Ja već tri meseca zaredom dobijam neispravne račune zbog konfuzije oko tih tarifnih dodataka, a imaću i 4. neispravan - junski.
Danas sam drugi put bio u roku od 8 dana da podnosim reklamaciju. Strašno je koliko im je sistem u raspadu, a još gore je što one službenice na reklamacijama ne razumeju problem, niti znaju kako funkcionišu ti tarifni dodaci. I onda počnu da pišu predstavku - a ne razumeju o čemu se radi. I onda ja njoj kažem da mi nije jasno kako službenici mogu da pišu reklamacije kada im nije jasan problem, i nakon dužeg objašnjavanja sam donekle uspeo da joj objasnim o čemu se radi - mada do samog kraja nije baš htela da prizna da sam u pravu.
A problem je vrlo lak za razumeti. Pošto im ne radi već mesecima, ili bar nije radio u martu i aprilu, sistem za SMS aktivaciju - zvao sam telefonom da mi aktiviraju dodatke. Kako kod njih uvek vlada konfuzija - te nalog je dat te nije dat te jeste aktiviran te nije, itd. u martu su mi duplo aktivirali jedan dodatak. Al ajde preko toga sam prešao - bilo je 118 dinara u pitanju i mrzelo me da idem tamo da se smaram.
Ali šta se desilo u aprilu..
Zovem ja 26. aprila da mi aktiviraju SMS120 i MIN60 jer nije radilo preko 7888. On kaže dobro.
27. april ništa - nema nikakve poruke o aktivaciji
28. zovem opet - kaže onaj, kolega je napisao da vam nije radilo preko 7888 ali nije dao nalog da se aktivira. Ja rekoh pa valjda se podrazumeva da hoću da aktiviram, nisam sigurno zvao da ga čisto obavestim da im ne radi servis. Ajd kao on će ponovo da da nalog.
29. april - opet ništa, zovem ja ponovo kaže nisu vam još uvek aktivni - ja rekoh baš super niste mogli 3 dana da aktivirate 2 bedna tarifna dodatka i kažem mu da odustajem jer nemam više vremena da ih deaktiviram do kraja meseca a trebali su mi samo za taj kraj aprila.
Maj mesec - ništa odustao sam od korišćenja tarifnih dodataka dok se ne srede, aprilski račun uredno stigao bez aktiviranih dodataka.
Juni mesec zovem u vezi sa raskidanjem ugovora - kaže imate aktivne tarifne dodatke SMS120 i MIN60 - ja rekoh KAKO nisam ih nikada aktivirao?? On kao lepo.
Ispalo je da su ih oni umesto u aprilu kad mi je trebalo aktivirali u maju - što ja nisam imao POJMA, i ostali su i za juni.
Epilog, možete misliti koja je muka i zbrka objasniti se sa njima šta se desilo i kako ja nisam želeo tarifne dodatke u maju i junu i kako želim da mi ih otpišu sa računa itd itd.
Muka živa!