Eto, konachno sam raskinuo ugovor sa MTS-om i preshao na Telenor... Pazite koliko su ochajni ljudi u MTS-u...
Ushao sam u MTS-ovo predstavnishtvo i na shalteru rekao da hocu da raskinem ugovor... Chekao sam 30-45min da me pozovu... Pozvao me je lik chija je kancelarija negde na kraju mrachnog hodnika... Imao sam utisak da me vode u prostoriju gde ce me psihichki i fizichki zlostavljati jer hocu da raskinem ugovor... :eyebrows:
Prvo pitanje je bilo zashto hocu da raskinem ugovor... Rekao sam im da nisam zadovoljan uslugama MTS-a i na njihovo insitiranje (u kancelariji su bili stariji chovek i zena) naveo probleme:
1. Prilikom razgovora chujem svaku trecu rech, mreza je ochajna (prvo sam mislio da je telefon u pitanju, zamenio sam telefon i isto se deshava)
2. Kada dodjem u predstavnishtvo izgubim 3 sata u chekanju
3. Proveru postpaid rachuna mogu da izvrshim 5 dana u mesecu i od tih 5 dana servis ne radi 2 dana
4. Kada zovem korisnichki servis, operatera chekm 3 sata da se javi i na kraju se ne javi, naravno...
Onda je usledilo: " Znate, MTS je od pre 2 dana pocheo da sprovodi akciju korisnike koji hoce da raskinu ugovor bash kao shto ste Vi... Nudimo besplatno telefone za nastavljanje korishcenja nashih usluga..."
Reako sam im da nisam zainteresovan (Shta je kod MTS-a besplatno???), ali je stariji chovek insistirao da mi kaze o chemu se radi iako sam 3 puta naglasio da nisam zainteresovan... Sa chudjenjem su me pitali kako to da necu da uzmem telefon od 300-400e sa touchscreen-om??? To mi je stvarno bilo smeshno jer mi je bilo napomenuto X puta da je telefon od 300-400evra ,) Konachno su shvatili da stvarno nisam zainteresovan kada sam im rekao da sam preshao na Telenor...
Inache dok su me ubedjivali da treba da uzmem telefon od 400e, na stolu sam video josh gomilu raskinutih ugovora... Hehehehe

Dobra im je akcija sa telefoniima...
A vrhunac svega je bio razlog raskida ugovora... Na raskidnom ugovoru su lagano napisali da je razlog prelazak na Telenor a ne to shto sam nezadovoljan pruzenim uslugama... Na to vec nisam hteo nishta da kazem, jer mi nishta ne znachi... Verovatno samo sredjuju statistiku tako... Procenat zadovoljnih korisnika 99%, razlozi raskida ugovora - prelazak na Telenor :wall: