To je verovatno zbog IPTV-a
kada sam se raspitao u poslovnici da li je sve to tako,kazu jeste,onaj ko ima 3 i manje meseca do isteka postojeceg ugovora moze da potpise novi,ali taj net za jedan din mogugu dobiti samo neki RITEJSN(nemam pojma kako se pise) korisnici...(?!)...sama zena iz telekoma(koja nije obicna salterska radnica) nije znala da mi objasni sta to znaci,niti KO su i KAKO se postaje taj RITEJSN korisnik....ali oni koji to jesu,nesto im je naznaceno u racunu za telefon......(?!)(
Ljudi,sta konkretno trebam da uradim da bih postao RETENTION korisnik kod telekonja?
posto ovo nije sud a ni mts ostaje mi samo ono sto ovde moze da se uradi, a to je da kazem da neke svete krave ne zasluzuju nista bolje...i ovo sto pisemo je deo nekog javnog pritiska da stvari budu bolje...a istovremeno je info za sve sadasnje i buduce korisnike da mozda razmisle o alternativama...
E ovako. Ja sam pre dva dana pisao kako sam sa paketa 4Mbps na predlog operatera presao na paket od 20Mbps, sto je za mene znacilo da su oni u startu proverili moje tehnicke mogucnosti za taj protok cim mi ga nude. Medjutim kako meni protok nije prelazio 12Mbps zvao sam i prijavio problem. Tada mi je receno da ce tehnicka sluzba videti u cemu je stvar. Danas su me zvali i rekli da moja linija ne podrzava toliki protok i da je tih 12Mbps maksimalna brzina koju ja mogu da izvucem?!? Na moje pitanje kako su uopste mogli da mi ponude taj paket od 20Mbps ako nemam tehnicke uslove, operater mi je drsko odgovorio da ne razume zasto se ja uopste bunim kad tih mojih 12Mbps spada u paket DO 20Mbps. Akcija se zove "DO 20Mbps" a ne "20Mbps", sto znaci da sve sto je preko 10Mbps zadovoljava jer samim tim sto je preko 10, ne spada u paket do 10Mbps. Prevara najgore vrste!! Niko ne ocekuje da imam ful protok koji placam, ali da placam 20Mbps a da imam samo 12Mbps ne dolazi u obzir. Pokusacu da se vratim na paket od 10Mbps, a ako mi to ne uspe, ne znam sta da radim.... Ovo samo kod nas moze!!! Zato ljudi pre nego sto vam bilo sta ponude insistirajte da vam provere prvo tehnicke mogucnosti same linije!!!
Zasto bi bila prevara ,ako ti kazu da je net do 20mb,znaci nemas nikakve garancije ,da ce tako i biti,kao i ja koji treba sutra da vidim sta cu dobiti,jer sam se i sam prijavio za 20mb.
Ne zelim da ti brzina bude 12mb posle tog potpisivanja, ali voleo bih u toj situaciju da cujem taj isti komentar:
Zasto bi bila prevara ,ako ti kazu da je net do 20mb,znaci nemas nikakve garancije ,da ce tako i biti,kao i ja koji treba sutra da vidim sta cu dobiti,jer sam se i sam prijavio za 20mb.Tvoja najveca greska je sto nisi prvo potpisao ugovor do 10mb,a kasnije da probas na 20 ,jer bi mogao da se vratis na ugovorenih 10,ovako si se zakopao,isavsi direktno na 20,i sada nazad mislim da nema.
Prevara se sastoji u tome sto oni TACNO znaju koliko mogu da ti isporuce DO tvoje zgrade. Ali NECE da ti kazu. Nadju tvoju granicu, recimo kao kolegi na 12, i kazu ZELITE li da potpisete ugovor DO 20. To je prevara, navlakusa, zavlacenje, iznudjivanje, pljackanje, kradja, bezobrazno laganje, mazanje ociju, koji god izraz ti se svidja. Svidjalo se to nekom ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari