D
Ne, ja se slazem sa kolegom ,da je brzina ,sramotna za ovaj paket,ali rizik postoji i za mene sutra,,i na to sam spreman ,ali kao sto sam gore rekao ,a nisi citirao je ,da je njegova greska sto nije isao prvo na 10 ,pa da proba 20,ovako na zalost tesko moze promeniti paket.
hvala na pojasnjenju,ali koliko shvatam iz ovoga:
"Migracioni kod (MIK) – predstavlja mogućnost da na vrlo jednostavan i efikasan način izvršite prelazak (migraciju) sa korišćenja usluge ADSL-a nekog od ISP*-a na korišćenje usluge ADSL tehnologije (Net brzine 5/1, 10/1 i 20/1), koju vam nudi kompanija Telekom Srbija.
Želite da iskoristite kvalitet i prednosti ponude Telekoma Srbija, ali već ste potpisali ugovor za ADSL uslugu sa nekim od ISP*-a?
Potreban vam je samo Migracioni kod!
Vaš „stari“ ADSL provajder je obavezan da, na vaš zahtev, izda Migracioni kod."
taj MIK kod se dobija ako koristite usluge nekog drugog provajdera,pa hocete da predjete kod Telekoma?......(ili nisam dobro ukapirao?)
ja vec koristim Telekom ADSL i to od same pojave u Srbiji,tamo negde pocetkom 2007 godine......nikada nisam prelazio kod drugog provajdera (zato sto sam samim kvalitetom internet veze u principu zadovoljan,radi internet OK,nikada se ne gubi veza) uvek sam placao racune na vreme itd,itd....................i da li ja mogu da postanem RETENTION korisnik kod Telekoma?
nije prevara već jako dobro smišljen maketinški trik, ono što svi žele da čuju/vide to piše velikim slovima sve u full koloru 16bit paleta, okićeno a ono što je downside to piše negde sitnim slovima na njihovom sajtu i tako je teško doći do tog objašnjenja da se treba pomučiti i tražiti...
Osnovno je otići kod njih pripremljen, pročešljati forume, videti šta kažu ljudi koji su već uzeli taj paket, ili sličan a onda otići sa pravim pitanjima... U suprotnom jedno "DO" može mnogo da promeni značenje stvari. Kada su telekomovi (mts-ovi, telenor-ovi, vip-ovi...) ugovori u pitanju ne treba gledati samo ono što piše već i ono što ne piše...
Evo link :
https://www.google.rs
KAd si vec pronasao mogao si i da procitas malo detaljnije sta, kako i koliko traje speed up !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari