajem marta ugovor,cena je 1500 din..koji mi paket sad preporucujete da uzmem?I da jedna vrlo bitna stvar,jos 6 meseci sam kuci i posle palim za BG(studentski dani :D) da li cu moci taj adsl da prebacim tamo gde budem ziveo,na taj broj? Kako uopste ide ta procedura?

E ljudi,trazim savet po pitanju adsl-a
Situacija je sledeca:Trenutno imam stari click 4 adsl,istice mi krajem marta ugovor,cena je 1500 din..koji mi paket sad preporucujete da uzmem?I da jedna vrlo bitna stvar,jos 6 meseci sam kuci i posle palim za BG(studentski dani :D) da li cu moci taj adsl da prebacim tamo gde budem ziveo,na taj broj? Kako uopste ide ta procedura?

Ako imas tehnicke mogucnosti uzmi 20,ako ne i 10 je ok.Ja sam prebacivao net iz stana ,u selo,jer sam leti veci deo vremena u selu,to je 20-tak ,kilometara od grada ,pa nije bilo nikakvih problema.Mislim da i tebe nece biti problema,osim ako ima veze sto je druga opstina ,za to ne znam.I jos jedna bitna stvar gde se selis u Bg ,tj .kakva ce ti biti veza.

Nazad
Vrh Dno