@Dragan.P
Upravo tako, zato i imam dilemu 5vs10mb za iste novce jer sam citao da SBB (mada ja imam KDS,ali trebalo bi da je to jedno te isto sada) u praksi ne radi baš kako bi trebao odnosno postoje korisnici koji su extra zadovoljni i oni koji imaju glavobolje zbog neta bar je tako u NS-u. Da naponem da sam sa telekomom bio jako zadovoljan i zabagovanom speedUP uslugom od 6Mb tako da nisam ni pomilsljao da predjem na kablovski net iako vec placam kablovsku.
Što se tiče interneta koristim ga za sve po malo, malo igrice (mechwarrior online i fudbal najvise) ,malo torrent ponajvise surf.
Mozda nebi lose bilo uzeti sad neki box ili mix paket u zavisnosti za koji se internet odlucim.
Jer jos uvek radi ova speed up usluga da probam ponovo da zabagujem, sinoc sam pokusao ali nesto baguje nisam mogao nikako da povecam internet makar ni na 3 sata samo?
Jedino da pozoves tehnicku podrsku pa da trazis da ti oni aktiviraju speed up uslugu. Mada ja se nebih puno dvoumio izmedju sbb-a i telekoma ostao bih tu gde jesam.