Šta je novo?

[MTS] Raspad sistema...

to nije nemoguce ako su loshe podeshene bazne stanice pa si chas na jednoj chas na drugoj :D

edit: ali realnije je da nisu bash sve mts-ove

Da. Ali bar jedna jeste. I to mislim da je ova najbliža. Ali ko će ga znati.

:wave:

Poslednja izmena:
U subotu prebacio curu sa MTS prepaid na Telenor postpaid (prenesi 150) a i ja cu cim se uvede MNP. Ovde u Nisu, MTS ponekad, uvece narocito, uopste ne funkcionise, ali uopste! Svi zivi su nedostupni bilo za pozive ili poruke... Sramota. O uvidu u stanje (ja sam na mix500 vec par godina) koji je preko pola meseca nedostupan a onda imas neko fantomsko stanje, da i ne govorim. Sramota.

I ja sam provalio da mi je signal mnogo losh (i ja sam iz Nisha)... Deshava mi se da se prekine veza, sagovornika chujem svaku trecu rech, chas glasnije, chas tishe... Mreza (jachina signala na mobilnom) non-stop varira... Prebacio sam sa 3G na 2G i kao bilo je bolje par dana... Ali sada je opet isto... Kartica je relativno nova (par meseci)... Chak sam i telefon zamenio misleci da je telefon problem... Uzas... :wall::wall::wall:

ostaje ti josh samo da probash da zamenish provajdera :)

Meni se isto prikazuje zaduzenje od 0din ali jos interesantnije je da imam aktiviran tarifni dodatak za GPRS,koji retko kad prekoracim a za prosli mesec mi je u roku od 7 dana pokazalo da mi je stanje sa 1300din doslo do 3000din a da pritom nisam ispucao ni sve besplatne poruke niti koga zvao....jedino ostaje internet,zaklali su me a pojma nemam o cemu se radi dok ne stigne racun...

Izgleda da je najbolje da menjas provajdera:s.Ja radim u MTS(imate prijatelje,ali ako vas voli rodbina).Trenutno jeDe lud zbunjenog,reorganizacija u firmi.Problema na lopate,ali nema ko da ih resava(zbog pomenutog odnosa lud-zbunjen)

Bas do malopre prisustovao tom haosu tamo, sada su svim poslovnicama Telekoma kao onoj u Radivoja Koraca uvalili da radi i Mts. Prvo sto pojma nemaju, drugo sto su bezobrazni a trece za sve sto pitas idu u neke zadnje prostorije da pitaju nekoga, tako da je zahtev za listing pisan 25 minuta.

Vi iz Nish sto vam ne radi MTS, vama je ostetena kartica.
To onaj Peca haker, sto mu je tata avio mehanicar, cija sestra Ana radi u Margeru Nish, s**** stvar.

Pisao sam bespotrebno, ostecena je kartica :)

LOL

Verovatno cu i da menjam providera... Misiio sam Telenor ali sada je i VIP sa novim paketima josh povoljniji... Samo ne znam kakva im je mreza... Da li ima dobru i kvalitetnu pokrivenost ili je uboga kao Telekom... :S

Verovatno cu i da menjam providera... Misiio sam Telenor ali sada je i VIP sa novim paketima josh povoljniji... Samo ne znam kakva im je mreza... Da li ima dobru i kvalitetnu pokrivenost ili je uboga kao Telekom... :S

Pogledaj jos jednom (Vip)? Skuplja uspostava veze, vece zaokruzivanje, oni minuti u mrezi se trose tek kad potrosis ove normalne (znaci tek kad pocnu da te deru za pozive van mreze, a ako si izabrao pravu tarifu, onda nikad), veca pretplata (u najmanja 2 paketa).
Razmisli da li je to povoljnije :p

Za mrezu ne znam kakva je, to ce morati da napise neko ko koristi vip.

u mts haos definitivno! prvo racun nisam bio dobio, ni poruku.... jedva sam sam dobio operatera da pitam informacije za uplatu. racun mi veliki, ali sam bio malo u romingu i nisam ni hteo onda da tu nesto ceprkam i proveravam. bilo mi je mrsko da idem da vadim listing, a servis na internetu za pregled listinga ne radi vec 3 meseca!!!!! sramota! platio sam pre 10 dana.

ali evo danas mi je prekipelo! ukucam *797#.... zaduzhenje 0... stanje 9 hiljada????!!! da li su oni normalni? pogledam pozive u poslednjih 20 dana. nema ni 30 minuta razgovora(svi ulaze u besplatne), internet protok izmeren na 5mb (imam dodatak za 60 mb)...

Ima li uopste svrhe da ja tu nesto sad proveram, oni u poslovnicama mi sigurno nece nista znati reci. Mozhe je do 797 i mozhda je zbrka sa poslednjim racunom.... nemam pojma. ali je odvratno kako posluju. lepi moj telenor(koji takodje koristim). sve sto ti treba imas na sajtu.

Poslednja izmena:
Na aplikaciji Moj račun pojavio se račun za maj mesec.
Sudeći po iznosu na računu, rekao bih da mi je ponovo, kao i u aprilu mesecu tarifiran saobraćaj koji bi trebao biti besplatan na osnuvu uplaćenog tarifnog dodatka.
Znači, isti problem drugi mesec za redom...
I opet muke oko reklamacija...
A gimnastiku oko dobijanja listigna da ne pominjem!
Samo što ću ovog meseca da reklamiram i sve poruke poslate nakon 10. maja ka broju 773 za listing.
E da, još jedan mali info: Juče su me kon taktirali u vezi reklamacije na aprilski račun, i to tačno 14. radni dan od podnošenja reklamacije, da me zamole za još malo strpljenja jer imaju tehničkih problema (i dalje), pa će kasniti rešavanje moje reklamacije.
Inače, i obrazloženju reklamacije pozvao sam se i na tačku 13. Ugovora, gde se navodi rok za rešavanje reklamacija!

nevezano za temu jedno smesno iskustvo sa mtsom, postpaid proslo je bilo dal 3 ili koliko je trebalo da prodje meseci da bi valjda automatski aktivirali roming, ali znajuci kako funkcionisu reko ja da ih okrenem ipak da proverim. pole 20 (i recima DVADESET!) minuta cekanja da se neko javi, javi se momak kaze, nije aktivirano, ja umrem od smeha ne verujuci da rucno svakoga oni aktiviraju i kaze on mora zahtev da se podnese i da kazem za sta ce mi roming. hahah ja ne verujem sta me covek pita, ali kao ok, on podnese zahtev i kaze javice mi. Na svu srecu meni se put izjalovio i nisam ni odputovao, naravno oni nisu ni zvali. Zovu me posle nekih mesec ipo dana, kaze momak, vi ste podneli zahtev za roming? Ja reko da. Aha, pa da vas pitam kako ste proveli odmor koristeci nas roming. Ja umrem od smeha ne verujem sta me covek pita, kazem nisam ni isao, jeste mi uopste aktivirali vi roming? kaze on da, uzivajte. Ja reko hvala i vi. hahah Kao zona sumraka. :)) Poz svima

Ljudi,ako se ne varam,jos nikome nije stigao racun za maj???? Meni nije stiglo nista ,ni racun ni sms,a u *797# stoji dugovanje za april koje sam platio... Ko me je vukao da opet podpisem ugovor ??? :S: :wall::wall::wall: da mogu ,jos sutra bi presao u Telenor ! (naravno,ne samo zbog racuna)

Stigao juče, sa istim "sistemskim" problemom kao i račun za april.
Potvrđeno listingom računa za mesec maj koji sam juče dobio u poslovnici.
Znači, kao i u aprilu mesecu tarifiran saobraćaj koji bi trebao biti besplatan na osnuvu uplaćenog tarifnog dodatka redovno je tarifiran.

stigao mi je prekjuce racun za maj
sve normalno i ocekivano
rok za placanje 27.6.2009.

Stigao juce racun za maj, jedan od dva racuna.

I za divno cudo posle duzeg vremena nikakvih "fantomskih" stavki na racunu nema - cista kao suza :)

U moju kuću stigla 2 od 4. Moje je isto bez greške, posle 6 meseci neću pisati reklamaciju :D

bogme meni je dosao racun za maj, manje vise koliko sam se nadao, ne mogu da ih bas uhvatim jer je bilo nekog rominga i sms u inostranstvuv... naravno 797 nema taj prikaz potrosnje odnosno i dalje stoji racun za april

Ljudi,ako se ne varam,jos nikome nije stigao racun za maj???? Meni nije stiglo nista ,ni racun ni sms,a u *797# stoji dugovanje za april koje sam platio... Ko me je vukao da opet podpisem ugovor ??? :S: :wall::wall::wall: da mogu ,jos sutra bi presao u Telenor ! (naravno,ne samo zbog racuna)

Ni meni nista jos...j*m im mamu...

Meni vala stigoše tarifni dodaci koje sam hteo u aprilu pa nisam dobio - ali eto ih u maju kad ami nisu trebali! Užas! (videti temu tarifni dodaci koga zanima priča)

Ne da mi nije stigao jos racun, nego nisam dobio ni sms obavestenje o zaduzenju za mesec maj. SMS je uglavnom redovno stizao i kada je racun kasnio.

Na koju foru meni raste stanje ako mi pishe da u mrezi imam josh 120min i sms 325,i odakle mi uopste 325 sms-a kad sam poslao bar polovinu od toga!Na mix1000 sam i imam aktiviran dodatak za minute!
:S:

I meni je stigao račun, netačan. Imam 900 i neki dinger avansa koji nije zaračunat - imam dokaz u ispravljenom prošlomesečnom računu.

Da li oni imaju pojma šta rade uopšte? Nadam se da ne računaju ručno? Sad ću malo da im ne plaćam račune.

Evo i meni stigao racun za maj, uvecan za 1207 dinara, naravno njihovom greskom, posto su retardirani. Pise da sam potrosio 16 mb vise i da je iznos za to 1207 dinara. 1mb = 2.02 dinara, pa aj sad, ko je ovde blesav!

Sad ću malo da im ne plaćam račune.

E i ja sam se odlučio na istu mjeru.

Je l' normalno da svaki, ali svaki račun nije ispravan i da moram raditi reviziju, pa se cimati za reklamaciju... ***, takva firma koja obrće milijarde, i da im je preko pola računa neispravno, pa to je skandal. Ja lagano prelazim na drugog operatera (vjerovatno na Telenor "prenesi"), a baš nek me tuže što im nisam platio 118 nacionalnih poruka 781.9din + porezi.

Ja sam dobio racun za jedan broj na paketu mix250 pretplata 497,74 dinara. Mislil da nije stvar vise ni u parama nego o bezobrazluku, ako posle svakog racuna moram da idem da podnosim zahtev za listing pa da idem po njega pa pisem reklamaciju pa cekanje na resavanje i jos pored toga da trpim njihove nadrndane radnike.

Nazad
Vrh Dno