Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas vidim u novinama da su uveli tarifne dodatke - za sms, razgovore u okviru mt:s, net, kao i za razgovor sa omiljenim brojem uz 99% popusta za 125 dinara... zna li neko nesto vise o ovome, tj. da li se po prijavi usluga aktivira od sledeceg meseca ili od tekuceg?
Kada jednom aktivirate dodatak, on automatski važi za svaki mesec, sve do trenutka kada odlučite da ga deaktivirate. Ukoliko ste u toku jednog meseca aktivirali više dodataka, sledećeg meseca će automatski biti aktiviran samo poslednji izabrani dodatak.
Vidi se po marketinskoj aktivnosti mtsa i telenora u zadnjih mesec-dva dana da se veoma pribojavaju dolaska Mobilkoma, jos samo 10 dana. Inace ovi mts dodaj je jeftiniji od sadasnjeg dodaj telenorovog paketa usluga makar po nekoj pocetnoj racunici.
Samo je pitanje oko omiljenog broja... Da li se odnosi na uspostavljanje veze i na poruke... Mnogo bre nejasno...
Kad vec kopiraju, sto ne urade potpuni copy/paste, nego pametuju pa ukenjaju nesto
dobra je ovo stvar, meni uvek zafali porukica, sad je ekstra, dokupim i završim poso.... Još kad bi mogao da dokupim besplatne minute van mreže.... U mreži mi i stignu, ali van mreže, nikako....
a sta znaci "Možete uzeti sve dodatke, a jedan isti dodatak možete koristiti najviše tri puta u toku meseca"?????????
Sta imam samo jedan poziv po 99%, recimo 60 poruka i 30 Mb i posle toga sta???
Vidi se po marketinskoj aktivnosti mtsa i telenora u zadnjih mesec-dva dana da se veoma pribojavaju dolaska Mobilkoma, jos samo 10 dana. Inace ovi mts dodaj je jeftiniji od sadasnjeg dodaj telenorovog paketa usluga makar po nekoj pocetnoj racunici.
Uvodiće garant neku novu šifru za tu proveru. Na 063 recimo provera kredita (prepaid) je *121#, a ako hoćeš da vidiš još koliko poruka imaš u dodatku, onda *121*1# ... Možda će i kod MTS-a tako nešto...
Ne zelim da izgleda pretenciozno, ali mislim da nisi sa maximalnom koncentracijom pazio o proveri cega se ovde razglaba... O proveri dokupljenog paketa, ne o redovnom BEL ili nekom drugom paketu.. :smash:
Moja greska... nije namerno ... nego ako je tako kao sto kazete, malo je bezveze da ti ne saberu dokupljene i redovne minute u izvestaju. Mozda moras da potrosis recimo redovne sms-ove da bi ti u stanju naveli da imas jos napr. 60 preostalih sms-ova iz dodatka itd...
Javite iskustva, posebno me interesuje ovo za omiljeni broj, da li je kao na telenoru da su besplatne i poruke, i da li se naplacuje uspostavljanje veze (a verujem da se naplacuje posto je 99,99% popust a ne sto posto )
aktivirao sam pre neki dan omiljeni broj i od tad jedva uspevam da normalno pricham sa tim brojem (inache na telenoru to super radi. nisam znao da su poruke dzabe jer nisam ni proveravao ali jedna od najbitnijih uslova je shto to tamo vazi i za prepaid). chesto je pretplatnik zauzet, kada uspostavi vezu mnogo zuji, prekida, jedva chujem sagovornika (tj ne chujem skoro uopshte. onda isti taj broj pozovem sa fixnog i chuje se najnormalnije). mozda mene **** neko podeshavanje za telefon... kako beshe ono EFR neshto ? ako se dobro secam pre neku godinu mobtel je imao bolji kvalitet samog razgovora. jel se to neshto promenilo od tad i shta da aktivram da bi mogao normalno da pricham i na mrezi nasheg dragog telekoma ?
ipak mislim da bih se najvishe obradovao kad bi mts vishe napravio krshten servis za proveru stanja za post paid !!! verujem da ima josh mnogo ljudi koji ***** zbog trenutno servisa (ili bar dok se ne naviknu tj ne pomire sa tim)
pa pise sve na linku... nisu... popust vazi samo za pozive... i nisu besplatni... kod telenora je prakticno nemogutje da ti se neki poziv tarifira dok je kod telekoma na recimo 30 minuta 1.5 ako je cena poziva 5 dindzi... pa puta recimo 30ak poziva, dolazimo do cifre od preko 150 dinara koliko kosta kod telenora sa porukama ukljucenim...
Uzeo sam DATA12 paket od 12MB ali ne mogu da proverim koliko mi je MB ostalo
Zvao sam 789 i kazu da za sada nema nacin da se proveri koliko mi je ostalo MB