Šta je novo?

[MTS] Raspad sistema...

U poslednja 2 meseca svaka poslovnica MTSa je imala u proseku 150-200 raskida ugovora.

Broj nije mali.

edit: slovo

Poslednja izmena:
Pa ja mislim da bi realno imali i mnogo više, samo da ljudima nije smor da menjaju broj.

Telenor ima mnogo bolju uslugu, em su jeftiniji em im sistem RADI, for a change.

Ima cudnih stvari oko mts, pazim da mi racun ostane u okviru paketa mix 500, obicno je racun oko 800 din.Za april je stigao racun 3230,00 din.Kao da nisu racunali besplatne minute, vec odjednom roknuli naplatu.Jos nisam platio racun, al planiram ovih meseci.

Meni je tek danas stigao racun (za mene i suprugu) :d
SMS nije ni stigao :d

Platicu im jednog lepog dana, kasnicu koliko i oni :D:D

Raspadnuti su skroz... inace racun je OK, uvecan za 10% onog fucking poreza...:mad:

Katastrofa koliko treba sa Telenora da stigne poruka na MTS

UŽAS!!!

Poslednja izmena od urednika:
U poslednja 2 meseca svaka poslovnica MTSa je imala u proseku 150-200 raskida ugovora.

Broj nije mali.

edit: slovo

I ja sam jedan od njih... ;) Na Telenoru je u momentu čim je prošla ponoć postalo dostupno stanje...ažurira se konstantno u real-time-u ...o ovome Telekom samo može da sanja... Već sam dotičnom MTSu poželeo sve najgore i da se nikad više ne sretnemo ;)

@svi oni besni dzukci:

Jel neko tuzio telekom?! :D

bilo je toliko price o tome

Ovo je majski račun i porez je 18%, tek od junskog računa ide porez 28% :trust:

Da, da... zaboravio sam neke MMS-ove koje sam slao (backup nekog starog telefona koji nema nista od IC-a ili bluetootha pa sam morao da tutnem karticu i posaljem MMS-ove), pa je to povecalo racun :d

Mislio sam da je vec krenuo porez, setio sam se i ja posle da to ide od juna :mad:

Malo da osvežimo temu novim "srećnim trenucima" sa Telekomom.

Juče platim račun za avgust, oko 11h. Popodne me isključe. Nazovem danas da vidim o čemu se radi. Posle pola sata čekanja da se "prvi slobodan operater javi", dobijem sledeće informacije.

Kažu oni meni da imam neplaćenih računa iz MARTA i MAJA! :zgran::zgran:
Pitam kako to da nije onda ranije isključeno?
Kaže on: "Pa sada isključujemo dužnike iz marta" WTF????

Ovo se još jednom ranije desilo kada su me isključili zbog nekih 50 din. od pre ko-zna-koliko meseci.

Sad moram da kopam po računima da vidim u čemu je stvar (inače sve potvrde o uplatama čuvam baš zbog ovakvih stvari).

Dvogodišnji ugovor mi ističe 11og oktobra tako da se više nećemo gledati! :mad:

Ono što je dobro u svemu tome je da sam danas otišao u Telenor i uzeo Prenesi 150. Sve gotovo za 20 min. ,)

ja jos nisam platio racun za Jul... Podneo sam reklamaciju i vise od mesec dana mi je resavaju :D A broj mi je u tom porcesu zasticenod iskljucenja tako da sweet, kad je rese, cao zdravo na telenor :D

Kad ce MNP???

Eto, konachno sam raskinuo ugovor sa MTS-om i preshao na Telenor... Pazite koliko su ochajni ljudi u MTS-u...

Ushao sam u MTS-ovo predstavnishtvo i na shalteru rekao da hocu da raskinem ugovor... Chekao sam 30-45min da me pozovu... Pozvao me je lik chija je kancelarija negde na kraju mrachnog hodnika... Imao sam utisak da me vode u prostoriju gde ce me psihichki i fizichki zlostavljati jer hocu da raskinem ugovor... :eyebrows:

Prvo pitanje je bilo zashto hocu da raskinem ugovor... Rekao sam im da nisam zadovoljan uslugama MTS-a i na njihovo insitiranje (u kancelariji su bili stariji chovek i zena) naveo probleme:

1. Prilikom razgovora chujem svaku trecu rech, mreza je ochajna (prvo sam mislio da je telefon u pitanju, zamenio sam telefon i isto se deshava)
2. Kada dodjem u predstavnishtvo izgubim 3 sata u chekanju
3. Proveru postpaid rachuna mogu da izvrshim 5 dana u mesecu i od tih 5 dana servis ne radi 2 dana
4. Kada zovem korisnichki servis, operatera chekm 3 sata da se javi i na kraju se ne javi, naravno...

Onda je usledilo: " Znate, MTS je od pre 2 dana pocheo da sprovodi akciju korisnike koji hoce da raskinu ugovor bash kao shto ste Vi... Nudimo besplatno telefone za nastavljanje korishcenja nashih usluga..."

Reako sam im da nisam zainteresovan (Shta je kod MTS-a besplatno???), ali je stariji chovek insistirao da mi kaze o chemu se radi iako sam 3 puta naglasio da nisam zainteresovan... Sa chudjenjem su me pitali kako to da necu da uzmem telefon od 300-400e sa touchscreen-om??? To mi je stvarno bilo smeshno jer mi je bilo napomenuto X puta da je telefon od 300-400evra ,) Konachno su shvatili da stvarno nisam zainteresovan kada sam im rekao da sam preshao na Telenor...

Inache dok su me ubedjivali da treba da uzmem telefon od 400e, na stolu sam video josh gomilu raskinutih ugovora... Hehehehe :D Dobra im je akcija sa telefoniima...

A vrhunac svega je bio razlog raskida ugovora... Na raskidnom ugovoru su lagano napisali da je razlog prelazak na Telenor a ne to shto sam nezadovoljan pruzenim uslugama... Na to vec nisam hteo nishta da kazem, jer mi nishta ne znachi... Verovatno samo sredjuju statistiku tako... Procenat zadovoljnih korisnika 99%, razlozi raskida ugovora - prelazak na Telenor :wall:

A vrhunac svega je bio razlog raskida ugovora... Na raskidnom ugovoru su lagano napisali da je razlog prelazak na Telenor a ne to shto sam nezadovoljan pruzenim uslugama... Na to vec nisam hteo nishta da kazem, jer mi nishta ne znachi... Verovatno samo sredjuju statistiku tako... Procenat zadovoljnih korisnika 99%, razlozi raskida ugovora - prelazak na Telenor :wall:

A odakle znaju da prelaziš na Telenor? :-devil-:

a koji j eto bajni telefon od 300-400 jura koji nude ? )

A odakle znaju da prelaziš na Telenor? :-devil-:

Pa izletelo mi je kada sam pokushavao da im objasnim da stvarno ne moraju da se trude da me zadrze jer sam vec uzeo novi br :)

E, to je neki samsung sa touchscreen-om... koji, pojma nemam... Ali eto ako neko hoce dobar telefon a da ostane na MTS-u neka ode i zatrazi raskidanje ugovora... I dobice ga za Dz po njihovoj prichi :)

Ne znam koji si tarifni paket koristio, ali ako je to bio mix 500 mogao si nešto i da zaradiš :)
Za 24 meseca pretplata je 640x24=15.360 tj. ~150e. Da si uzeo telefon, sklopio ugovor na 24 meseca, sutra posetio isto to MTS-ovo predstavništno i raskinuo ugovor platio 24 pretplate i bio bi dobar jedno 150e :d
Ako je paket mix 1000 onda je već "tesno" :)

Meni ugovor istice 19.12. Probacu da ih "zaplasim", da dobijem neki tel za dz. :d

Neka njima i telefona i tarifa i svega!
Samo kada sam se ja njih rešio :laugh:
Još samo da mi reše jednog dana reklamacije i da izvučem svoje pare nazad.

MTS poceo da salje SMS obavestenja o iznosu septembarskog racuna.

(U ovome su prilicno azurni :d)

ja takodje juce presao na telenor... previse problema sam sa njima njima imao u poslednje vreme...

Sada vidim koliko sam bio dalekovid, kada sam u aprilu ove godine raskinuo ugovor sa njima. Isto su se ponasali i u Boru - tipa , pa zasto raskidate ugovor, pa mi smo najpovoljniji i slicno. Ali bio sam neumoljiv. :)

I koliko mi se cini, nista se nije promenilo. Zasto je uopste bio van funkcije do sada? :trust:

ili ih je neko haknuo ili nisu platili licencu za forum :)

Ja do sada nisam imao vecih problema sa MTS-om, sve do ovog meseca.
Naime, u poruci koju su mi poslali o zaduzenju za prethodni mesec stoji jedna cifra, dok na samom racunu stoji jedno 300 dinara veci iznos... Naravno, sad cu da uzmem da platim po iznosu iz poruke i da im to prilozim kao dokaz.

prilicno me mrzi da uzmem listing i da proveravam svaki poziv, jer znam da svaki put prekoracim mix 1000 (cak uveliko prekoracim i mix 2000 :D, a ***** sam sto ne promenim), i onda u moru poziva treba sve izkontrolisati.

Vrh Dno