Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Koliko znam bilo je 1200, ali sad me mrzi da prevrćem sajt.:)

@ zmajcek cuj ovog :lupko: samo ti kontaj bro ,)

Koji tablet imaju u ponudi ( i na stanju) za dinar uz NET10 paket? I koji od ponudjenih je najbolji?

Mene proslog petka zvali iz Telekoma da mi kazu da mogu da potpisem novi ugovor na 2 godine i da dobijem tablet za 1 din-ja kazem zeni da mi ugovor istice tek oktobra, a ona mi kaze da mi je tog dana kad me pozvala ostalo tacno 3 meseca do isteka ugovora i da imaju promociju na kojoj moze novi ugovor + tablet.
Ja odem u ponedeljak u poslovnicu u mom gradu, oni pojma nemaju o tome, i pricaju mi kako imam jos 3 meseca do kraja ugovora.
Ja pozovem 19818 i tu mi kazu da ta promocija ide samo preko kol centra.
Sve sam zavrsio tada, uzeo sam 20/1 i Asus Memo Pad HD 7.
U petak mi kurir doneo tablet, sad cekam ponedeljak ili utorak da me prebace na novu brzinu.

Koji tablet imaju u ponudi ( i na stanju) za dinar uz NET10 paket? I koji od ponudjenih je najbolji?

Nemaju ni jedan na stanju sve se radi po principu ti se javis na telefon oni ga poruce i stigne ti na kucnu adresu. A sto se tice ponude nemoj nista drugo da gledas osim ovoga ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X ako ces za dinar ili ako imas para onda uzmi ovo Acer Iconia A1-830-25601G01nsw ali to ti je 5.666 dinara za doplatu ali je mnogo bolji od Asusa. Sve drugo nemas potrebe ni da gledas.

Ima li neko problema sa netom zadnjih 20 minuta raspad?

A ja mislio da mi se pregreva ruter :)

Takodje da se javim da net radi uzasno, otvara mi stranice ki usran. Prvo sam pomislio da je do toga sto su mi pustili jaci paket ali sada kada sam konacno uspeo da otvorim sajt imam sta i da vidim.

I meni umire.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Izgleda da je Kuku Lelekomov dns pukao. Prebacio na google-ove dns-ove, radi 10/10.

Beograd - Karaburma ADSL 5mb katstrofa net trenutno. Slučajno ušao u temu vidim po celoj Srbiji nešto rade sigurno.
P.s. I ja sam dogovorio novi ugovor,taman sam na isteku ugovora ostalo mi još 2 meseca do kraja ,uzeo sam 10mb za iste pare i čekam Asus HD7 tablet da dodje sa ugovor.Vrlo lepo od njih što poklanjaju tablet :)

Ovako treba?

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16.3 KB · Pregleda: 183
  • 2.PNG
    2.PNG
    17 KB · Pregleda: 153
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno